skip to Main Content

Laitossiivous

Luottamusta ja ammattitaitoa

Laitossiivous tapahtuu usein ympäristöissä, jotka vaativat erityistä tarkkuutta, huolellisuutta ja luottamusta. Tällaisista kohteista esimerkkinä ovat hoitokodit, piensairaalat, klinikat ja hoivakodit. Jokainen yksityinen tai julkinen laitoskohde on yksilöllinen, ja siksi teemme laitoksiin aina yksilöllisen siivousohjelman asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olemme vuosikymmenten aikana huomanneet, että laitossiivouksen laadun ratkaisevat laadun tasaisuus, siivoojien perehdyttäminen ja pysyvyys.

Yksilöllistä ja tehokasta laitossiivousta

Meille on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisten laitosten, organisaatioiden ja instituutioiden siivoamisesta. Kun siivoamme kohteissa päivittäin, voimme tarjota lisäpalveluna esimerkiksi ruoanjakelun kustannustehokkaasti. Laitossiivoussopimus on yksilöllinen, toivomustenne ja täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus, joka antaa tilaa keskittyä olennaiseen – omaan työhönne. Siivous on vastaavasti meidän ammattimme ja hoidamme työn ammattimaisesti.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialojen ja eri kokoluokan laitoksia. Palvelumme kattaa vanhainkodit, hoivakodit, lastentarhat, päiväkodit, kuntosalit, palvelutalot, uima-altaat ja muut siivoukset. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi. Palvelumme on toimivaa, ystävällistä ja kustannustehokasta. Ota yhteyttä!

Laitossiivous lyhyesti

  • Laitostilojen siivous säännöllisesti tai sopimuksen mukaan
  • Siivous sopii hoivakodeille, klinikoille, piensairaaloille, hoitokodeille
  • Osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat apuna
  • Vaivaton ja helppo yhteistyö
  • Kuukausihinta siivoukselle

Luottamus

100%

Asiakkaat

>150

Siivojia

70

Tilaa siivouskartoitus

Lähdetään yhdessä liikkeelle. Tutustu yritykseemme ja ota yhteyttä! Saat maksuttoman käynnin, jossa arvioimme siivoustarpeenne. Saat meiltä tarjouksen siivottavista tiloista ja tehtävistä töistä erittelyineen.

Ota yhteyttä

Pirjo Turunen

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2874
pirjo.turunen(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top