skip to Main Content

Porrassiivous

Antaa elämän näkyä – me laitamme yhteiset tilat kuntoon

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yhteisissä tiloissa näkyvät ilmeikkään selkeästi kaikki neljä vuodenaikaamme. Sen saavat tuntea niin portaat, porraskäytävät kuin kellaritilatkin. Tuohon kertyvät aina syksyn puista pudonneet lehdet. Tuohon ikkunaan lapset jättävät kuraisen tahran käsineillään. Tuohon portaiden ala-askelmille syntyy vaarallisen liukas kohta sateiden aikana. Talon asukkaat, talossa vierailevat, kotieläimet, lastenrattaat ja harrastusvälineet jättävät elämänmakuiset jälkensä taloon päivittäin.

Jämptiä ja luotettavaa porrassiivousta

– Cést la vie, tapaa ranskalainen sanoa. Antaa elämän näkyä. Sen mihin elämä jättää jälkensä, sen me Tasolaiset hoidamme tip-top kuntoon. Siivoamme ja siistimme Tasolaisella laadulla yleiset tilat, aulat, porraskäytävät ja kellaritilat.

Ylläpitosiivouksessamme on yli 30 kohtaa, jotka toteutamme tunnontarkasti. Ovitahrat saavat kyytiä, kaiteet pyyhimme puhtaiksi, matot imuroimme, roska-astiat tyhjennämme ja saniteettitilat siistimme – vain muutamia toimenpiteitä mainitaksemme. Myös se tuuletusparvekkeen ikkunanpieli tulee pyyhittyä puhtaaksi. Laatutakuuseen kuuluu sekin, että imuroimme myös irtomattojen alta.

Yksilölliset tarpeet sovitusti

Siivoustarpeet ovat yksilöllisiä. Mitä kaikkea porrassiivoukseen pitäisi sitten sisällyttää? Siitä sovimme yhdessä. Kun yksilölliset siivouskohteet on löydetty, me Tasolaiset laadimme täsmällisen palvelukuvauksen. Kun ohjelma on suunniteltu huolella, pysyy talon asukkaan omakin koti siistimpänä. Vuodenajasta riippumatta.

Pyydä tarjous

Tasolaiset-porrassiivouspalvelua tarjoamme Uudenmaan ja Pirkanmaan seuduilla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja sen lähikaupungeissa. Huolehdimme ammattimaisella otteella niin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta kuin suursiivouksistakin. Tilaa maksuton kartoitus ottamalla yhteyttä jo tänään. Laatulupauksemme kuuluu, että palaamme kartoituspyyntöön parin päivän sisällä. Yhdessä tehden syntyy paras ratkaisu.

Siivouspalvelumme sisältää:

  • Portaiden, käytävien ja yleisten tilojen siivous säännöllisesti tai sovittaessa
  • Ammattitaitoiset, ystävälliset ja koulutetut siivoojat
  • Palveleva ja suora yhteistyö
  • Kiinteä kuukausihinta

Siistijöitä

70

Kiinteistöjä

>100

Tavoitettavuus

100%

Porrassiivouksen hinta

Pienehköissä porraskäytävissä palvelumme hinnat alkavat 300 eurosta kuukaudessa (+ arvonlisävero 24 %). Suurempien tilojen siivouksessa puhutaan useista tuhansista kuukaudessa. Ja vielä: mikäli sijaintinne tai tarpeenne antavat myöden, saatamme pystyä hinnoittelemaan porrassiivouksen vielä tätäkin edullisemmin! Ammattitaitomme avulla varmistamme hyvän hintatason ja korkean hinta-laatusuhteen.

Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä myös vaativampia kiinteistön puhtauteen liittyviä töitä, niistä sovimme yhdessä tarpeittenne perusteella. Pyydä tarjous myös taloyhtiösiivouksesta!

Mitä siivousohjelma pitää sisällään?

Pienelle talo- tai kiinteistöyhtiölle soveltuva porrassiivouksen peruspaketti voi sisältää esimerkiksi:

  • Siivouksen kerran viikossa
  • Siivoustyön, työvälineet ja valvonnan
  • Irtomattojen imuroinnin
  • Aulatilojen, porraskäytävien ja -huoneiden lattioiden nihkeäpyyhinnän
  • Tahrojen poiston ovilaseista ja nimitauluista
  • Hinnoittelemme erikseen mahdolliset saunatilat ja harvemmin siivottavat kellarit sekä muiden sellaisten tilojen siivouksen, joita ei ole tarpeen käydä läpi viikoittain

Lue lisää taloyhtiöiden siivouksesta

Erinomaisesti hoidetulla porrassivouksella on suora vaikutus viihtyvyyteen ja asuntojen arvoon. “Uskon, että Tasolaisten ammattitaitoinen ote tilojemme siisteyteen on pitänyt myös asukkaat tyytyväisinä, eikä ikävää palautetta siisteydestä juuri tule” kertoo Tasolaisten pitkäaikaisen taloyhtiöasiakkaan hallituksen puheenjohtaja.

Taloyhtiön vastuulla on pitää huolta siitä, että rappukäytävä tulee siivottua ja huollettua asianmukaisesti osaavien ammattilaisten toimesta. Huolellisella ja säännöllisellä siivouksella pidetään huolta asukkaiden turvallisuudesta sekä vältetään myös kalliit lattiaremontit. Lue myös millaista on asua puhtaassa taloyhtiössä ja kuinka laadukkaasta siivouksesta hyötyvät kaikki.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top