skip to Main Content

Yrityssiivous Nokian kaupunki

Siivoamme kaikenkokoiset liike- ja teollisuustilat Nokialla

Siivoamme toimistoja monipuolisesti Nokian kaupungin alueella ja muualla Pirkanmaan talousalueella. Puhtaat toimitilat luovat viihtyisyyttä työpaikalla ja viestivät asiakkaille arvoistasi. Tärkeää on mitoittaa siivoustaajuudet oikein siten, ettei toimitiloja siivota liian harvoin tai vastaavasti liian usein. Paikallinen Tasolaiset Tampere Oy takaa, että saat avainhenkilöt kiinni välittömästi.

Puhdasta palvelua sinua kuunnellen

Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja tarpeet, joiden perusteella räätälöidään teille sopiva siivouskokonaisuus. Ylläpitosiivouksen lisäksi hoidamme ikkunanpesut & vahaukset sekä muut suursiivoustarpeet kohteessa kokonaisvaltaisesti. Kun valitset Tasolaiset Tampere Oy;n huolehtimaan kiinteistösi puhtaudesta, sinulta jää yksi huoli vähemmän. Palvelemme niin toimistoja, teollisuutta kuin taloyhtiöitäkin.

Valitse meiltä yrityssiivoukset Nokialla

Hoidamme kaikenkokoisten liiketilojen siivoukset kattavasti Pirkanmaalla. Nokian kaupungin alueen lisäksi palvelualueemme kattaa Tampereen, Pirkkalan, Ylöjärven, Lempäälän, Kangasalan ja Akaan. Meiltä onnistuvat toimisto, teollisuus, tuotanto, myymälä ja taloyhtiöiden siivoukset, jotka niin ikään hoituvat paikallisesti ja viivytyksettä.

Meillä siivouksen ammattilaiset ovat ylpeitä ammattitaidosta. Toimiston puhtaus vaikuttaa koko henkilöstön työhyvinvointiin.  Ota jo tänään yhteyttä ja sovi tapaaminen Sannan kanssa. Saat ilmaisen kartoituskäynnin lisäksi siivoustarjoukset nopealla aikataululla ja siivouksen aloittaminenkin onnistuu nopealla aikataululla. Toimistosiivouksen lisäksi kauttamme hoituu vaivattomasti saniteettitarvikkeet, toimistotarvikkeet, kahvitustarvikkeet toimistollenne lyhyellä toimitusajalla. Hinnat sisältävät toimituskulut.

Siivouslupaus

100%

Paikallisia asiakkaita

>40

Paikallisia siivoojia

30

Siivous hoituu joustavasti

Siivoamme paikallisesti ja ammattitaitoisilla yrityssiivoojilla. Meiltä hoituvat niin suuret teollisuushallit kuin pienet liiketilat. Hinnoittelu alkaa esimerkiksi pienissä toimistoista alkaen 300 euroa kuukaudessa aina suurempiin tuhansien eurojen toimitiloihin (+ alv 24%). Pienin  tarjoamme paketti sopii pientoimistolle, jossa siivostarve on vain kerran viikossa. Voimme joustaa siivoustiheydessä ja hinnassa, mikäli toimiston sijainti tai työajat osuvat kohdilleen. Älä epäröi kysyä!

Pienpaketti sisältää esimerkiksi seuraavat työvaiheet:

  • Siivouksen kerran viikossa, työvälineet ja valvonnan
  • Roska-astioiden tyhjennyksen ja puhdistuksen
  • Irtomattojen imuroinnin
  • Lattian pyyhinnän nihkeällä
  • Tasojen pyyhkimisen pöytien ja ikkunoiden vapailta pinnoilta
  • Tahrojen poiston ovista.
  • Saniteettitilojen pintojen puhdistuksen sekä desinfioinnin erikseen tilattuna
  • Sovittaessa erikseen tiskien ja astioiden pesun
  • Sovittaessa erikseen tiskikoneen tyhjennyksen ja täytön

Ota yhteyttä

palvelumyynti
Sanna Sironen
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi
puhelin 050 359 0262

Back To Top