skip to Main Content

Puhtaat ikkunat ylläpitävät yritysilmettä

Kevät on taas saapunut. Aurinko paistaa jo sisällekin ja kaikilla se on mielessä – nimittäin ikkunanpesut. Kevät on ehdottomasti ikkunanpesujen kiireisintä aikaa. Varauksia tulee usein jo elokuusta lähtien. Puhtailla ikkunoilla on helppo ylläpitää yrityksen ilmettä ja viestiä asiakkaille laadusta ja huolehtivasta palvelusta. Kirkkaan puhtaat ikkunat houkuttelevat ja oikein kutsuvat asiakasta astumaan sisään. 

Monet haluavatkin puhtaat ikkunat toimistoihin ja liiketiloihin juuri kesän kynnyksellä. Näin ollen, tulisi yritysten ikkunanpesut varata viimeistään huhtikuussa. Mikäli ajankohdasta on valmis myös joustamaan hieman, on ikkunanpesut mahdollista toteuttaa hyvinkin nopealla aikataululla myös ruuhka-ajankohtina.

Säännöllinen ikkunanpesu

Ikkunoiden kunnon ja yritysilmeen ylläpitämiseksi, suosittelemme säännöllistä ikkunoiden pesua useamminkin kuin vain kerran vuodessa. Ikkunoiden pesun tarve riippuu usein yrityksen ikkunoiden sijainnista. Vilkasliikenteisen kadun varrella ikkunat likaantuvat kuraroiskeista ja katupölystä tavallista nopeammin. Lika ja tahrat myös pinttyvät helposti ja pitkän ajan kuluessa, niiden poisto vaikeutuu. Tärkeintä ikkunanpesussa on laadukas ja huolellinen jälki sekä pesujen säännöllisyys.

Luotettavat ja tarkat siivoojat

Laadukkaan työnjäljen lisäksi, ikkunanpesut vaativat vahvan luottamuksen tekijöihin. Me Tasolaisilla pesemme niin yritysten, liiketilojen kuin taloyhtiöidenkin ikkunat – laadulla ja luottamuksella. Meiltä saat juuri ikkunanpesu-urakoihin erikoistuneet, kokeneet ja ammattitaitoiset siivoojat, jotka ovat vuosien varrella saaneet ihailtavaa palautetta tarkkuudestaan. Tasolaisilla mennään aina asiakkaan tyytyväisyys ja laatu edellä. Palveluun kuuluu tarvittaessa myös tarkastuskäynti paikan päällä, sovitun laadun varmistamiseksi.

Perusteellinen kartoitus

Saat tilattua ikkunanpesut kätevästi yrityksenne tiloihin jättämällä tarjouspyynnön sivuillamme. Yhteydenoton jälkeen teemme maksuttoman arviointikäynnin ja annamme tarjouksen juuri yrityksesi tai kiinteistösi tarpeisiin pohjautuen.

Perusteellisesti tehty kartoitus luo havainnollistavan pohjan kohteesta, minkä jälkeen siivouspalveluiden tarpeellisuuden hahmottaminen ja tilaaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta. Huolellisesti kartoitettu ikkunoiden pesu on helppo myös toistaa vaikka vuosittain, niin saat puhtaat ikkunat aina haluamanasi ajankohtana.

Ikkunanpesut Tasolaisilta

Meiltä saat yrityksesi ikkunanpesut sovitusti ja täsmällisesti ja työnsä osaavat ja ammattitaitoiset pesijät. Pesemme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan yritysten ja kiinteistöjen ikkunoita. Meidän kauttamme onnistuvat turvallisesti myös nostinpalvelut suurikokoisten ja korkeiden ikkunoiden pesuun.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Back To Top