skip to Main Content

Liiketilasiivous

Kaupallisten tilojen siivousta lujalla ammattitaidolla

Liiketilasiivous palkitsee yrityksen tyytyväisillä asiakkailla. Siisti liiketila houkuttaa asiakkaita! Kun asiakas huomaa jo ovelta, että kaikki hohtaa puhtauttaan, hän astuu mielellään sisälle ja viettää sisällä enemmän aikaa. Voit myydä enemmän, kun asiakkaasi viihtyy ja hän saa yrityksestäsi luotettavan ja laadukkaan kuvan. Liiketilan siivous ei ole ongelma, kun kumppanina on Tasolaiset Oy.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus kaupallisten tilojen siivoamisesta. Yhtä moni liiketilaa voi kertoa kokemuksistaan Tasolaisten kanssa. Ammattitaitoiset siivoojamme nauttivat työstään ja heitä arvostetaan. Heidän jäljiltään liikekiinteistösi hohtaa. Puhdistuksen ja liiketilan siivouksen kohteina ovat mm. kassa-alueen lattiat ja tasot, tuulikaapit ja toimistotilat, keittiö- ja taukotilat, saniteettitilat ja siivouspiste.

Liiketilasiivoukseen kuuluu myös paljon muuta: poistamme tahroja, pyyhimme kuivalla ja kostealla, imuroimme huolella, viemme roskat ja hoidamme paljon muuta. Myös taukohuoneiden tiskipöydät ovat puhtaat käyntimme jäljiltä, koska liiketilasiivoukseen kuuluu myös likaisten astioiden laittaminen koneeseen ja koneen käynnistäminen, jotta astiat ovat valmiiksi puhtaat, kun niitä tarvitaan. Liiketilasiivous ei siis rajoitu vain asiakkaittesi näkyvissä oleviin alueisiin vaan luonnollisesti myös oma henkilökuntasi pääsee nauttimaan puhtaista ja raikkaista tiloista.

Liiketilojen siivousta tehokkaasti ja luotettavasti

Siivoamme monenlaisia liiketiloja – myymälät, tuotantotilat varastot, taukotilat, toimistot ja muut liiketoimintasi kannalta tärkeät alueet – koosta ja alasta riippumatta. Tasolaiset Oy:n liiketilojen siivouspalvelut kattavat Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen, Tuusulan, Keravan ja Nurmijärven sekä Tampereen, Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Kangasalan.

Haluamme palvella sinua kaikissa liiketilojen siivoustarpeissasi, oli kyse sitten jatkuvasta ylläpitosiivouksesta tai kertaluontoisista suursiivouksista.

Liikekiinteistön siivouspalvelu lyhyesti:

 • Liiketilan ylläpitosiivous säännöllisesti tai sovittaessa suursiivoukset
 • Ammattitaitoiset ja osaavat siivoojat
 • Meiltä onnistuvat niin pienet kaupalliset tilat kuin suuret kauppakeskuksetkin
 • Vaivaton ja suora yhteistyö, joka joustaa tarpeissasi
 • Sopimussiivouksessa kiinteä kuukausihinta

Siivous 3 x viikko

750 €/KK

Yritysasiakkaita

>150

Siivouslupaus

100%

Miten kaupallisten tilojen siivous alkaa?

Ota heti yhteyttä! Tilaa maksuton käynti, jossa arvioimme tuotannolisten tilojesi siivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta – liiketilasi siivous voi olla juuri näin helppoa.

Liiketilasiivouksen hinta

Säännöllisen liiketilasiivouksen hinta on alkaen 750 euroa (+ alv 24%), kun kyseessä on kolme kertaa viikossa siivottava liiketila katutasossa tai kauppakeskuksessa. HUOM! Jos aikataulusi on joustava ja sijaintisi sopiva, on mahdollista, että liikekiinteistösi siivous on sinulle vielä edullisempi! Kysy lisää. Kaikkiin siivouspalveluihin on mahdollisuus räätälöidä myös vaativia lisätöitä, kuten yhdistelmäkoneella ajoa ja säännölliset ikkunanpesut.

Mitä siivouspalvelu pitää sisällään?

Kaupallisen tilan peruspakettimme sopii pienelle kaupalliselle tilalle ja se sisältää:

 • Siivouksen kolmesti (3) viikossa sekä työvälineet ja valvonnan
 • Roska-astioiden tyhjennyksen ja puhdistuksen
 • Irtomattojen imuroinnin
 • Lattian nihkeäpyyhinnän
 • Kassapöytien pyyhinnän vapailta osin
 • Tahrojen poiston ovilaseista
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistuksen sekä desinfioinnin erikseen tilattaessa

Lue lisää, kuinka onnistuimme liiketilasiivouksessa:

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top