skip to Main Content

Edut asiakkaillemme

Minkä lupaamme, sen myös pidämme. Toimintamme ratkaisevia mittareita ovat laadun tasaisuus ja jatkuvasti parempi asiakaskokemus. Niiden mittaaminen ja seuranta ovat kehittyneet vuosikymmenien kokemuksemme myötä. Laatujärjestelmämme ottaa huomioon kaikki siivouspalveluiden osatekijät. Näistä osa-alueista asiakastyytyväisyys sijoittuu keskelle. Antamasi palaute ohjaa suoraan meidän toimintojamme. Sinun hyväksesi.

Tyytyväisyystakuu

Annamme aina työllemme tyytyväisyystakuun. Kaikki ylläpitosiivouksen vuosisopimukset saavat yhden kuukauden koeajan ilman sitoutumista. Voit kokeilla palvelua ilman pelkoa, että laatu ei olekaan sitä mitä on sovittu. Luotamme vuosien ammattitaitoomme, aivan kuten asiakkaammekin.

Harkitsemassa siivousyritystä?

Oletko alkava yrittäjä ja harkitset siivousliikkeen valintaa? Tutustu blogiimme, jossa muutamia vinkkejä siihen milloin voisi olla oikea aika. Ehkä taidat olla jo valmiiksi oikean siivousyrityksen verkkosivuilla?

”Suursiivoustekijät ovat ammattitaitoisia ja luotettavia. Lisäksi siivouslomittajia on saatu pienelläkin varoitusajalla”

– Henry Aalto, Kalliolan setlementti

”Tasolaisten työnlaatu asunto-osakeyhtiössämme on ollut laadukasta. Työt on tehty sovitusti ja aikatauluja noudattaen.”

– Mikko Uusikylä, Asunto-osakeyhtiö Munkkivuori

”Asiat hoituvat joustavasti ja kaikki tarvittava korjataan aina heti.”

– Hanna Kuosmanen, Cafe Viola

”Kun valitsimme siivouspalvelua, oli tärkeimpinä kriteereinä osaamisen monipuolisuus, siivoushenkilöstön pysyvyys, joustavuus sekä turvallisuusasioiden huomioiminen.”

– Heidi Nykänen, Sandvik AB

”Meille oli tärkeää siivousyrityksen valinnassa se, että tiesimme valitsemamme yrityksen pitävän hyvää huolta työntekijöistään, koska se on asia, joka on myös omassa toiminnassamme erityisen tärkeässä roolissa.”

– Sanna Tiitinen, Intersport Lielahti

”Hinta, sopiva palvelukuvaus ja laadun takaaminen kohtasivat.”

– Kaisa Kemppinen, MTC Flextek

Back To Top