skip to Main Content

Etsitkö luotettavaa siivouskumppania?

Meillä on laaja palveluvalikoima

Meiltä saat siivouspalvelut tehokkaasti ja luotettavasti mitoitettuihin tarpeisiisi. Suoritamme säännölliset siivouspalvelut sekä tilaus- ja suursiivoukset ammattitaidolla. Teemme toimisto- ja kiinteistösiivouksia sekä myymälä- ja laitossiivouksia jäätelökioskeista jäähalleihin, muotiliikkeistä metalliteollisuuteen ja huoltamoista hoitolaitoksiin. Lue lisää meistä ja asiakkaistamme tasolaiset blogeissamme.

Sopimussiivous

Tarjoamme luotettavaa ja kustannustehokasta ylläpitosiivousta ammattitaidolla ja ylpeydellä. Tilaa siivouspalvelut meiltä.

Toimistosiivous

Siivoamme toimistotilat tarpeisiisi oikein mitoitetun siivousohjelman mukaisesti, sovittuina kertoina. Räätälöimme vuodenaikoihin ja käyttömääriin mukautuvan siivousohjelman, jolla pidämme kustannukset kurissa ja tilat kunnossa. Siivouspalveluihimme kuuluvat lattioiden pyyhintä, mattojen imurointi, pölyjen poistaminen, roskakorien tyhjentäminen, tahrojen poistaminen kosketuspinnoilta ja tarvittaessa paperien täyttäminen. Toimistotilojen siivous on suurin liiketoimintamme. Tilaa toimistosiivous meiltä.

Porrassiivous

Siivoamme sujuvasti kiinteistöjen lattiat, seinät, kaiteet ja matot. Palvelemme yrityksiä innolla ja ylpeydellä: pyyhimme ja pesemme ylläpitosiivousta vaativat portaat, aulat, hissit, kellarit, ullakot, kuivaushuoneet, saniteetit sekä sauna- ja suihkutilat. Siivoamme oikein mitoitetut tilat puhtaaksi sekä ilmoitamme aina mahdolliset puutteet ja ilkivallat välittömästi. Tilaa porrassiivous meiltä.

Myymäläsiivous

Siivoamme myymälä- ja liiketiloja koosta ja toimialasta riippumatta, rautaisella ammattitaidolla tietenkin. Räätälöimme myymälöiden siivousohjelmat asiakasvirtojen mukaisesti mahdollisimman tehokkaasti. Saat meiltä suuriinkin kohteisiin riittävät, osaavat resurssit sekä kohteen kokoon mitoitetut työvälineet. Asiakkaamme ovat jo vuosia ostaneet meiltä siivouspalveluita vaativiin kohteisiin, kuten elintarvike- ja hygieniaosastoille. Tilaa myymäläsiivous meiltä.

Tuotantotilasiivous

Siivoamme tuotanto- ja tehdastilat tehokkaasti ja räätälöidysti. Tunnemme tuotantotilojen siivouksessa alan omat käytännöt sekä turvallisuusohjeet. Tarvittaessa hankimme suojalasit, turvakengät sekä täydentävän koulutuksen. Siivoamme aina tuotannon ehdoilla siten, että siivouspalvelumme ei häiritse asiakasyrityksen tuottavuutta tai työskentelyä. Tilaa tuotantotilasiivous meiltä.

Laitossiivous

Siivoamme yksityisiä ja julkisia laitoskohteita huolellisesti asiakkaan toiveiden ja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Räätälöimme siivouspalvelut tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Koska jokainen laitos on yksilöllinen, sovitamme laitokseen myös yksilöllisen siivousohjelman. Vuosikymmenten kokemuksesta tiedämme, että laadukkaan laitossiivouksen ratkaisevia tekijöitä ovat laadun tasaisuus sekä siivoojien perehdyttäminen ja pysyvyys. Tilaa laitossiivous meiltä.

Olen kiinnostunut sopimussiivouksesta

Suursiivous

Kerralla kuntoon! Erikoissiivousryhmämme hoitaa vaativat suursiivoukset ammattitaidolla.

Ikkunanpesut

Pesemme ikkunasi puhtaiksi ammattimaisin ottein. Puhtaista ikkunoista läpi katsellessa on mukavampi työskennellä ja tavata asiakkaita. Pesemme ikkunoiden lisäksi myös ikkunalaudat, karmit ja kahvat sekä harjaamme sälekaihtimet. Ikkunanpesutiimimme toimii ympäri vuoden. Tilaa ikkunanpesut meiltä.

Lattioiden peruspesut

Suursiivousryhmämme huolehtii toimitilasi perusteellisesta pesusta sekä lattioiden vahauksesta ja hoitokäsittelystä. Lattioiden peruspesun ja vahauksen yhteydessä poistamme usein yläpölyt sekä pyyhimme seinät. Seuraavana aamuna onkin miellyttävää aloittaa uusi työpäivä. Tilaa lattioiden peruspesut meiltä.

Olen kiinnostunut erikoissiivouksesta

Lisäpalvelut

Vuokrauspalvelumme toimii luontevasti sopimussiivouksen yhteydessä. Meiltä saatte luotettavasti vaihtomatot ja hygieniatuotteet. Toimitukset tapahtuvat vaivatta ja vaihdot automaattisesti. Toimitilapalvelumme tarjoaa joustavia osaavia ihmisiä toimistotehtäviin. Palvelumme yrityksille ovat kattavat, ja palveluhenkilöstömme osallistuu kätevästi ruuan jakeluun, aulapalveluun, kopiointiin, arkistointiin, postitukseen ja puhelinpalveluun.

Tilaaminen meiltä on helppoa

Ota yhteyttä meihin. Kartoitamme tilasi, jonka pohjalta teemme hinta-arvion. Asiakkaana saat meiltä kokonaisvaltaisen, sovitussa aikataulussa laaditun tarjouksen, johon kuuluvat palvelukuvaus ja sopimusehdot. Pyrimme siihen, että kaikki olennainen tulee käytyä nopeasti ja perusteellisesti läpi. Teemme siivoukset sovitun kuvauksen ja aikataulun mukaisesti – ja sinä voit keskittyä rauhassa omaan tekemiseesi. Siivoamme Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja sen lähikaupungeissa.

Back To Top