skip to Main Content

Toimistosiivous

Hyvää huomenta, puhdas toimisto!

Laadukas toimistosiivous tuo viihtyvyyttä työympäristöön. Onnistuneen siivouksen jälkeen uusi työpäivä alkaa puhtaalta pöydältä. Ammattimaisella tarkkuudella siivottu toimisto lisää henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Tasolaiset Oy tarjoaa siivouspalvelua kaiken kokoisille ja eri vaatimustason toimistotiloille. Palvemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Ei ole samantekevää kenen vastuulla on huolehtia toimistosi siivouksesta. Tasolaiset Oy:n asiakkaiden työviihtyvyys ja työrauha ovat meille kunnia-asioita. Siivoojamme työskentelevät häiriöttä sovittuina aikoina. Tulemme ja menemme lähes huomaamatta paitsi, että jätämme jälkeemme huomattavan puhtaat työtilat. Joskus yllätämme asiakkaamme iloisesti pienellä sopimukseen kuulumattomalla extralla. Hyvin toimiva toimistosiivous on iloinen asia.

Yrityssiivousohjelmassamme on lähes 30 tarkastettavaa ja siivottavaa kohtaa saniteettitilojen lattiakaivoista keittiöiden, taukotilojen, toimistojen ja neuvotteluhuoneiden pöytätasoihin. Tyhjennämme, puhdistamme, pyyhimme, imuroimme ja pesemme. Tasolaiset Oy:n tehokas siivous yrityksessäsi ei jää huomaamatta!

Toimiva ja tehokas toimistosiivous

Siivoojamme siistii tiskipöydällä olevat astiat astianpesukoneeseen ja käynnistää koneen. Lisäksi hän tyhjentää sekajäteastiat, paperisilppurit ja paperinkeräyslaatikot. Puhtaasti yksi parhaimmista asiakkailtamme saamista palautteista on kehu henkilökohtaisesta palvelusta. Toimistosiivouksen suorittavat aina samat henkilöt. Sairauspoissaolon tai loman ajaksi hankimme sijaisen, ja palveluesimies tulee esittelemään sijaisen henkilökohtaisesti ennen siivousta. Siivous on meidän ammattimme.

Kaikenkokoiset yritykset

Siivoamme monen kokoisia yrityksiä ja monilta eri toimialoista. Siivoamme toimistoja Helsingin ja Tampereen seuduilla. Ensin mainitussa palvelemme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Keravalla. Jälkimmäisessä palvelemme Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja Pirkkalassa. Siivouspalvelumme on helppoa, ystävällistä ja kustannustehokasta. Tilaa maksuton kartoitus!

Palvelumme pähkinänkuoressa

Siivoojia

70

Yritysasiakkaita

>150

Siivouslupaus

100%

Mitä ylläpitosiivous maksaa?

Ylläpitosiivouksen hinta alkaa 300 eurosta kuukaudessa (+ alv 24%), mikäli kyseessä on kerran viikossa siivottava pieni toimisto. Tästä poikkeuksena ovat asiakaskohteet, jotka ovat sijaintinsa ja joustavuutensa ansiosta mahdollisuus hinnoitella vielä edullisemmin.

Siivouspalveluumme on mahdollista sisällyttää myös vaativimpiakin toimiston ja liiketilojen puhtauteen liittyviä töitä. Pienelle yritykselle sopivaan toimistosiivouksen peruspakettiin kuuluu:

 • Siivous kerran viikossa
 • Sisältää siivouksen, työvälineet ja valvonnan
 • Sopii pienelle toimistolle
 • Roska-astioiden tyhjennys ja puhdistus.
 • Irtomattojen imurointi
 • Lattian nihkeäpyyhintä
 • Tasojen pyyhintä vapailta osin pöydiltä ja ikkunalaudoilta
 • Tahrojen poisto ovista.
 • Saniteettitilat pintojen puhdistus sekä desinfiointi erikseen tilattaessa
 • Sovittaessa erikseen tiskien ja astioiden pesu
 • Sovittaessa erikseen tiskikoneen tyhjennys ja täyttö

Kannattaako toimistoon tilata siivooja?

Siistityt työskentely- ja asiakastilat tuovat viihtyvyyttä sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Tilaamassa siivoojan toimiston tai myymälään, jää sinulle ja työntekijöillesi enemmän aikaa varsinaiseen ydinosaamiseen. Kun sinulla on luotettava yrityssiivooja, ei tarvitse enää jäädä siivoamaan yrityksen tiloja sulkemisajan jälkeen. Ammattilainen hoitaa siivouksen nopeammin ja tehokkaammin. Kysy maksutonta kartoitusta!

Kokemuksia siivoustyöstä

Lähdetään yhdessä liikkeelle oikealla jalalla. Ota meihin yhteyttä tai varaa netistä. Teemme maksuttoman kartoituskäynnin, jossa arvioimme yrityksesi siivoustarpeet yhdessä kanssasi. Tämän jälkeen saat tarjouksen toimistosiivouksesta meiltä sitoumuksetta.

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top