skip to Main Content

Yrityssiivous Ylöjärvi

Monipuolista siivouspalvelua Ylöjärvellä

Yrityksesi siivouspalvelut Ylöjärvellä ja lähikunnissa hoitaa Tasolaiset Tampere Oy. Oikein hoidettu yrityssiivous lisää henkilöstön viihtyvyyttä ja säilyttää kiinteistönne arvon. Ammattilaisina osaamme kartoittaa mahdolliset suursiivoustarpeet ja tarjoamme niitä teille tarpeen ilmetessä.

Monipuolista yrityssiivousta Ylöjärvellä

Ylläpitosiivouksen lisäksi Tasolaiset Tampere Oy hoitaa ikkunanpesut ja vahaukset sekä muut suursiivoustarpeet kohteessa kokonaisvaltaisesti. Toimistosiivouksessa toimimme joko säännöllisesti tai tilauksessa. Teollisuudessa ja tuotannossa siivoukset sovitetaan asiakkaan työn mukaan iltoihin, viikonloppuihin tai huoltoseisokkeihin. Taloyhtiön siivouksessa Ylöjärvellä pidämme talokirjaa suursiivouksista, joten teidän ei tarvitse itse näistä huolehtia. Ylöjärvellä on tarjolla koko siivouspalveluvalikoimamme.

Meiltä voit tilata myös kertaluontoisen keikkasiivouksen yritykseenne:

Hoidamme kaikenkokoisten yritysten ja taloyhtiöiden siivoukset kattavasti Ylöjärvellä. Myös tuotanto, toimisto- ja myymäläsiivous hoituvat meidän kautta. Palvelualueemme ei rajoitu vain Ylöjärvelle, vaan kattaa Pirkanmaalla myös Tampereen, Pirkkalan, Nokian, Lempäälän, Kangasalan ja Akaan.

Tilaa yrityssiivous Ylöjärvelle

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen Sannan kanssa, niin kartoitetaan yhdessä siivoustarpeenne.

Meiltä saat:

 • Ilmaisen kartoituskäynnin
 • Siivoustarjoukset nopealla aikataululla
 • Siivouksen aloitus tarvittaessa myös nopealla aikataululla

Pitkäaikainen siivoustöiden yhteistyökumppani

Meistä saat pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, jonka tavoittaa helposti ja jonka kanssa asiointi on vaivatonta. Jokaiselle yritykselle ja taloyhtiölle valikoimme oman vakituisen siivoojan. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja omilla toimintatavoillamme pyrimme edesauttamaan siivoojien viihtyvyyttä työkohteissa. Henkilöstömme on motivoitunutta ja sitoutuneita omaan työhönsä. Koulutamme henkilöstöämme tarpeen mukaan.

Lue lisää, miten onnistuimme siivoustyössä Pirkanmaan alueella:

Tiivistetysti

 • Toiminta-alueena Uusimaa ja Pirkanmaa
 • Perinteitä vuodesta 1974
  • Pirkanmaan alueella vuodesta 2019
 • Henkilökuntaa 70
  • Pirkanmaan alueella 30 henkilöä
 • Kiinteistöt, logistiikka, liiketilat

Ylöjärven siivousmyynti

Sanna Sironen

myyntipalvelu
puhelin  050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top