skip to Main Content

Teollisuussiivous

Siivouspalvelua tuotannon ehdoilla

Valitse teollisuussiivouksen ammattilainen. Suoritamme teollisuuskiinteistöjen siivousta Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Meiltä löytyy kokemusta niin pienten konepajojen kun suurten tehdashallienkin siivouksesta. 

Metalli-, metsä- ja kemianteollisuuden siivousta

Siivoamme monipuolisesti vaativia metalli-, metsä- ja kemianteollisuuden toimialan yrityksiä. Samassa teollisuuskiinteistöstä saattaa löytyä hyvinkin erilaista siivouspalvelua vaativia alueita, kuten tuotantohalleja, varastoja, toimistoja, sosiaalitiloja, edustustiloja ja neuvottelutiloja. Räätälöimme jokaiselle toimitilalle yksilöllisen palveluohjelman.

Usein teollisuussiivouksessa löytyvät omat eritysvaatimukset, jotka voivat liittyä työturvallisuuskoulutukseen tai suojavarusteisiin. Samaten ole harvinaista, että sovitamme siivouksemme yhteen tehtaan omien siivoojien kanssa. Teollisuussiivous voi olla pientä tai isoa – meiltä löytyy osaamista.

Mitä teollisuussiivous voi sisältää?

Jokainen tehdaskiinteistö on yksilöllinen. Teollisuustilojen siivous voidaan rytmittää ja sopia eri tiloille erilaiset siivoustiheydet tai sitten siivous tapahtuu ainoastaan tilauksesta. Edellytättekö, että turvallisuus on kunnossa? Kyllä, tämän tulee ulottua koko ketjuun – myös meihin. Hoidamme tarvittavat luvat ja opastukset myös tälle osa-alueelle. Tuotantonne ei saa häiriintyä, joten kannattaa kiinnittää erityistä huomiota yhteistyön toimivuuteen. Lisäksi meillä on mahdollisuus suuremmissa kohteissa tarjota kohdevastaava, joka on aina tavoitettavissa tiloissanne.

Erikokoisten teollisuuskiinteistöjen siivousta

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan teollisuustiloja. Palvelumme käsittävät tehdastilat, hallit, varastotilat, pukuhuoneet, hygieniatilat, toimistohuoneet ja erikoistilat. Palvelemme Helsingin ja Tampereen seuduilla sekä lähialueilla.

Yritysasiakkaita

>150

Luottamus

100%

Siivojia

70

Lue lisää, kuinka onnistumme siivouspalvelussa:

Kyllä! Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteenne. Arvioimme tarvitsemanne tehdassiivouksen sekä sopeutanne sen tuotantonne tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top