skip to Main Content

Peruspesut

Suursiivous ei ole koskaan liian suurta meille

Tilaa peruspesut, hoitokäsittelyt, vahaukset ja muut suursiivoukset meiltä ammattitaidolla! Tunnemme erikoissiivouksessa yrityskohteen koon ja vaativuuden kuin omat taskumme. Peruspesutiimimme siivoaa tehokkaasti kaikki tilat pienistä toimistoista suuriin tehdashalleihin. Suoritamme peruspesut, lattiahoidot, vahaukset, yläpölyjen poistot ja muut siivoustyöt huolellisesti vuosikymmenien kokemuksella. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asioiden tekemisestä kerralla oikein. Suursiivous ei ole koskaan liian suurta meille!

Suursiivous kustannustehokkaasti

Suunnittelemme lattioiden peruspesut ja hoitokäsittelyn yksilöllisesti tarpeidesi ja tilojen käytön mukaan. Kattavat ja yksityiskohtaiset työohjeet takaavat kokonaisuuden, joka antaa yrityksesi työntekijöille mahdollisuuden keskittyä siististi olennaiseen, eli omaan työhön. Lattiamateriaalit ovat viimeiset pari vuosikymmentä monipuolistuneet ja me seuraamme aikaamme. Jokainen lattia käsitellään ainoastaan valmistajan suosittelemalla siivousmenetelmällä.

Suoritamme peruspesut ja lattioiden hoitokäsittelyt monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan yrityksille ja kiinteistölle. Suursiivoamme lattiat, poistamme yläpölyt, desinfioimme saniteettitilat, vesi-imuroimme kokolattiamatot ja pyyhimme harvemmin siivottavat pinnat. Palvelualueemme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi sekä Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi ja Kangasala.

Suursiivous ja peruspesut pähkinänkuoressa

  • Lattioiden peruspesut ja hoitokäsittelyt sovitusti ja täsmällisesti
  • Suursiivoustyönä myös seinien pyyhinnät, yläpölyjen poistot ja saniteettitilojen pesut
  • Työnsä osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat
  • Kaikenkokoiset liiketilat, toimistot, taloyhtiöt ja kiinteistöt Uudellamaalla sekä Pirkanmaalla

Pestyä neliötä

>100000

Asiakkaat

>150

Tyytyväisyystakuu

100%

Peruspesulla kuntoon

Siivotaan tilat kerralla kuntoon! Suursiivoukset yrityksille ja kiinteistöille. Ota meihin yhteyttä, jonka jälkeen teemme maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi suursiivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta.

Lue lisää, miten peruspesut ovat onnistuneet meiltä:

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top