skip to Main Content

Yleisesti

Tasolaiset Oy on supisuomalainen siivousyritys, joka on monipuolisesti erikoistunut palvelemaan erikokoisia, eri toimialoja edustavia ja erilaisia vaihtelevia siivoustarpeita tarvitsevia asiakkaita – yrityksiä ja yhteisöjä. Perheyrityksen historia kantaa vuoteen 1974, jolloin aloitimme toimintamme Helsingin keskustassa pienten toimistojen ja portaiden siivouksella. Nykyään Tasolaiset Oy toimii maantieteellisesti laajalti Helsingin ja Tampereen seuduilla. 

Yrityssiivouksissa meitä on 80 henkeä. Henkilökunnastamme noin 45 toimii Uudellamaalla ja 35 Pirkanmaan alueella. Yhteistä kaikille asiakkaillemme on, että he edellyttävät meiltä laatua, ajantasaisuutta sekä toimitusvarmuutta. Laaja-alainen, satoja erilaisia kohteita kattava kokemuksemme ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat laatulupauksemme kulmakiviä. Tutustu konsernimme rakenteeseen sekä etuihin asiakkaillemme.

  • Kotimainen siivousyritys
  • Monipuolisen osaamisen siivouspalvelut
  • Perinteitä vuodesta 1974
  • Henkilöstöä yrityssiivouksessa 80
  • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa

Monipuolinen siivousliike

Yrityksemme keskittyy ainoastaan siivouspalveluihin. Haluamme olla monipuolisen osaava siivousliike. Toimintamme tähtää siihen, että olemme asiakkaidemme silmissä alamme ja alueemme paras tekijä. Meitä tasolaisia on yrityssiivouksessa 80 henkilöä, joista 45 henkilöä Uudellamaalla ja 35 henkilöä Pirkanmaalla. Kotisiivouksessa palvelemme 15 henkilön voimin. Meidät jokaisen tavoittaa nopeasti ja raportoimme sähköisesti toiminnastamme.

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua, emme valmista pakettiratkaisua. Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, ja muokkaamme palvelumme juuri sinulle parhaalla tavalla. Kun käytät palveluitamme, saat itsellesi lisää aikaa. Jätä siivous meidän huoleksemme, ja keskity henkilökuntasi kanssa omaan työhösi. Taloudellinen ja tehokas toimintamme takaa sinulle paitsi helppoutta, myös joustavan yhteistyökumppanin. Meihin voit luottaa. Niin ovat tehneet sadat asiakkaat lähes 50 vuoden ajan.

Yrityssiivousta kokemuksella

Yrityssiivouspalveluissamme olemme läsnä säännöllisesti ylläpitosiivouksissa sekä kertaluonteisissa suursiivouksissa, kuten peruspesuissa ja ikkunoiden pesuissa. Palvelumme on erikoistunutta, yrityskohtaista ja räätälöityä. Koska keskitymme nimenomaan ja ainoastaan siivoukseen, meidän ei tarvitse tyytyä tarjoamaan pakettiratkaisua. Ymmärtämällä asiakkaamme toiveet ja tarpeet, voimme muokata ratkaisun tilan, tilan käyttäjien ja toimintaympäristön mukaan. Se on meille luonteva tapa. Toimintamme perustuu ajatukseen, että me emme tarjoa vain siivouspalveluita, vaan autamme asiakkaitamme oman toimintaansa keskittymisessä. Emme väitä olevamme strateginen kumppani, mutta luotettava ja joustava kumppani olemme. Mittava kokemus on sen takeena.

Asiakassuhteemme ovat yleensä pitkäikäisiä. Ne vaihtelevat päivittäin tehtävästä sopimussiivouksesta aina vuosittaisiin erikoissiivouspalveluihin. Lisäksi järjestämme siivoojien lomasijaisuuksia sekä siivousalueiden ja -työvoiman ulkoistamisia. Liikevaihdostamme 75 % muodostuu sopimussiivouspalveluista, 20 % erikoissiivouspalveluista sekä 5 % toimitila- ja vuokrauspalveluista. Yli puolet siivoamistamme kohteista on toimistotiloja ja loput muita korkeaa siivousalan ammattitaitoa vaativia tiloja.

Pitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi iso joukko siivousalan ammattilaisia. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotteet seuraamalla aikaamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja koulutamme henkilökuntaamme alan uusien muutosten ja asiakkailta saadun palautteen mukaisesti. Vireä ja energinen henkilökuntamme on voimavara, jota johdamme jämäkästi ja palkitsemme hyvästä työstä. Näin työntekijät viihtyvät sekä meillä että teillä, ja tuloksena on laadukasta jälkeä. Työntekijöidemme pieni vaihtuvuus ja pitkät työsuhteet kertovat siitä, että meillä on hyvä olla töissä.

Kotisiivousta ammattitaidolla

Sisaryrityksemme Tasokoti Oy pitää huolta kotien siivouksesta 15 huippuammattilaisen voimin. Palvelemme yli 300 kodin hyvinvointia ammattimaisella osaamisella. Katso lisää tasokoti.fi .

Yrityssiivouksen ammattilainen

>> Oletko jo asiakkaamme? Anna asiakaspalautetta palvelustamme!

Back To Top