skip to Main Content
Tuotantotilasiivous Helsinki

Teollisuussiivous

Palvelutehokkuutta tuotannon ehdoilla

Teollisuussiivous on meille tuttua työtä. Suoritamme teollisuussiivousta Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Meiltä löytyy kokemusta niin pienten tuotantotilojen kun suurten tehdashallien siivouksesta. Usein näissä yhteyksissä löytyvät myös toimistotilat. Siivoustarpeet voivat olla tehdashalleissa erilaiset kuin sosiaali- ja keittiötiloissa. Ei ole harvinaista, että sovitamme siivouksemme yhteen tehtaan omien siivoojien kanssa. Teollisuussiivous voi olla pientä tai isoa – me hoidamme sen!

Monesti teollisuussiivouksessa löytyvät omat eritysvaatimukset, jotka voivat liittyä työturvallisuuskoulutukseen tai suojavarusteisiin. Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista näiltä alueilta.

Mitä teollisuussiivous voi sisältää?

Jokainen tuotanto-, tehdas- ja toimistotila on yksilöllinen. Tilojen siivous voidaan rytmittää ja sopia eri tiloille erilaiset siivoustiheydet tai sitten siivous tapahtuu ainoastaan tilauksesta. Edellytättekö, että turvallisuus on kunnossa? Kyllä, tämän tulee ulottua koko ketjuun – myös meihin. Hoidamme tarvittavat luvat ja opastukset myös tälle osa-alueelle. Tuotantonne ei saa häiriintyä, joten kannattaa kiinnittää erityistä huomiota yhteistyön toimivuuteen. Meillä on mahdollisuus suuremmissa kohteissa myös kohdevastaavaan, joka on aina tavoitettavissa tiloissanne.

Yhteistyössä siivousta teollisuustiloissa

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan teollisuusiloja. Palvelumme käsittävät tehdastilat, hallit, varastotilat, pukuhuoneet, hygieniatilat, toimistohuoneet ja erikoistilat. Palvelemme Helsingin ja Tampereen seuduilla sekä lähialueilla.

Yritysasiakkaita

>150

Luottamus

100%

Siivojia

70

Lue lisää, kuinka onnistumme teollisuussiivouksessa:

Kyllä! Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteenne. Arvioimme tarvitsemanne siivouksen sekä sopeutanne sen tuotantonne tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top