skip to Main Content

Myymäläsiivous

Kaupan siivousta asenteella ja ammattitaidolla

Myymäläsiivous määrittää isoja tekijöitä yrityksen menestyksessä. Kaupan siisteys voi hyvinkin ratkaista, astuuko asiakas kauppaan sisään vai ei. Viihtyisät ja siistit kauppatilat houkuttelevat asiakkaita ja antavat yrityksestä luotettavan ja laadukkaan kuvan. Kaupan siivous kannattaa antaa asiantunteviin käsiin. Me hoidamme myymälät siisteiksi.

Asiakkaat viihtyvät hyvin siivotuissa tiloissa pidempään, jolloin heille on mahdollista myydä enemmän. Näin sosiaalisen median kulta-aikana paha kello kuuluu kauas – epäsiisteistä tiloista kerrotaan herkästi muillekin. Valitse kauppasi, liikkeesi ja myymäläsi siivoukseen Tasolaiset Oy – siivousyritys, jolle myymälän siivous ei ole vieras asia!

Meillä on siivouskokemusta yli 40 vuotta – ja yhtä monta myymäläsiivouskohdetta. Siivoojillamme on vankka ammattitaito ja he puhdistavat kauppapaikan siivouksessa kassa-alueen lattiat ja tasot, tuulikaapit ja toimistotilat, keittiö- ja taukotilat, saniteettitilat ja siivouspisteen.

Myymäläsiivoukseen kuuluu myös paljon muuta: poistamme tahrat, pyyhimme kuivalla ja kostealla, imuroimme, tyhjennämme roskat listalta muutamia mainitaksemme. Myös taukotilojen tiskipöytätaso on puhdas käyntimme jäljiltä, koska siivouspalveluumme kuuluu likaisten astioiden laittaminen koneeseen ja koneen käynnistäminen. Myymäläsiivous ei siis rajoitu vain asiakkaiden silmien alla oleviin tiloihin vaan myös oma henkilökuntasi nauttii puhtaista ja raikkaista pinnoista. Siivouspalvelumme takaavat kaikkien viihtyvyyden.

Myymäläsiivous tehokaasti ja luotettavasti

Siivoamme kaupallisia tiloja monipuolisesti, koosta ja toimialasta riippumatta. Myymäläsiivouksen palvelualueemme kattaa pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Pirkanmaan laajasti: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava ja Nurmijärvi sekä Tampere, Ylöjärvi, Nokia ja Pirkkala. Palvelemme huolella ja kustannustehokkaasti kaiken kokoisten kauppojen siivouksessa.

Palvelumme pähkinänkuoressa

 • Kauppapaikan ylläpitosiivousta ja suursiivousta
 • Myymälät, myyntipisteet, kaupat, kauppakeskukset ja hallit
 • Ammattiylpeät ja osaavat siivoojat
 • Vaivaton ja suora yhteistyö
 • Kuukausihinta sopimussiivouksella

Siivous 3 x viikko

750 €/KK

Yritysasiakkaita

>150

Siivouslupaus

100%

Miten aloitamme kauppatilan siivouksen?

Lähdetään yhdessä liikkeelle. Tilaa maksuton käynti, jossa arvioimme kauppapaikkasi siivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta – kauppasi siivous voi olla juuri näin helppoa!

Myymäläsiivouksen hinta

Säännöllisen myymäläsiivouksen hinta on alkaen 750 euroa (+ alv 24%), mikäli kyseessä on kolme kertaa viikossa siivottava katutasossa tai kauppakeskuksessa sijaiseva kaupallinen tila. HUOM! Jos aikataulusi on joustava ja sijaintisi sopiva, on mahdollista, että voimme hinnoitella myymäläsiivouksen sinulle vielä edullisemmin. Kauppatilan siivouspalveluun on mahdollisuus räätälöidä myös vaativia lisätöitä, kuten grillinpesuja ja yhdistelmäkoneella ajoa.

Peruspakettimme sopii pienelle kauppapaikalle ja siihen sisältyy:

 • Myymälän siivous kolme (3) kertaa viikossa sekä työvälineet ja valvonta
 • Roska-astioiden tyhjennys ja puhdistus
 • Irtomattojen imurointi
 • Lattian nihkeäpyyhintä
 • Kassapöytien pyyhintä vapailta osin
 • Tahrojen poisto ovilaseista
 • Kauppatilan koosta riippuen mahdollisesti yhdistelmäkoneella ajo
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistus sekä desinfiointi erikseen tilattaessa

Lue lisää kuinka onnistuimme siivouksessa:

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top