skip to Main Content

Tuotantotilasiivous

Tehokasta tuotannollisten tilojen siivousta

Me Tasolaisilla siivoamme kattavasti ja ammattitaidolla kaikenkokoiset tuotantotilat. Asiakkaina on niin elintarvike-, energia- kuin rakennusalaakin. Tutustu myös teollisuussiivoukseemme. Meille tuttuja ovat raskaat tuotantotilat kuin suojausta vaativat puhdastilatkin. Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Monipuolista tuotannon siivousta

Siivoamme kattavasti ja ammattitaitoisesti tuotantotilat verstaista varastohalleihin ja raskaasta metalliteollisuudesta elektroniikkateollisuuden herkkiin ESD-tiloihin ja hygieniatiloihin. Kymmenien vuosien kokemuksella olemme oppineet tuntemaan tuotantotilojen siivouksessa eri alojen käytännöt ja turvallisuusohjeet. Tarvittaessa hankimme työssä tarvittavat erikoissuojaimet ja täydentävän koulutuksen.

Sinun tuotantotarpeisiisi sovitettua

Siivoamme aina tuotannon ehdoilla siten, että siivouspalvelumme ei häiritse asiakasyrityksen tuottavuutta tai työskentelyä. Sovitamme ylläpitosiivouksen yksilöllisesti tarpeisiisi ja laadimme henkilöstöllemme täsmälliset työohjeet, jotta tuotanto pysyy yllä koko ajan. Meiltä löytyy kokemusta hygieniatiloista, tehdastiloista ja varastoista. Tuotantotilasiivoussopimus on yksilöllinen, toivomustenne ja täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus, joka antaa teille tilaa keskittyä olennaiseen – omaan työhönne.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan tuotantotiloja. Palvelumme käsittää tehdastilat, hallit, varastotilat, pukuhuoneet, hygieniatilat, toimistohuoneet ja erikoistilat. Palveltuja tuotantoaloja ovat muuan muassa elintarviketeollisuus, rakennusteollisuus, sähkötekninen teollisuus, tekstiiliteollisuus, sekä sähkö-, kaasu- ja vesihuolto. Siivoamme Helsingin ja Tampereen seuduilla sekä lähialueilla.

Lyhyesti palvelustamme

    • Tuotantotilojen ylläpitosiivous säännöllisesti tai sovittaessa
    • Koulutetut ja työnsä osaavat siivoojat
    • Turvakulttuuri kunnossa
    • Oikeat työvälineet ja ajoitus
    • Räätälöidyt, kustannustehokkaat siivouspalvelut

Yritysasiakkaita

>150

Luottamus

100%

Siivoojia

70

Kokemusta tuotantotilojen siivouksesta

Lähdetään yhdessä liikkeelle tuotantotilanne siivouksessa tehokkaasti! Ota meihin yhteyttä ja saat maksuttoman käynnin, jossa arvioimme yrityksesi siivoustarpeet. Saat pian tämän jälkeen kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top