skip to Main Content

Yrityssiivous Vantaa

Siivouspalvelut Vantaalla ja pk-seudulla

Tarjoamme monipuolisessa siivouspalveluvalikoimassa yrityssiivousta Vantaalla. Me haluamme tehdä työpäivistäsi entistä paremman. Palvelemme yrityssiivousasioissa Vantaalla ja ympäri pääkaupunkiseutua kustannustehokkaasti ja laatutietoisesti. Olemme siivonneet suomalaisten yritysten tiloja vuodesta 1974 lähtien. Olemme pitäneet palvelulupauksistamme kiinni jo viidenkymmenen vuoden ajan. Ota yhteyttä ja tilaa yrityssiivous Vantaalle meiltä!

Yrityssiivousta Vantaalla laajasti

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia siivouspalveluita sinun päivittäisesi työtäsi helpottamaan. Meiltä saat yrityksellesi Vantaalle säännöllistä päivittäis-, viikko- ja erikoissiivouspalveluita. Tuotamme siivousta niin pieniin kiinteistöihin, suurin tuotantohalleihin ja kaikkea siltä väliltä.

Hyvin siivottu ja viihtyisiä toimisto lisää työntekijöiden tehokkuutta ja työhyvinvointia. Autamme mielellämme oikean siivoustarpeen kartoittamisessa ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen. Olemme omalle alueelle keskittyvä tehokas, mutta ystävällinen palveluntuottaja.

Sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä

Olemme kotimainen, perheomisteinen siivouspalveluiden tuottaja. Sitoudumme pitkiin asiakassuhteisiin ja jatkuvaan laadun kehittämiseen. Käytössämme ovat tehokkaat työvälineet, koulutetut siivojat ja joustavat toimintatavat. Me vastaamme, että simun työpäiväsi alkaa puhtaalta pöydältä ja voit huoleti keskittyä omaan työhösi. Pyydä tarjous!

Mitä Vantaalla sijaitsevat yritysasiakkaamme kertovat meistä?

Meiltä löytyy runsaasti asiakkuuksia Vantaalla toimistosiivouksessa, liiketilasiivouksessa, porrassiivouksessa sekä teollisuus- ja tuotantotilasiivouksessa. Mainitse alueesi elinkeino – me todennäköisesti jo siivoamme kyseisen alan yrityksessä. Asiakkaan koolla ei ole merkitystä. Meiltä löytyy kohteita kerran viikossa siivottavista pientoimistoista aina suuriin, useamman kokopäiväisen siivoojan vaativiin työkohteisiin. Teemme työmme koko sydämellä ja suurella ammattitaidolla.

Lue lisää, miten olemme onnistuneet tekemään yrityssiivousta Vantaalla:

Hoidamme Vantaan siivoukset omalla työvoimallamme. Emme käytä alihankkijoita kuin ainoastaan poikkeustapauksissa. Oletko kiinnostunut  kuulemaan kokemuksista asiakkailtamme?

Lyhyesti

  • Perinteitä vuodesta 1974
  • Henkilökuntaa 70 siivoojaa
  • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa
  • Toimistot, kiinteistöt, logistiikka, liiketilat
Vantaan yrityssiivousta

Etsimässä kotisiivousta? Siivoamme myös koteja Vantaalla: www.tasokoti.fi/Vantaa .

Vantaan siivousmyynti

Taina Blomster

myyntipalvelu
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Back To Top