skip to Main Content

Myymäläsiivous

Siivouksella on vaikutusta kaupan myyntiin

Myymäläsiivouksen laadulla on iso vaikutus yrityksen menestyksessä. Kaupan menestymisen mittareita ovat muun muassa asiakasmäärä ja keskiostoksen arvo. Kadulta katsoen on tärkeää pitää huoli, että ikkunat ovat siistit ja että oviaukko on houkutteleva ja kutsuu astumaan peremmälle. Ja mitä paremmin asiakas kokee viihtyvänsä myymälässä, sitä todennäköisemmin myös keskiostoksen euromäärä nousee. Kaupan siisteys vetoaa asiakkaasi asiakaskokemukseen. Joko tietoisella tasolla tai aistinvaraisella, usein tiedostamattomalla tasolla.

Laadulla on merkitystä

Me Tasolaiset olemme myymälätilan siivoojina omalta osaltamme vastuussa yrityksen mielikuvasta. Tiedostamme hyvin, että tilan siisteys voi olla se ratkaiseva tekijä siirtyykö asiakas sisälle myymälään, ja että syntyykö kauppoja: hyvin tehdyllä siivouksella kun on kaupankäyntiä edistäviä vaikutuksia.

Siistin liiketilan merkitys ei kosketa vain asiakkaita. Myös henkilökunta osaa arvostaa siistiä työpaikkaa. Siisteys on eräs työntekijäkokemuksen mittareista. Työssään viihtyvä ammattilainen on jokaisen työnantajan tavoite: motivoitunut työntekijä kun tekee työnsä hymyssä suin.

Kokenut siivousliike ammattitaidolla

Meiltä löytyy eri liiketilojen siivouksesta yli 40 vuoden kokemus. Siinä ajassa ovat myymälät nähneet monta kehitysvaihetta, siihen ajanjaksoon mahtuu paljon erilaisia myymälöitä. Me Tasolaiset olemme kehittyneet myymäläsiivouksen erikoisosaajiksi.

Meillä on vankka ja koeteltu ammattitaito, jolla siivoamme kassa-alueen lattiat ja tasot, tuulikaapit ja toimistotilat, keittiö- ja taukotilat, saniteettitilat ja siivouspisteen. Teonsanoiksi tiivistettynä: poistamme tahrat, pyyhimme, imuroimme ja tyhjennämme roska-astiat -– joitakin toimenpiteitä mainitaksemme.

Myymäläsiivouspalveluja tarjoamme kattavasti pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava ja Nurmijärvi. Pirkanmaalla palvelujamme on tarjolla Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja Pirkkalassa.

Palvelumme pähkinänkuoressa

 • Kauppapaikan ylläpitosiivousta ja suursiivousta
 • Myymälät, liiketilat, myyntipisteet, kaupat, kauppakeskukset ja hallit
 • Ammattiylpeät ja osaavat siivoojat
 • Vaivaton ja suora yhteistyö
 • Kuukausihinta sopimussiivouksella

Siivous 3 x viikko

750 €/KK

Yritysasiakkaita

>150

Siivouslupaus

100%

Miten aloitamme tilan siivouksen?

Lähdetään yhdessä liikkeelle. Tilaa maksuton käynti, jossa arvioimme myymäläsi siivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta – kauppasi siivous voi olla juuri näin helppoa.

Myymäläsiivouksen hinta

Säännöllisen myymäläsiivouksen hinta on alkaen 750 euroa (+ alv 24 %), mikäli kyseessä on kolme kertaa viikossa siivottava katutasossa tai kauppakeskuksessa sijaitseva kaupallinen tila. HUOM! Jos aikataulusi on joustava ja sijaintisi sopiva, on mahdollista, että voimme hinnoitella myymäläsiivouksen sinulle vielä edullisemmin. Kauppatilan siivouspalveluun on mahdollisuus räätälöidä myös vaativia lisätöitä, kuten grillinpesuja ja yhdistelmäkoneella ajoa.

Peruspakettimme sopii pienelle kauppapaikalle ja siihen sisältyy:

 • Myymälän siivous kolme (3) kertaa viikossa sekä työvälineet ja valvonta
 • Roska-astioiden tyhjennys ja puhdistus
 • Irtomattojen imurointi
 • Lattian nihkeäpyyhintä
 • Kassapöytien vapaiden pintojen pyyhintä
 • Tahrojen poisto ovilaseista
 • Kauppatilan koosta riippuen mahdollisesti yhdistelmäkoneella ajo
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistus sekä desinfiointi erikseen tilattaessa

Lue lisää kuinka onnistuimme myymäläsiivouksessa

Kadunpuoleisen sisäänkäynnin omaava urheiluliike Tampereella arvostaa säännöllistä siivousta: “Tarvitsemme siivousta päivittäin, jotta myymälä pysyy puhtaana ja siistinä.” Etenkin katutason myymälällä puhtaat ikkunat ovat avainasemassa yrityksen ilmeen ylläpidossa sekä hyvän ensivaikutelman takaamisessa. Ne viestivät asiakkaille laadusta ja huolehtivasta palvelusta.

Meillä on kokemusta myös myymäläkohteista, jotka vaativat erityistä huolenpitoa. Vanhassa puutalokokahvilassa työn ammattimaisen huippulaadun lisäksi ratkaisevaa on työajan oikea mitoitus ja turvallisuudesta huolehtiminen.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top