skip to Main Content

Yrityssiivous Espoo

Siivousta kokemuksella ja huippuammattitaidolla Espoossa

Valtaosa Suomen yrityksistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Kymmenien vuosien kokemus on tehnyt meistä yrityssiivouksen huippuammattilaisia. Kokemusta on kertynyt myös Espoosta, joten voimme väittää olevamme espoolaisten yritysten siivoustarpeiden asiantuntija. Pyyhkäise yrityksesi siivoushuolet mielestäsi ja anna meidän ammattilaisina hoitaa ne.

Espoossa palvelemme tarjoamalla siivouspalveluja kaiken kokoisille toimistoille ja liiketiloille. Siivoamme myös kiinteistöt, rappukäytävät sekä teollisuuden erilaiset tilat. Meille on tärkeää, että saat toimitilallesi ammattimaista siivousta, jotta liiketoiminta pyörii sen vaatimalla rytmillä ja henkilökunta viihtyy tuottavassa työssä. Jätä siivous meille ja keskity omaa liiketoimintaasi. Meidän tehtävämme on taata kaikille puhdas, ilahduttava ja turvallinen työpäivä.

Ammattitaitoista yritysten siivousta Espoossa

Mikäli tarvitsette yrityssiivousta Espoossa, voitte luottaa ammattitaitoomme. Hoidamme yrityksenne ylläpitosiivoukset haluamallanne viikko-ohjelmalla. Meiltä voit tilata myös ikkunoiden pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset sekä muut vaativat suursiivoustyöt.

Siivoamme Espoossa toimistoja, taloyhtiöitä ja kiinteistöjä sekä kauppoja sekä teollisuutta. Asiakaskohteiden siivouspalvelu tapahtuu pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta osan puhtaudenpito hoituu iltaisin ja viikonloppuisin – sinä päätät. Kokoluokalla ei ole meille merkitystä, vaan kohteistamme löytyy kerran viikossa siivottavista toimistoista aina useamman siivoojan käsittäviin tuotantotilojen siivouksiin. Palvelemme kaikki yhtä suurella ammattitaidolla ja laatuvaatimuksella.

Yhteistyössä palvelutarpeet kartoittaen

Laadimme yhteistyössä kattavan toimitilojen palvelukartoituksen. Sen avulla voimme tarjota juuri oikeaa siivouspalvelua, yritykselle ja kiinteistölle sopivalla rytmityksellä. Samalla saat myös tietoa miten siivouksenne hoidetaan eri turvallisuusnäkökannat huomioonottaen ja kuinka me toimimme päivittäisessä kanssakäymisessä. Tavoitteena on löytää sellainen siivousohjelma, joka sopii sekä laadun että kustannusten puolesta.

Palvelumme tilaamalla saatte

  • Asiantuntevan kartoituksen tarpeestanne
  • Kustannustehokkaan tarjouksen
  • Koulutetut ja motivoituneet työntekijät
  • Siivouksen halutessanne nopealla aikataululla
  • Säännöllisen yhteydenpidon ja valvonnan
  • Asiakastyytyväisyyden seurannan

Ota yhteyttä nyt. Kartoitetaan yhdessä siivoustarpeenne.

Tasolaiset Oy

  • Perinteitä jo vuodesta 1974
  • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa
  • Siivoojina 70 huippuammattilaista
  • Toimitilat, kiinteistöt, tuotanto

Lue lisää, miten onnistuimme tekemään yrityssiivousta Espoossa

Kaiken takana on luottamus. Haluamme luoda pitkäaikaisen kumppanuuden, jossa sinä voit antaa siivousasiat yhden yrityksen hoidettavaksi. Huolehdimme, että meidän päivittäinen toimintamme täyttää luottamuksesi. Haluamme, että siivousasioiden hoito on sinulle helppoa ja vaivatonta

Tarvetta kotisiivoukselle? Meidän kotisiivousyrityksemme Tasokoti palvelee myös Espoossa. Katso lisää: tasokoti.fi/Espoo .

Espoon myyntipalvelu

Taina Blomster

siivousmyynti
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Back To Top