skip to Main Content

Laitossiivous

Kykyä nähdä myös yksityiskohdat

Vuosikymmenten kokemus siivoustoimialalta opettaa monia asioita. Eräs niistä on se havainto, että laitossiivouksessa laadun ratkaisevat tehdyn työn tasaisuus, siivoojien perehdyttäminen kohteeseen sekä siivoojien pysyvyys. Varmistamme laadun tasaisuuden sillä, että meillä on kyky nähdä paitsi iso kuva myös pienet, erityistä tarkkuuttaa vaativat yksityiskohdat siivottavassa laitoksessa.

Laadun tasaisuus

Me Tasolaiset vastaamme näihin vaatimuksiin paitsi osaavalla, tasaista laatua tuottavalla siivouksella myös sillä, että perehdytämme siivojamme kunkin laitoksen erityispiirteisiin. Voimme myös olla ylpeitä siitä, että meillä Tasolaisilla työntekijöiden pysyvyys on korkealla tasolla. Kun samat osaajat siivoavat pysyvästi samaa kohdetta, kertyy laitoskohtaista osaamista. Se taas lisää kykyä tuottaa tasaista laatua. Syntyy eräänlainen positiivinen spiraali, joka hyödyttää kaikkia osapuolia: meitä Tasolaisia, laitoksen toiminnasta vastaavia sekä laitosten käyttäjiä.

Hoitokodit, piensairaalat, klinikat ja hoivakodit ovat ympäristöjä, joissa siivous tapahtuu usein laitosten arjessa, ihmisen keskellä. Näin tarkkuus, huolellisuus ja laitoksen päivärytmin tuntemus nousevat arvoonsa.

Yksilöllistä ja tehokasta laitossiivousta

Meille on kertynyt kattavasti ja laaja-alaisesti kokemusta erilaisten laitosten, organisaatioiden ja instituutioiden siivoamisesta. Kohteissa, joissa siivoamme päivittäin, voimme tarjota lisäpalveluna kustannustehokkaasti esimerkiksi ruoanjakelun. Tasolainen Oy kanssa laadittu laitossiivoussopimus on yksilöllinen, toivomustenne ja täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus, joka antaa tilaa keskittyä olennaiseen – omaan tärkeään työhönne. Me hoidamme siivouksen laadukkaasti. Osaamme kohdata myös laitoksissa toimivat ihmiset. Tehdään siivouksen sisällöstä yhteensopiva tarpeittesi kanssa.

Siivoamme monipuolisesti eri toimialoilla toimivia ja eri kokoluokan laitoksia. Palvelumme kattaa vanhainkodit, hoivakodit, lastentarhat, päiväkodit, kuntosalit, palvelutalot, uima-altaat ja muut siivoukset. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi. Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Lupaamme palata yhteydenottoosi jälkeen parin päivän sisällä –laatulupauksemme mukaisesti.

Laitossiivous lyhyesti

  • Laitostilojen siivous säännöllisesti tai sopimuksen mukaan
  • Siivous sopii hoivakodeille, klinikoille, piensairaaloille, hoitokodeille
  • Osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat apuna
  • Vaivaton ja helppo yhteistyö
  • Taattu kuukausihinta ylläpitosiivoukselle

Luottamus

100%

Asiakkaat

>150

Siivojia

70

Tilaa siivouskartoitus

Lähdetään yhdessä liikkeelle. Tutustu yritykseemme ja ota yhteyttä! Saat maksuttoman käynnin, jossa arvioimme siivoustarpeenne. Saat meiltä tarjouksen siivottavista tiloista ja tehtävistä töistä erittelyineen.

Lue kokemuksia laitossiivouksesta

Tasolaisten työntekijöiltä löytyy monipuolista kokemusta siivoustyöstä. Myös vaativissa sairaalaolosuhteissa työskennellyt ja Tasolaisilla mm. laadun seurannasta vastaava palveluesimiehemme Katriina kertoo blogissa kokemuksistaan siivousalalla. Jotta sairaalat, hoivakodit ja muut tärkeät laitostoiminnot voidaan pitää käynnissä, on siivouksen oltava ammattimaista ja luotettavaa. Lue kuinka tehostettu siivous korostuu epidemian aikana. 

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top