skip to Main Content

Toimistosiivous

Hyvää huomenta, puhdas toimisto!

Kun toimisto on siivottu laadukkaasti, sen aistivat kaikki toimiston käyttäjät. Saniteettitilojen valkoinen hohtaa valkoisena, jalopuusta valmistettu designpöytä näyttää jalopuulle ja lasiseen vitriiniin asetetut palkinnot sädehtivät. Kiiltävä tiskipöytä kutsuu keittiöön. Raikkaus on aistein havaittavissa. Laadukas toimistosiivous ilahduttaa ja lisää viihtyvyyttä. Sillä puolestaan on vaikutuksia työn tuottavuuteen ja yrityksen työntekijä- ja asiakaskokemukseen.

Viihtyisämpi työympäristö

Toimistoelämä jättää jälkensä. Meille Tasolaisille laadukas toimistosiivous ei oikeastaan ole se työmme lopputavoite. Me näemme sen kirkkaasti pikemminkin niin, että laadukas siivous mahdollistaa asiakkaamme työympäristön viihtyvyyden. Kun uusi päivä alkaa puhtaalta pöydältä, saavat toimiston käyttäjät uutta energiaa työpäivään. Puhtaus ja raikkaus ovat asioita, joita kaikki arvostavat.

Toimiva ja tehokas toimistosiivous

Ylläpitosiivousohjelmassamme on lähes 30 toimenpidettä aina saniteettitiloista taukotiloihin ja keittiöön. Tyhjennämme, puhdistamme, pyyhimme, imuroimme ja pesemme. Siivousaikataulun rytmitämme toimiston sykkeen ja hengen vaatimalla tavalla. Siivoojamme aloittaa usein järjestämällä astiat astianpesukoneeseen ja käynnistämällä pesuohjelman. Sekajäteastiat hän tyhjentää: saman tarkoituksenmukaisen kohtalon kokevat paperisilppurit ja paperinkeräyslaatikot.

Saamme paljon positiivista palautetta. Eräs innostavimmista koskee yrityskohtaista palvelua: asiakkaamme nimittäin arvostavat sitä, että toimistosiivouksen suorittavat aina samat henkilöt. Näin toimiston yksilöllisetkin tarpeetkin tulevat huomioiduksi. Siivoojan poissaolon aikana palveluesimiehemme opastaa sijaisen yksittäisen toimiston saloihin. Näin Tasolainen-laatutaso pysyy yllä myös silloin, kun siivooja on sairastunut tai viettää hyvin ansaittua lomaa. Kun siivooja poistuu toimistosta, jää jälkeen aina siisti tila.

Yhteensopiva ratkaisu toimialasta riippumatta

Meiltä Tasolaisilta löytyy juuri yrityksesi toimistotilan mittainen siivousratkaisu – olipa toimialasi mikä tahansa. Toimistotila voi olla kooltaan iso tai pieni. Huippuosaaminen on huippuosaamista niin toimistossa, jossa on sisustusarkkitehdin suunnittelema designsisustus kuin tilassa, jossa startup-yrityksen koodarit työskentelevät keskittyneesti myöhään iltaan.

Siivoamme eri toimialoja edustavia ja hyvinkin erikokoisia toimistoja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Keravalla. Pirkanmaalla toimimme Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja Pirkkalassa. Tilaa maksuton kartoitus. Laatulupaukseemme kuuluu, että olemme yhteydessä parin päivän sisällä yhteydenotostasi

Palvelumme pähkinänkuoressa

0
Siivoojia
0
Yritysasiakkaita
0
Siivouslupaus

Mitä ylläpitosiivous maksaa?

Ylläpitosiivouksen hinta alkaa 300 eurosta kuukaudessa (+ alv 24%), mikäli kyseessä on kerran viikossa siivottava pieni toimisto. Tästä poikkeuksena ovat asiakaskohteet, jotka ovat sijaintinsa ja joustavuutensa ansiosta mahdollisuus hinnoitella vielä edullisemmin.

Siivouspalveluumme on mahdollista sisällyttää myös vaativimpiakin toimiston ja liiketilojen puhtauteen liittyviä töitä. Pienelle yritykselle sopivaan toimistosiivouksen peruspakettiin kuuluu:

 • Siivous kerran viikossa
 • Sisältää siivouksen, työvälineet ja valvonnan
 • Sopii pienelle toimistolle
 • Roska-astioiden tyhjennys ja puhdistus
 • Irtomattojen imurointi
 • Lattian nihkeäpyyhintä
 • Tasojen pyyhintä vapailta osin pöydiltä ja ikkunalaudoilta
 • Tahrojen poisto ovista
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistus sekä desinfiointi erikseen tilattaessa
 • Sovittaessa erikseen tiskien ja astioiden pesu
 • Sovittaessa erikseen tiskikoneen tyhjennys ja täyttö

Kannattaako toimistoon tilata siivooja?

Siistityt työskentely- ja asiakastilat tuovat viihtyvyyttä sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Tilaamalla siivoojan toimiston tai myymälään, jää sinulle ja työntekijöillesi enemmän aikaa varsinaiseen ydinosaamiseen. Kun sinulla on luotettava yrityssiivooja, ei ole tarvetta jäädä siivoamaan yrityksen tiloja sulkemisajan jälkeen. Ammattilainen hoitaa siivouksen nopeammin ja tehokkaammin. Kysy maksutonta kartoitusta!

Kokemuksia siivoustyöstä toimistoilla

Toimiston siisteys on tärkeä seikka työhyvinvoinnin kannalta. ”Haluan, että kaikki voivat työskennellä raikkaissa ja siisteissä tiloissa”, kertoo toimistosiivouksen ammattilainen Astra Pettaig. Lue myös miten hyvän työpäivän unelmasta tehdään totta. Lue myös blogi siitä, mitä asioita on syytä huomioida toimiston kevätsiivouksessa.

Tasolaisilla toimistosiivouksista huolehtivat aina samat vakiosiivoojat kussakin kohteessa. Tasolaisten tehokkaan siivoojakaksikon mukaan, hyvä työilmapiiri syntyy luottamuksesta. Luottamusta ja rautaista ammattiosaamista tarvitaan myös poikkeuksellisina aikoina.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top