skip to Main Content

Yrityssiivous Tampere

Hoidamme siivoukset kaikenkokoisissa kiinteistöissä

Pirkanmaa on meille yrityssiivouksen kotikenttää. Paikallinen Tasolaiset Tampere Oy takaa, että saat avainhenkilöt kiinni heti – ja vieläpä omalla murteella. Yhteistä kaikille kohteille ovat työn korkea laatu, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen ja Tasolainen kyky reagoida ketterästi tilanteiden niin vaatiessa.

Kahta samanlaista yritystä ei ole olemassa. Me räätälöimme siivoukset yrityksen ja kiinteistön tarpeiden perustalle. Tiedämme mitä eroa on liiketilan siivouksella, teollisuussiivouksella tai porrassiivouksella. Ymmärrämme asiakkaidemme päivä- ja viikkorytmin. Laaja-alainen osaaminen, hyvä palvelu ja pitkä kokemus mahdollistavat siivouksen korkean laatutason. Siivous siivoukselta. Kohde kohteelta.

Siivousvälineet ja –metodit valitaan siivottavan tilan asettamien tarpeiden mukaan. Henkilöstön pidämme ajan tasalla niin ammattitaidon kuin välinekehityksen suhteen. Henkilöstömme pieni vaihtuvuus on paitsi merkki työssä viihtymisestä myös tae korkeasta työn laadusta. Pitkät yhteistyösuhteet asiakkaidemme kanssa ovat osoitus hyvästä asiakaskokemuksesta.

Monipuoliset palvelut yrityksille, liiketiloille ja taloyhtiöille

Valitessasi Pirkanmaan paikallisen tamperelaisen yrityssiivouspalvelun saat:

  • Paikallista palvelua, työllistät paikallisia ammattilaisia
  • Yhteydenotto meihin on helppoa ja vaivatonta, reagoimme tilanteisiin välittömästi
  • Pidämme lupauksemme: se on meille kunnia-asia
  • Nykyaikaiset siivousvälineet ja menetelmät
  • Vakituisen siivoojan ja hyvän palvelun
  • Tarkoituksenmukaisesti siivotut, puhtaat toimitilat

Palvelemme asiakaslähtöisesti kuuntelemalla ja huomioimalla erikoistoiveet sekä tarpeet, jotka otamme huomioon siivoussuunnitelmassa. Tarjoamme tarvittavat suursiivoukset. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mitä tulisi milloinkin tehdä. Me huolehdimme ja otamme yhteyttä hyvissä ajoin asian tiimoilta. Konsultoimme siivouksiin liittyvissä asioissa veloituksetta.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, ammattitaidolla ja energialla. Reagoimme asiakkaiden tarpeisiin nopealla aikataululla. Hanki siivouspalvelut Tampereen seudun toimijalta. Palvelualueemme Pirkanmaalla kattaa Tampereen, Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän, Kangasalan ja Akaan.

Yrityssiivousta Tampereella monipuolisesti

Työllistämme paikallisesti 30 henkilöä, jotka siivoavat laadulla kaikenkokoisia ja -tyyppisiä yrityksiä ja taloyhtiöitä. Tasolaiset Tampere Oy on itsenäinen yritys ja osa Tasolaiset-konsernia. Palvelemme ammattitaidolla yrityksessänne ja taloyhtiössänne. Meiltä saat:

  1. Ylläpitosiivoukset
  2. Ikkunanpesut
  3. Vahanpoistot ja vahaukset
  4. Muut harvemmin tehtävät siivoukset

Kauttamme järjestyvät vaivattomasti myös saniteettitarvikkeet, kahvitarjoiluun liittyvät tuotteet ja pienet toimistotarvikkeet. Asiakaskuntamme koostuu eri alan toimistoista, tuotannoista, myymälöistä ja taloyhtiöistä. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa siivoukseen liittyvissä tarpeissa. Ota yhteyttä! Räätälöidään juuri teille sopiva palvelukokonaisuus

Etsimässä kotisiivousta Tampereella? Tasokoti palvelee myös täällä. Lue lisää: tasokoti.fi/Tampere .

Ota yhteyttä

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top