skip to Main Content

Tuotantotilasiivous

Tehokasta tuotannollisten tilojen siivousta

”Nimenomaisesti juuri sinun yrityksesi tuotantotarpeisiin sovitettua.”

Näin voisi tiivistää olennaisen osaamisemme tuotantotilasiivouksessa. Tuotantotilasiivouksessa itse varsinaisen siivousosaamisen rinnalle nousee myös kyky sovittaa siivoustyö yrityksen päivittäiseen toimintaan. Onhan tuotantotilassa usein kiinni huomattava määrä kiinteää omaisuutta ja tuotantolaitteita, joiden keskeytyksetön toiminta on yrityksen menestyksen kannalta olennaisen tärkeää.

Siivouksen suunnittelu ja toteutus

Me Tasolaiset suunnittelemme ja toteutamme ylläpitosiivouksen yrityksen tuotannon ehdoilla. Työn laadun ja aikataulujen pitävyyden varmistamme laatimalla räätälöidyt ja täsmälliset työohjeet. Laadimme nämä suunnitelmat toimiala- ja yrityskohtaisesti. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme varmistaa työn korkean laatutason.

Toimialakohtaista osaamistamme olemme kartuttaneet laaja-alaisesti. Muun muassa elintarviketeollisuus, rakennusteollisuus, sähkötekninen teollisuus, tekstiiliteollisuus sekä sähkö-, kaasu-, ja vesihuolto ovat kokemuksen kautta tuttuja toimialoja.

Erikoisosaamista tuotantotilojen siivoamisesta

Palvelumme käsittää tehdastilat, hallit, varastotilat, pukuhuoneet, hygieniatilat, toimistohuoneet ja erikoistilat aina raskaasta metalliteollisuudesta herkkiin, erityistä ammattitaitoa vaativiin ESD-tiloihin. Erilaisten toimijoiden käytännöt ovat tuttuja kymmenien vuosien kokemuksella. Tarvittaessa hankimme työssä tarvittavat erikoissuojaimet ja täydentävän turvallisuus- ja muun vaadittavan koulutuksen.

Tasolaisten tarjoama tuotantotilasiivous on yrityskohtainen, työohjeiden varaan laadittu palvelukokonaisuus, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä täysipainoisesti olennaiseen – keskeytyksettömään tuotantoon. Tuotantotilasiivousta teemme Helsingin ja Tampereen seuduilla sekä niiden lähialueilla. Tutustu myös teollisuussiivoukseemme. Kokemusta meillä on niin raskaista tuotantotiloista kuin suojausta vaativista puhdastiloistakin. Palvelemme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Lyhyesti palveluistamme

  • Tuotantotilojen ylläpitosiivous säännöllisesti tai sovittaessa
  • Koulutetut ja työnsä osaavat siivoojat
  • Turvakulttuuri kunnossa ja ajan vaatimusten tasalla
  • Oikeat työvälineet ja ajoitus
  • Räätälöidyt, kustannustehokkaat siivouspalvelut

Yritysasiakkaita

>150

Luottamus

100%

Siivoojia

70

Lue kokemuksia vaativimmista siivouskohteista

Asiakkaillamme on usein tarkat turvallisuusmääräykset, joiden huolellinen noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää. “Oli tärkeää löytää kumppani, joka oppii nopeasti vaarallisessa toimintaympäristössä toimimisen”, kertoo vaativat sähkötuotannon tehdastilat omaava asiakkaamme. Hyvästä ilmapiiristä ja sujuvasta yhteistyöstä kiittelevät myös kohteen siivoojakaksikko.

Älykkäitä koneita suurissa tehdastiloissa valmistava yritys on mielissään siitä, että Tasolaisilla mennään aina asiakkaan tarpeet edellä ja toimivaa kommunikointia pidetään avainasemassa. Tasolaisten kokemus näkyy myös kun kyseessä on elintarviketuotteita valmistavan tuotantotilan siivous. Jäätelötehtaan tilat vaativat huolellista laadun tarkkailua ja seurantaa.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top