skip to Main Content

Peruspesut

Suursiivous ei ole koskaan liian suurta meille

Meillä Tasolaisilla on aikaa ja osaamista myös pienille yksityiskohdille, kun puhutaan suursiivouksesta. Ajattelemme niin, että mikäli pienetkin yksityiskohdat eivät ole kunnossa, ei laadukkaan siivouksen edellyttämä iso kuvakaan ole valmis. Vuosikymmenten kokemus suursiivouksesta on tuonut kokemusta ja osaamista, kehittänyt ammattitaidon, jolla suursiivous tehdään kerralla kuntoon – sovitussa aikataulussa.

Kokenut suursiivousyritys

Kokemukseemme perustuen uskallamme väittää, että kaikki tilat pienistä toimistoista aina suuriin tehdashalleihin ovat erikoisosaamistamme. Käyttämämme työvälineet, materiaalit sekä menetelmät ovat yhteensopivia aina kohteen mukaan. Lattiat käsittelemme valmistajan suosittelemalla siivousmenetelmällä. Mikä se optimaalinen siivousratkaisu on yrityksesi tapauksessa, on yhteistyömme lopputulos. Sinä tunnet yrityksesi ison kuvan ja ne pienet huomiota vaativat yksityiskohdat, me puolestamme osaamme tarjota parhaan ratkaisun. Ammattitaitoiset Tasolaiset tekevät työn yhdessä laadittujen työohjeiden perusteella. Se on helppoa kun sen osaa.

Ota yhteyttä

Suursiivouksessa palvelualueemme kattaa Helsingin, Espoon, Vantaan, Tuusulan, Keravan, Järvenpään ja Nurmijärven. Tampereen lisäksi teemme suursiivouksia myös Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Nokialla ja Kangasalalla. Ota yhteys soittamalla 040 359 2874 (pääkaupunkiseutu) tai 050 359 0262 (Tampereen seutu) tai jätä viesti tähän. Palvelulupaukseemme kuuluu, että emme jätä sinua ”roikkumaan linjoilla”, vaan vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista, viimeistään kahden päivän aikana. Teemme maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi suursiivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen suursiivouksesta

Suursiivous ja peruspesut pähkinänkuoressa

  • Lattioiden peruspesut ja hoitokäsittelyt sovitusti ja täsmällisesti
  • Suursiivoustyönä myös seinien pyyhinnät, yläpölyjen poistot ja saniteettitilojen pesut
  • Työnsä osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat
  • Kaikenkokoiset liiketilat, toimistot, taloyhtiöt ja kiinteistöt Uudellamaalla sekä Pirkanmaalla

Pestyä neliötä

>100000

Asiakkaat

>150

Tyytyväisyystakuu

100%

Peruspesulla kuntoon

Siivotaan tilat kerralla kuntoon! Suursiivoukset yrityksille ja kiinteistöille. Ota meihin yhteyttä, jonka jälkeen teemme maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi suursiivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta.

Lue lisää, kuinka onnistuimme peruspesuissa

Hyvin huollettu porraskäytävä on taloyhtiön käyntikortti. Asuntojen arvo säilyy, kun yhteisistä tiloista pidetään huolta. Lue lisää miksi huolellinen peruspesujen ja lattiahoitojen kartoittaminen on tärkeää. Kansalaisopiston kiinteistövastaava kiittelee, kuinka Tasolaisilta hoituu ylläpitosiivouksen lisäksi myös erikoissiivoukset, lisätyöt sekä neuvot uusien lattioiden kunnossapitoon.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top