skip to Main Content

Ikkunanpesut

Ikkunoiden pesut ammattitaidolla ja kokemuksella

Ikkunanpesu on ammattitaitoa ja kokemusta vaativa työtä. Me Tasolaisilla takaamme osaavat ja kokeneet siivoojat sekä huolellista ja laadukasta työnjälkeä. Pesemme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan yritysten, liiketilojen, aulojen ja kiinteistöjen ikkunat. Palvelemme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla.

Tyytyväisyys- ja laatutakuu

Yrityksesi julkisivu tai liikkeesi näyteikkuna on kuin käyntikortti asiakkaalle. Puhtailla ikkunoilla on helppo ylläpitää yrityksen ilmettä ja viestiä asiakkaille laadusta ja huolehtivasta palvelusta. Myös meille asiakkaidemme tyytyväisyys on tärkeintä ja siksi takaamme työllemme laadukkaan ja huolellisen lopputuloksen. Palveluun kuuluu tarvittaessa myös tarkastuskäynti paikan päällä, sovitun laadun varmistamiseksi.

Paras aika ikkunanpesulle

Kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät usein paljastavat ikkunoiden likakertymät ja roiskeet. Talven aikana ikkunoihin kertynyt lika kannattaakin pestä pois heti keväällä. Loppukesällä ja syksyllä ikkunat olisi hyvä puhdistaa vielä kesän pölyistä ennen talvipakkasia. Kevät on usein ikkunanpesujen kiireisintä aikaa. Tasolaisilla pesut on mahdollista toteuttaa hyvinkin nopealla aikataululla myös ruuhka-ajankohtina.

Säännöllinen ikkunanpesu

Ikkunoiden kunnon ja yritysilmeen ylläpitämiseksi, suosittelemme säännöllistä pesua useammin kuin kerran vuodessa. Ikkunoiden pesun tarve riippuu paljolti niiden sijainnista. Ikkunat vilkkaan kadun varrella likaantuvat tavallista nopeammin ja vaativat puhdistamista useammin. Pinttymien ja vaikeasti poistettavien tahrojen välttämiseksi, pesujen säännöllisyydestä kannattaa pitää kiinni.

Lyhyesti

  • Ikkunanpesut sovitusti ja täsmällisesti
  • Työnsä osaavat ja ammattitaitoiset pesijät
  • Asiakkaina kaikenkokoiset yritykset, kiinteistöt ja taloyhtiöt
  • Pesemme toimistoja, liiketiloja, teollisuutta ja portaita
  • Toimimme Helsingin ja Tampereen talousalueilla

Pestyä ikkunaruutua

>10000

Asiakkaat

>150

Tyytyväisyystakuu

100%

Yritysten ja taloyhtiöiden ikkunanpesut Tasolaisilta

Tasolaisilta saat tehokkaat ikkunanpesut yrityksille nopeasti ja vaivattomasti ympäri vuoden. Tilaa yrityksesi ikkunanpesut jo tänään. Voit lähettää meille tarjouspyynnön tai soittaa numeroon 0207 631 700. Anna meidän hoitaa loput! Sovimme samantien ilmaisen kartoituskäynnin ja teemme sinulle tarjouksen palvelusta käyntimme perusteella.

Toimimme aina kohteeseen pohjautuvan suunnitelman perusteella ja suoritamme työn sovitun aikataulun mukaisesti. Meidän luotettavat ja osaavat siivoojat huolehtivat työn mallikkaasta suorittamisesta sutjakkaasti, asiakkaita häiritsemättä.

Suoritamme haastavimpienkin ikkunoiden pesut oikeaoppisesti ja turvallisesti. Kauttamme onnistuvat tarvittaessa nostinpalvelut korkeiden ikkunoiden pesuun ja pölyjen poistoon.

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top