skip to Main Content
Ikkunoiden pesu Helsingissä

Ikkunanpesut

Koska jokainen arvostaa puhtaita ikkunoita

Ikkunanpesu saa maailman näyttäytymään sen kaikissa väreissä – kirkkaana ja puhtaana! Tilaa meiltä ammattitaidolla suoritetut ikkunoiden pesut.

Ikkunanpesu on yksilöllinen, toivomusten ja täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus. Hyvin ja perusteellisesti tehty kartoituskäynti luo tärkeän tietopohjan kohteesta, minkä jälkeen siivous- ja puhdistuspalveluiden tilaaminen on tilaajan kannalta helppoa ja vaivatonta. Kerran huolellisesti kartoitettu ja kirjattu ikkunoiden pesu on helppo toistaa vaikka vuosittain. Pesemme niin pienten kuin suurtenkin yritysten, samoin kuin kiinteistöjen, ikkunat.

Kirkkaan puhtaat ikkunat

Pesemme ikkunat kirkkaaksi ja harjaamme tarvittaessa sälekaihtimet puhtaiksi – asiakastoivomusten mukaan. Meille asiakaspalaute on tärkeä osa palvelukokonaisuutta. Asiakkaaseen ollaan yhteydessä ennen ja jälkeen ikkunoiden pesun. Asiakkaan ei tarvitse enää sen jälkeen miettiä, miten työ suoritetaan, sillä me hoidamme kaiken alusta loppuun. Pesemme ikkunat ja siivoamme omat jälkemme ammattiylpeydellä.

Pesemme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan yritysten ja kiinteistöjen ikkunoita. Meidän kauttamme onnistuvat myös nostinpalvelut korkeisiin paikkoihin sekä yläpölyjen poistot. Palvelualueemme ovat Uudenmaan ja Pirkanmaan seudut

Ikkunanpesut lyhyesti

  • Ikkunanpesut sovitusti ja täsmällisesti
  • Työnsä osaavat ja ammattitaitoiset pesijät
  • Asiakkaina kaikenkokoiset yritykset, kiinteistöt ja taloyhtiöt
  • Ikkunanpesut Helsingin ja Tampereen talousalueilla

Pestyä ikkunaruutua

>10000

Asiakkaat

>150

Tyytyväisyystakuu

100%

Tarjouskäynti ikkunoiden pesusta

Ota meihin yhteyttä, jonka jälkeen teemme maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi tai kiinteistösi pesutarpeet ja annamme tarjouksen.

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top