skip to Main Content

Yritysiivous Tampere

Hoidamme siivoukset yrityksissä ja kiinteistöissä

Meiltä saat yrityssiivousta ammattitaidolla Pirkanmaan alueella. Paikallinen Tasolaiset Tampere Oy takaa, että saat avainhenkilöt kiinni heti – ja vieläpä omalla murteella. Olemme itsenäinen yritys osana Tasolaiset-konsernia. Työllistämme paikallisesti 25 henkilöä, ja asiakkaina löytyy kaiken kokoisia yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Meillä jokainen asiakas on yhtä arvokas kokoon tai siivouskertoihin katsomatta. Siivousvälineemme ovat nykyaikaiset ja käytössämme on kotimaiset siivousaineet. Pidämme henkilöstömme ammattitaidon yllä ajankohtaisilla koulutuksilla. Tavoitteemme on pitkät ja sujuvat yhteistyöt niin asiakkaan kuin työntekijän kanssa.

Pirkanmaan paikallinen yrityssiivouspalvelu

Tampereella yrityssiivousta valitsemalla saat:

  • Paikallista palvelua
  • Yhteydenotto meihin on helppoa ja vaivatonta, meidät tavoittaa
  • Pidämme lupauksemme
  • Nykypäiväiset siivousvälineet ja menetelmät
  • Vakituisen siivoojan
  • Puhtaat toimitilat

Palvelemme asiakaslähtöisesti, kuuntelemalla ja huomioimalla erikoistoiveet sekä tarpeet, jotka otamme huomioon siivoussuunnitelmassa. Tarjoamme tarvittavat suursiivoukset. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mitä tulisi milloinkin tehdä. Me huolehdimme siitä teidän puolesta ja otamme yhteyttä hyvissä ajoin asian tiimoilta.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, ammattitaidolla ja energialla. Reagoimme asiakkaiden tarpeisiin nopealla aikataululla. Hanki siivouspalvelut Tampereen seudun toimijalta. Palvelualueemme Pirkanmaalla kattaa Tampereen, Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän, Kangasalan ja Akaan. Tampereen toimistosiivoukselle olemme avanneet oma verkkosivuston.

Yrityssiivousta Tampereella monipuolisesti

Siivoamme ammattitaidolla ja kokemuksella. Tasolaiset Tampere Oy hoitaa yrityksessänne ja taloyhtiössänne

  1. Ylläpitosiivoukset
  2. Ikkunanpesut
  3. Vahanpoistot ja vahaukset
  4. Muut harvemmin tehtävät siivoukset

Kauttamme hoituu vaivattomasti myös saniteettitarvikkeet, kahvitarjoiluun liittyvät tuotteet ja pienet toimistotarvikkeet. Asiakaskuntamme koostuu eri alan toimistoista, tuotannoista, myymälöistä ja taloyhtiöistä. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa siivoukseen liittyvissä tarpeissa. Ota yhteyttä! Räätälöidään juuri teille sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top