skip to Main Content

Kiinteistösiivous

Julkisten tilojen siivousta Tasolaisella konseptilla

Kiinteistöjen, niiden julkisten tilojen siivoukseen olemme kehittäneet oman, yli 30 kohtaa sisältävän siivousohjelman. Tämä ohjelma on kehittynyt mittavan kokemuksemme ja ammattiosaamisemme avulla – sekä kuuntelemalla asiakkaita herkällä korvalla. Kokonaisuutta voisi kutsua vaikka Tasolaiseksi innovaatioksi tai erinomaisen lopputuloksen takaavaksi konseptiksi.

Kiinteistösiivous ammattitaidolla

Konseptimme laadukas toteuttaminen edellyttää ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilökuntaa. Tästä olemme yrityksenä ja työnantajana aina huolehtineet: henkilökunnan vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Näin osaaminen ja tietotaito asiakasyrityksestä pysyvät ”talossa” ja ovat käytettävissä aina kun siivousta tehdään.

Siivousohjelmamme kattaa moninaisia tehtäviä, joihin kuuluvat esimerkiksi roska-astioiden tyhjennys, tahrojen poisto ovista, kaiteiden pyyhintä, mattojen imurointi (imuroimme myös mattojen alta) sekä saniteettitilojen puhdistus. Yleisten tilojen puhtaus on meille kunnia-asia ovatpa kyseessä sitten porrassiivoukset, aulat, käytävät, komerot, varastot, pesuhuoneet ja sauna. Missä Tasolainen siivooja käy siivoamassa, siellä on tuloksena moitteetonta jälkeä.

Kiinteistöpäällikön muistilista ajantasaisen osaamisen varmistamiseksi
  1. Kilpailuta kiinteistösi siivoukset säännöllisesti
  2. Varmista siivouspalvelutarjoajan omavalvonta
  3. Haastattele tarvittaessa loppusuoralle päässeiden työnjohto
  4. Tarkista valitun siivousliikkeen taustat vuosittain
  5. Suursiivoukset kannattaa tilata valmistajan ohjeiden mukaisesti

Kokemusta julkisten tilojen siivouksesta

Minkälainen on sinun kiinteistösi siivoustarve? Uskomme, että yli 30 yksityiskohtaa kattavasta kiinteistösiivouskonseptista löytyy mittatilausratkaisu tarpeisiisi. Voimme lisäksi huolehtia tarvittaessa vaikkapa sekajäteastioiden, paperinkeräyslaatikoiden ja paperisilppurien tyhjennyksestä.

Motivoituneet ja koulutetut siivoojamme huolehtivat yleisten tilojen puhtaudesta ja siisteydestä yksityiskohtaisesti ja ammattiylpeydellä. Julkisten tilojen huolellinen siivous tekee ympäristöstä nautittavamman ja edustavamman. Laadukkaasti siivottu kiinteistöosakeyhtiö pitää osakkaat tyytyväisinä ja kiinteistön arvoa yllä. Hyvin hoidetusta siivouksesta hyötyvät siis kaikki.

Pyydä maksuton kartoitus

Jos mietit, että osaaminen ja konsepti kuulostavat hyvältä, mutta mietit, että onko Tasolaiset Oy oikea siivouskumppani, ota yhteyttä ja pyydä maksuton kartoitus. Laadimme erittäin mielellämme palvelukuvauksen sisältävän tarjouksen. Edellytyksenä on, että kiinteistösi sijaitsee missä tahansa Helsingin tai Tampereen talousalueella. Mikäli otat yhteyttä verkon kautta, laatulupaukseemme kuuluu, että otamme asiasi käsiteltäväksi viipymättä.

Ammattilaisia

70

Yritysasiakkaita

>150

Siivouslupaus

100%

Kiinteistöyhtiön siivous kiinteään kuukausihintaan

Säännöllisen, kerran viikossa tehtävän siivouksen hinnoittelu alkaa 300 eurosta kuukaudessa (+ alv 24 %). Tällöin kyseessä on pienehkö asuin- tai liikekiinteistö. Peruspakettimme käsittää kerran viikossa tehtävän viikkosiivouksen, johon sisältyvät työn lisäksi työvälineet ja laadunvalvonta. Pyyhimme hissit, nihkeäpyyhimme lattiat ja imuroimme irtomatot sekä poistamme tahrat ovilaseista. Lisätyöt, kuten saunatilojen ja harvemmin siivottavien varastokäytävien siivoamisen tai lattioiden vahauksen, hinnoittelemme erikseen.

Siivottavat kohteet ja niiden tarpeet ovat yksilöllisiä. Palvelun hinnasta voi neuvotella kiinteistösi sijainnista riippuen tai jos siivousaikataulussa on joustomahdollisuus. Voimme tarjota asiakkaillemme myös synergiaetuja kykenemällä tarjoamaan ylläpitosiivouksen lisäksi yksittäisiä tai esimerkiksi vaativampia kiinteistön puhtauteen liittyviä siivouspalveluja. Keskustellaan niistä yhdessä tarpeittenne mukaan.

Ota meihin yhteyttä ja tulemme tuota pikaa tekemään maksuttoman kartoituskäynnin. Saat juuri tarpeisiisi mitoitetun siivoustarjouksen – vaikka useammalla eri vaihtoehdolla. Jutellaan tarkemmin tarpeistasi!

Lue lisää kuinka onnistuimme kiinteistöjen siivouksessa

Usein puhtauden aistii jo ovesta sisään astuessa. Lue lisää millaista on asua puhtaassa taloyhtiössä. Kiinteistöjen siivoustarpeissa tulee usein huomioida myös vaihtuvat vuodenajat. Lue kuinka talvi voi vaikuttaa kiinteistösiivoukseen. Voit välttää myös ikävän yleiset tapaturmat, kuten liukastumiset huolehtimalla säännöllisestä ja huolellisesta siivouksesta.

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top