skip to Main Content
Liiketilasiivous Helsinki

Liiketilasiivous

Kauppa sujuu puhtaissa ja siisteissä tiloissa

Liiketilasiivous palkitsee yrityksen tyytyväisillä asiakkailla. Siisti liiketila houkuttaa asiakkaita! Kun asiakas huomaa jo ovelta, että kaikki hohtaa puhtauttaan, hän astuu mielellään sisälle ja viettää sisällä enemmän aikaa. Voit myydä enemmän, kun asiakkaasi viihtyy ja hän saa yrityksestäsi luotettavan ja laadukkaan kuvan. Liiketilan siivous ei ole ongelma, kun kumppanina on Tasolaiset Oy.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus liiketilojen siivoamisesta. Yhtä moni liiketila voi kertoa kokemuksistaan Tasolaisten kanssa.

Ammattitaitoiset siivoojamme nauttivat työstään ja heitä arvostetaan. Heidän jäljiltään kauppasi hohtaa! Puhdistuksen ja liiketilan siivouksen kohteina ovat mm. kassa-alueen lattiat ja tasot, tuulikaapit ja toimistotilat, keittiö- ja taukotilat, saniteettitilat ja siivouspiste.

Liiketilasiivoukseen kuuluu myös paljon muuta: poistamme tahroja, pyyhimme kuivalla ja kostealla, imuroimme huolella, viemme roskat ja hoidamme paljon muuta. Myös taukohuoneiden tiskipöydät ovat puhtaat käyntimme jäljiltä, koska liiketilasiivoukseen kuuluu myös likaisten astioiden laittaminen koneeseen ja koneen käynnistäminen, jotta astiat ovat valmiiksi puhtaat, kun niitä tarvitaan. Liiketilasiivous ei siis rajoitu vain asiakkaittesi näkyvissä oleviin alueisiin vaan luonnollisesti myös oma henkilökuntasi pääsee nauttimaan puhtaista ja raikkaista tiloista.

Liiketilojen siivousta tehokkaasti ja luotettavasti

Siivoamme monenlaisia liiketiloja – myymälät, kauppatilat, varastot, taukotilat, toimistot ja muut liiketoimintasi kannalta tärkeät alueet – koosta ja alasta riippumatta. Tasolaiset Oy:n liiketilasiivouksen toimiala kattaa pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan laajasti: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava ja Nurmijärvi sekä Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä ja Kangasala.

Haluamme palvella sinua kaikissa liiketilojen siivoustarpeissasi, oli kyse sitten jatkuvasta sopimussiivouksesta tai kertaluontoisista remonttisiivouksista tai suursiivouksista!

Liiketilasiivous lyhyesti:

 • Liiketilan siivous säännöllisesti tai sovittaessa
 • Ammattitaitoiset ja osaavat siivoojat
 • Meiltä onnistuvat niin pienet kaupat kuin suuret marketitkin
 • Vaivaton ja suora yhteistyö, joka joustaa tarpeissasi
 • Sopimussiivouksessa kuukausihinta

Siivous 3 x viikko

728 €/KK

Yritysasiakkaita

>150

Siivouslupaus

100%

Mistä lähdemme liikkeelle?

Ota heti yhteyttä! Tilaa maksuton käynti, jossa arvioimme liiketilasi siivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta – liiketilasi siivous voi olla juuri näin helppoa!

Liiketilasiivouksen hinta

Säännöllisen liiketilasiivouksen hinta on alkaen 728 euroa (+ alv 24%), kun kyseessä on kolme kertaa viikossa siivottava liiketila katutasossa. HUOM! Jos aikataulusi on joustava ja sijaintisi sopiva, on mahdollista, että liiketilasi siivous on sinulle vielä edullisempi! Kysy lisää!

Kaikkiin siivouspalveluihin on mahdollisuus räätälöidä myös vaativia lisätöitä, kuten vaikkapa grillinpesuja ja yhdistelmäkoneella ajoa.

Mitä liiketilasiivous pitää sisällään?

Liiketilasiivouksen peruspakettimme sopii pienelle kaupalle tai myymälälle ja se sisältää:

 • Siivouksen kolmesti (3) viikossa sekä työvälineet ja valvonnan
 • Roska-astioiden tyhjennyksen ja puhdistuksen
 • Irtomattojen imuroinnin
 • Lattian nihkeäpyyhinnän
 • Kassapöytien pyyhinnän vapailta osin
 • Tahrojen poiston ovilaseista
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistuksen sekä desinfioinnin erikseen tilattaessa

Lue lisää, kuinka onnistuimme liiketilasiivouksessa:

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top