skip to Main Content

Porrassiivous

Taloyhtiön siivous onnistuneesti meiltä

Siivoamme portaat, käytävät ja aulatilat kaiken kokoisissa taloyhtiöissä. Porrassiivousohjelmamme sisältää sovitun tiheyden ja laatutason ammattimaisella otteella. Huolehdimme niin säännöllisistä ylläpitosiivouksista kuin suursiivouksistakin. Tarjoamme taloyhtiöille siivouspalvelut Helsingin ja Tampereen talousalueilla.

Siivoamme asunto-osakeyhtiöiden yleiset tilat, porraskäytävät, raput, aulat, käytävät, komerot, varastot, pesuhuoneet sekä kerrostaloyhtiöiden saunat. Porrassiivouksen siivousohjelmassa on yli 30 kohtaa, jotka tarkastamme ja hoidamme: me tyhjennämme roska-astiat, poistamme tahrat ovista, pyyhimme kaiteet, imuroimme matot ja puhdistamme saniteettitilat sekä paljon muuta. Roskia emme lakaise maton alle – päinvastoin: Imuroimme myös mattojen alta!

Täsmällistä ja luotettavaa porrassiivousta

Mitä kaikkea haluat porrassiivoukseen sisällyttää? Siivoojamme pyyhkii kaiteet, imuroi tuulikaapin matot, pyyhkii nihkeällä lattiat ja poistaa sormenjäljet ovilaseista – kaikki on sovittavissa juuri sinun taloyhtiösi tai kiinteistösi tarpeisiin. Taloyhtiön porraskäytävän siivous on aina yksilöllinen kokonaisuus, joka laaditaan toivomustesi ja täsmällisten työohjeidemme mukaan yhdessä.

Ammattimaisesti hoidettu taloyhtiön siivous luo viihtyisämmän ja turvallisemman asuinympäristön. Oma kotikin pysyy siistimpänä, kun porrassiivous on tehty huolella.

Siivoamme monipuolisesti eri kokoluokan asunto-osakeyhtiötä. Tarjoamme siivouspalveluamme Uudenmaan ja Pirkanmaan seuduilla, kuten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen lisäksi lähikaupungeissa. Palvelumme on helppoa, ystävällistä ja kustannustehokasta. Tilaa maksuton kartoitus – ota yhteyttä jo tänään:

Siivouspalvelumme taloyhtiöille sisältää:

  • Portaiden, käytävien ja yleisten tilojen siivous säännöllisesti tai sovittaessa
  • Ammattitaitoiset, ystävälliset ja koulutetut siivoojat
  • Palveleva ja suora yhteistyö
  • Kiinteä kuukausihinta

Siistijöitä

70

Kiinteistöjä

>100

Tavoitettavuus

100%

Pyydä taloyhtiöllesi tarjous!

Haluatko tietää lisää, miten Tasolaiset Oy hoitaa porrassiivouksen? Tutustu meihin ja ota jo tänään yhteyttä. Tulemme tekemään maksuttoman arviointikäynnin, jonka jälkeen saat kilpailukykyisen tarjouksen. Keskustelemme yhdessä, mitä sinun taloyhtiösi tai kiinteistösi tarvitsee.

Palvelun hinta

Pienehköissä portaissa hinnat alkavat ilman arvonlisäveroa 300 eurosta kuukaudessa aina suurempien useisiin tuhansiin euroihin. Mikäli sijaintinne tai tarpeittenne joustavuus antaa myöden, saatamme pystyä hinnoittelemaan porrassiivouksen vielä tätäkin edullisemmin!

Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä myös vaativampia kiinteistön puhtauteen liittyviä töitä, niistä sovimme yhdessä tarpeittenne mukaaa. Pyydä tarjous taloyhtiösiivouksesta!

Mitä porrassiivous pitää sisällään?

Pienelle talo- tai kiinteistöyhtiölle soveltuva porrassiivouksen peruspaketti voi sisältää esimerkiksi:

  • Siivouksen kerran viikossa
  • Siivoustyön, työvälineet ja valvonnan
  • Irtomattojen imuroinnin
  • Aulatilojen, porraskäytävien ja -huoneiden lattioiden nihkeäpyyhinnän
  • Tahrojen poiston ovilaseista ja nimitauluista
  • Hinnoittelemme erikseen mahdolliset saunatilat ja harvemmin siivottavat kellarit sekä muiden sellaisten tilojen siivouksen, joita ei ole tarpeen käydä läpi viikoittain.

Lue lisää kuinka onnistuimme porrassiivouksessa:

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top