skip to Main Content

Yrityssiivous Helsinki

Monipuolista siivouspalvelua Helsingissä

Tasolaiset Oy on siivousalan yritys, jolla on vuosikymmenien kokemus yrityssiivouksesta Helsingissä ja muualla Uudellamaalla sekä Pirkanmaalla. Meiltä saat sekä säännöllistä siivousta että suursiivoukset moneen eri tarpeeseen. Tyhjennämme, puhdistamme, pyyhimme, imuroimme ja pesemme. Palvelemme yhteistyöllä ja vastuullisesti – vahvalla ammattitaidolla.

Siivoamme yrityksiä Helsingissä

Ylläpitosiivoukset

  • Toimistosiivous: Siivoamme toimistosi luotettavasti juuri haluamaasi aikaan: varhain aamulla, päivisin tai iltaisin. Tämä on eniten myyty palvelutuotteemme!
  • Liiketilasiivous: Meiltä saat kustannustehokasta siivousta, jotta asiakkaasi viihtyvät puhtaissa ja siisteissä tiloissasi.
  • Kiinteistösiivous: Siivoamme portaat, aulat, varastot ja taloyhtiöiden muut tilat vankalla kokemuksella.
  • Laitossiivous: Vanhainkotien, päiväkotien, kuntokeskuksien ja muiden palvelulaitosten siivouksen hoidamme ammattitaidolla ja luottamuksella.
  • Teollisuussiivous: Siivoamme varastot, hallit, toimitilat, pukuhuoneet, tuotantotilat ja muut teollisuustilat

Suursiivoukset

  • Ikkunanpesut: Pesemme kaiken kokoiset ikkunat ja tarvittaessa käytämme nosturia apuna.
  • Peruspesut: Pesemme ja hoitokäsittelemme erilaiset lattiapinnat, pesemme saniteettitilat, poistamme yläpölyt ja teemme muut suursiivoustyöt. Sovitaan juuri teille sopiva ajankohta!

Laatu on toimintamme kulmakivi

Laatu on meille mukautumista asiakkaan tarpeisiin. Lue kuinka elintarviketehdas vaatii laatua ja seurantaa. Tai kuinka asiakas kertoo luottamuksen merkityksestä pitkäaikaisessa suhteessa. Tai miten taloyhtiön siivous toimii parhaiten, kun sitä ei edes huomaa. Laatu näkyy myös jokapäiväisessä työssäämme – lue vaikka kuinka palveluohjaajamme kenttätyöskentely sujuu.

Onko tarpeita yrityksenne ylläpidossa? Siivoamme yrityksiä Helsingissä niiden koosta riippumatta. Tasolaiset Oy:n tarjoama palvelua on juuri teidän tarpeittenne mukaan pohdittu, mitoitettu ja ajoitettu yksilöllinen kokonaisuus. Laadimme teille sopivat työohjeet ja kannamme vastuumme. Siivoussopimus on työkalu, joka antaa teidän keskittyä olennaiseen – omaan työhönne. Annamme kaikelle työllemme lupauksen, josta pidämme kiinni. Ota yhteyttä – sovitaan maksuton kartoituskäynti ja pohditaan tarpeenne tarkasti!

Helsinkiläinen monipuolinen siivouspalveluiden tarjoaja

Tasolaiset Oy on pitkäaikainen ja laatuun keskittyvä siivousliike, jonka päätoimipaikka on Helsingissä. Lue lisää yrityksestämme! Palvelemme monipuolisesti yritysten ja yhteisöjen siivoustarpeita niin päivittäisessä siivouksessa kuin erikoissiivouksessakin. Asiakkaita meiltä löytyy monipuolisesti kaikista elinkeinoelämän toimialoilta.

Kaipaatko myös kotisiivousta? Siivoamme ammattitaidolla toistasataa kotia säännöllisesti ja hoidamme kaikki siivoustarpeesi, oli kyseessä sitten kotisiivous, muuttosiivous, remonttisiivous tai loppusiivous. Katso lisää ja ota yhteyttä: www.tasokoti.fi/Helsinki .

Helsingin yhteydet

Taina Blomster

siivouspalveluiden myynti
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Back To Top