skip to Main Content

Teollisuussiivous

Siivouspalvelua tuotannon ehdoilla

Valitse teollisuussiivouksen ammattilainen. Siivoamme teollisuuskiinteistöjä Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Meiltä löytyy kokemusta niin pienten konepajojen ja puhdastilojen kuin suurten tehdashallienkin siivouksesta. Suoritamme säännöllistä ylläpitosiivousta sekä kertaluonteisia suursiivouksia.

Yrityssiivouksen kuningaslaji

Yrityssiivouksen kuningaslaji on teollisuussiivous. Se on erityistä ja monipuolista osaamista edellyttävää, koska teollisuussiivous kattaa laajan ryhmän erilaisia siivottavia tiloja: hygieniatiloja, pukuhuoneita, toimistotiloja, erikoistiloja, tehdastiloja, halleja ja varastotiloja. Lisäksi osaaminen edellyttää toimialakohtaisten erojen hallitsemista. Esimerkiksi metalliteollisuusyrityksen siivoaminen tarvitsee erilaista ratkaisua kuin vaikkapa metsä- ja kemianteollisuuden yritystilojen siivoamisen. Monimuotoisuus taas merkitsee sitä että teollisuussiivouksessa onnistumisessa tarvitaan koko joukko erilaisia välineitä, menetelmiä ja osaamista tilakohtaisesti. Kaikkien niiden taitaminen edellyttää laaja-alaista ammattitaitoa.

Ne menetelmät ja välineet, joilla hygieniatila siivotaan kliinisen puhtaaksi ja hygieeniseksi eivät ole tepsiviä keinoja ja välineitä esimerkiksi ison tehdastilan siivoamisessa. Tiloihin ja toimialakohtaisiin liittyvien erojen lisäksi on kyettävä huomioimaan myös työturvallisuuteen ja suojavarusteisiin liittyvät määräykset.

Minkälainen tila, sellainen ratkaisu

Meillä tasolaisilla on pitkäaikainen ja laaja-alaiseen kokemukseen perustuva osaaminen teollisuussiivouksesta. Laadun takeena toimivat kokeneet ammattilaisemme, modernit ja ajantasaiset siivousvälineet sekä siivousmenetelmämme. Yhteistyön toimivuus on yhteinen etumme.

Minkälainen yritys, sellainen ratkaisu

Hyvään osaamiseen kuuluu mielestämme myös hyvä palvelu. Meille se tarkoittaa asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämistä ja niihin sopeutumista. Teemme räätälöidyt siivoussuunnitelmat, joilla varmistamme toiminnan häiriöttömyyden ja sujuvuuden. Hoidamme tarvittavat erityismääräyksiin ja työturvallisuuteen liittyvät luvat ja opastukset. Mikäli yrityksellä on omat siivoojat, rytmitämme roolimme sen perusteella.

Minkälainen yritys, sellainen palvelu

Me tasolaiset ymmärrämme asiakaskokemuksen merkityksen. Meille se tarkoittaa paitsi työmme tasokasta jälkeä myös tilojen työturvallisuutta ja viihtyisyyttä sekä asiakasyrityksemme toiminnan ylläpitoa. Siivoamme tehdastilat, hallit, varastotilat, pukuhuoneet, hygieniatilat, toimistohuoneet ja erikoistilat. Palvelemme teollisuussiivousasiakkaita Uudellamaalla ja Pirkanmaalla sekä niiden lähialueilla.

Yritysasiakkaita

>150

Luottamus

100%

Siivojia

70

Lue lisää, kuinka onnistuimme teollisuussiivouksessa

Jäätelötehtaan tilat vaativat erityistä tarkkuutta ja seurantaa. Tehtaalla seurataan tarkkoja elintarviketuotannon tuoteturvallisuuden vaatimuksia. Teollisuustilan onnistunut siivous on joustavaa yhteistyötä asiakkaan ja siivoustyöntekijöiden välillä. ”Kun valitsimme siivouspalvelua, oli tärkeimpinä kriteereinä osaamisen monipuolisuus, siivoushenkilöstön pysyvyys, joustavuus sekä turvallisuusasioiden huomioiminen” kertoo älykkäitä koneita valmistava yritys.

Lue vaativasta siivouksesta sähköteollisuusyrityksen tiloissa. “Rakensimme yhdessä erikoissiivouksista erillisen vuosikalenterin. Kalenterin avulla ikkunoiden ja lattioiden pesut tulevat nyt säännöllisesti hoidettua”, kertoo Sanna toimivasta yhteistyöstä yritysten välillä.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top