skip to Main Content

Ikkunanpesut

Kiinteistöjen ikkunoiden pesut ammattitaidolla

Liiketila katutasossa, kaupungin olosuhteet ja neljä vuoden aikaa – jotka usein tarkoittavat kolmea syksyä ja yhtä talvea – asettavat haasteensa yritysten ikkunoiden puhtaudelle. Erityisesti, kun kyseessä on varsin usein myös yrityksen näyteikkuna. Vaihtelevat säätilat ja ympäröivä liikenne vaikuttavat päivittäin ikkunoiden siisteyteen. Siltä eivät säästy rakennuksen ylempienkään kerrosten ikkunat.

Näyteikkuna on yrityksen käyntikortti. Itse asiassa se on enemmän kuin käyntikortti: näyteikkunan tehtävä on paitsi esitellä yrityksen tarjoamaa ja viestiä yrityksen lupaamaa laatumielikuvaa, myös saada aikaiseksi se ratkaiseva askel, jolla potentiaalinen asiakas astuu kadulta sisään liiketilaan.

Paras aika ikkunanpesulle on: aina

Suomen ilmastoon olennaisesti liittyvät kelien vaihtelut ja vuodenaikojen mukaan vaihteleva valon määrä ovat tekijöitä, joiden perusteella oikea aika ikkunanpesulle on aina. Kevätaurinko paljastaa armotta ikkunoiden likakertymät ja roiskeet. Erityisesti vilkkaan kadun varrella sijaitsevat yritykset saavat liasta oman osansa. Loppukesällä ja syksyllä ikkunat olisi hyvä puhdistaa vielä kesän pölyistä ennen talvipakkasia. Erityisesti Etelä-Suomessa syksyinen keli ilmastonmuutoksen seurauksena kurakeleineen on jatkunut miltei läpi talven viime vuosina.

Paras versio näyteikkunastasi

Me autamme näyteikkunaasi olemaan paras versio itsestään. Päivästä toiseen. Ikkunoiden kunnon ja tavoitellun yritysilmeen ylläpitämiseksi suosittelemme säännöllistä pesua useammin kuin kerran vuodessa. Vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella ikkunat likaantuvat nopeammin ja vaativat puhdistamista useammin. Vaikeasti poistettavien tahrojen välttämiseksi pesujen säännöllisyydestä kannattaa pitää kiinni.

Ikkunanpesu on ammattitaitoa ja kokemusta vaativaa työtä. Kun sinulla on tarvetta ikkunanpesulle, me Tasolaiset autamme ammattitaidolla. Takaamme osaavat ja kokeneet siivoojat sekä pesemme aina laadukkaaseen lopputulokseen asti eri toimialojen ja eri kokoluokan yritysten, liiketilojen, aulojen ja kiinteistöjen ikkunat. Kauttamme onnistuvat tarvittaessa nostinpalvelut korkeammalla sijaitsevien ikkunoiden pesuun. Ikkunoiden pesun teemme kohteeseen perustuvan suunnitelman perusteella. Ammattitaitoa on sekin, että työ suoritetaan sujuvasti yrityksen asiakkaita häiritsemättä.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä. Lupaamme, että palaamme yhteydenottoosi parin päivän sisällä. Saat meiltä läpinäkyvän tarjouksen ja tuotapikaa myös puhtaammat ikkunat. Pesemme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan yritysten, liiketilojen, aulojen ja kiinteistöjen ikkunat. Palvelemme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla.

Lyhyesti

  • Ikkunanpesut sovitusti ja täsmällisesti
  • Työnsä osaavat ja ammattitaitoiset pesijät
  • Asiakkaina kaikenkokoiset yritykset, kiinteistöt ja taloyhtiöt
  • Pesemme toimistoja, liiketiloja, teollisuutta ja portaita
  • Toimimme Helsingin ja Tampereen talousalueilla

Pestyä ikkunaruutua

>10000

Asiakkaat

>150

Tyytyväisyystakuu

100%

Yritysten ja taloyhtiöiden ikkunanpesut Tasolaisilta

Tasolaisilta saat tehokkaat ikkunanpesut yrityksille nopeasti ja vaivattomasti ympäri vuoden. Tilaa yrityksesi ikkunanpesut jo tänään. Voit lähettää meille tarjouspyynnön tai soittaa numeroon 0207 631 700. Anna meidän hoitaa loput! Sovimme samantien ilmaisen kartoituskäynnin ja teemme sinulle tarjouksen palvelusta käyntimme perusteella.

Toimimme aina kohteeseen pohjautuvan suunnitelman perusteella ja suoritamme työn sovitun aikataulun mukaisesti. Meidän luotettavat ja osaavat siivoojat huolehtivat työn mallikkaasta suorittamisesta sutjakkaasti, asiakkaita häiritsemättä.

Suoritamme haastavimpienkin ikkunoiden pesut oikeaoppisesti ja turvallisesti. Kauttamme onnistuvat tarvittaessa nostinpalvelut korkeiden ikkunoiden pesuun ja pölyjen poistoon.

Lue kokemuksia ikkunanpesusta

Tasolaisten kokeneet ikkunanpesu-urakoihin erikoistuneet siivoojat ovat vuosien varrella saaneet erinomaista palautetta tarkkuudestaan. Lue kuinka Tasolaisten ammattitaitoiset siivoojat auttavat ylläpitämään yrityksesi ilmettä puhtailla kkunoilla ja viestimään asiakkaille laadusta ja huolehtivasta palvelusta. Toimitiloissa ikkunoiden puhtaus on myös osa sitä yksityiskohtien ketjua, jolla luodaan toimitilojen viihtyisä ilmapiiri.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top