skip to Main Content

Liiketilasiivous

Kaupallisten tilojen siivousta lujalla ammattitaidolla

Liiketilasiivouksessa liikutaan sillä alueella, joka näkyy aina asiakkaidemme asiakkaille asti. Me Tasolaiset ymmärrämme hyvin, että erinomainen siivous on olennainen osa asiakkaasi asiakaskokemusta. Kun tila on siisti – lasipinnat ovat tahrattomia, kiiltäväksi tarkoitettu kiiltää ja eteinen tai tuulikaappi toivottaa tervetulleeksi – on myös asiakkaasi mielentila otollisempi liiketoiminnan sujuvuuden kannalta. Siisti ja huoliteltu ympäristö rakentaa brändiä ja luo puitteet liiketilassa viihtymiseen.

Siivous näkyy asiakkaalle asti

Puhdistamme asiakkaiden ja henkilökunnan tilat aina sovitun ylläpitosiivousohjelman mukaisesti. Siivoamme muun muassa kassa-alueen lattiat ja tasot, tuulikaapit ja toimistotilat, keittiö- ja taukotilat, saniteettitilat ja siivouspisteen. Käytännön tasolla se tarkoittaa, että me poistamme tahroja, pyyhimme kuivalla ja kostealla, imuroimme huolella, viemme roskat ja hoidamme paljon muuta. Käyntimme seurauksena myös taukotilojen siisteys ja viihtyisyys ovat astetta korkeammalla tasolla. Liiketilan siisteydestä nauttii myös henkilökunta. Raikkaat ja puhtaat tilat ovat aina tervetulleet.

Kaikentyyppiset liiketilat

Siivouspalvelumme kattaa kaikentyyppiset liiketilat: myymälät, tuotantotilat, varastot, taukotilat, toimistot ja muut liiketoimintasi kannalta tärkeät alueet – koosta ja toimialasta riippumatta. Tasolaiset Oy:n liiketilojen siivouspalvelut kattavat Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen, Tuusulan, Keravan ja Nurmijärven sekä Tampereen, Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Kangasalan.

Ota yhteyttä joko soittamalla tai verkon kautta, olipa kyse sitten jatkuvasta ylläpitosiivouksesta tai kertaluontoisista suursiivouksista. Keskustellaan samalla myös siitä, mikä on liiketilan siisteyden merkitys liiketoimintaasi. Kuten sanottu, otamme senkin huomioon.

Liikekiinteistön siivouspalvelu lyhyesti:

 • Liiketilan ylläpitosiivous säännöllisesti tai sovittaessa suursiivoukset
 • Ammattitaitoiset ja osaavat siivoojat
 • Meiltä onnistuvat niin pienet kaupalliset tilat kuin suuret kauppakeskuksetkin
 • Vaivaton ja suora yhteistyö, joka joustaa tarpeissasi
 • Sopimussiivouksessa kiinteä kuukausihinta

Siivous 3 x viikko

750 €/KK

Yritysasiakkaita

>150

Siivouslupaus

100%

Näin pääset alkuun

Liikkeelle pääset ottamalla yhteyttä. Tilaa maksuton käynti, jossa arvioimme tuotannollisten tilojesi siivoustarpeet. Tämän jälkeen saat tarjouksen meiltä sitoumuksetta – liiketilasi siivous voi olla juuri näin helppoa.

Ylläpitosiivouksen hinta

Säännöllisen liiketilasiivouksen hinta on alkaen 750 euroa (+ alv 24 %), kun kyseessä on kolme kertaa viikossa siivottava liiketila katutasossa tai kauppakeskuksessa. HUOM! Jos aikataulusi on joustava ja sijaintisi sopiva, on mahdollista, että liikekiinteistösi siivous on sinulle vielä edullisempi! Kysy lisää. Kaikkiin siivouspalveluihin on mahdollisuus räätälöidä myös vaativia lisätöitä, kuten yhdistelmäkoneella ajoa ja säännölliset ikkunanpesut.

Mitä siivouspalvelu pitää sisällään?

Kaupallisen tilan peruspakettimme sopii pienelle kaupalliselle tilalle ja se sisältää:

 • Siivouksen kolmesti (3) viikossa sekä työvälineet ja valvonnan
 • Roska-astioiden tyhjennyksen ja puhdistuksen
 • Irtomattojen imuroinnin
 • Lattian nihkeäpyyhinnän
 • Kassapöytien pyyhinnän vapailta osin
 • Tahrojen poiston ovilaseista
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistuksen sekä desinfioinnin erikseen tilattaessa

Lue lisää, kuinka onnistuimme liiketilasiivouksessa

Kadunpuoleisen sisäänkäynnin omaava urheiluliike Tampereella arvostaa säännöllistä siivousta: “Tarvitsemme siivousta päivittäin, jotta myymälä pysyy puhtaana ja siistinä.” Liiketilan ikkunoiden puhtaudesta kiinni pitämiselle on monta hyvää syytä. Kirkkaat ikkunat ovat myös markkinointiviesti asiakkaille: meillä kaikki on kunnossa!

Hyvän siivoojan jäljiltä liiketila pysyy kunnossa ja voit täysin keskittyä työntekoon puhtaissa ja raikkaissa tiloissa. Siivousteknisen osaamisen lisäksi moni liiketila vaatii siivoojilta valoisaa asennetta ja hymyä tilanteessa kuin tilanteessa. Lue kuinka Tasolaisilla siivous tehdään muun toiminnan lomassa, sitä mitenkään häiritsemättä

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top