skip to Main Content

Ylläpitosiivous

Säännöllistä siivousta toimitiloillesi

Tarjoamme ylläpitosiivousta tehokkaasti ja ammattitaidolla. Kun siivous toimii kitkattoman säännöllisesti, on työpäiväsi onnistunut! Voit aloittaa aamusi puhtaalta pöydältä ja keskittyä työhösi. Myös henkilökunta kiittää, kun saa toimia puhtaassa ympäristössä. Ei ole aivan sama, kenen vastuulle luotat toimistosi siivouksen. Asiakkaidemme hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meidän osaamisemme ydintä.

Meiltä saat nimetyn siivoojan sovittuna aikana ja sovitulla ohjelmalla. Tulemme ja menemme lähes huomaamatta – jälkeen jätämme hohtavan puhtaan toimiston. Toisinaan yllätämme asiakkaamme iloisesti pienellä sopimukseen kuulumattomalla ekstralla. Meille tilojenne puhtaana ylläpito on kunnia-asia.

Tasolaiset Oy:n siivousohjelmassa on lähes 30 tarkastettavaa ja siivottavaa kohtaa. Huolehdimme puhtaudesta kattavasti: saniteettitilojen lattiakaivoista keittiöiden, taukotilojen, toimistojen ja neuvotteluhuoneiden tasoihin. Tyhjennämme, puhdistamme, pyyhimme, imuroimme ja pesemme. Työnjälkemme tulee näkyä.

Toimivaa ja tehokasta ylläpitosiivousta

Tasolaiset Oy toimii vastuullisesti. Parhaimpia palautteitamme on kehu henkilökohtaisesta palvelusta, joka meillä kuuluu hintaan. Ylläpitosiivouksen suorittavat aina samat, sinulle tutut henkilöt. Sairauspoissaolon tai loman ajaksi hankimme sijaisen, ja palveluesimies tulee esittelemään sijaisen henkilökohtaisesti ennen siivousta. Siivous on ammattimme.

Siivoamme kaikenkokoisia toimitiloja eri toimialoilta. Palvelualueemme kattaa Uudenmaan ja Pirkanmaan. Siivouspalvelumme on vaivatonta, ystävällistä ja kustannustehokasta. Tilaa maksuton kartoitus jo heti tänään!

Palvelu tiivistetysti:

 • Siivous säännöllisesti tai sovittaessa
 • Osaavat ja ammattitaitoiset siivoojat
 • Helppo ja vaivaton yhteistyö
 • Sovittu, kiinteä kuukausihintaan

Siivouslupaus

100%

Yritysasiakkaita

>150

Ammattilaisia

70

Pyydä maksuton kartoituskäynti!

Lähdetään yhdessä selvittämään tarpeitasi! Ota meihin yhteyttä tai soita 0207 631 700. Tulemme tekemään maksuttoman kartoituskäynnin, jossa arvioimme yrityksesi siivoustarpeet yhdessä sinun kanssasi. Tämän jälkeen saat meiltä tarjouksen  kiinteään hintaan – sitoumuksetta.

Ylläpitosiivouksen hinta

Säännöllinen ylläpitosiivouksen hinta alkaa 300 eurosta (+ alv 24%) kuukaudessa, mikäli kyseessä on kerran viikossa siivottava pieni toimisto tai kiinteistö. Huomaa, että mikäli yrityksesi sijainti tai siivoustarpeiden joustavuus sen mahdollistavat, meillä saattaa olla mahdollisuus hinnoitella palvelumme jopa vielä edullisemmin! Siivouspalveluumme on mahdollisuus räätälöidä mukaan myös hyvinkin vaativia kiinteistön puhtauteen liittyviä töitä.

Pienelle toimitilalle sopiva peruspakettimme sisältää kattavasti seuraavat:

 • Siivouksen kerran viikossa, työvälineet ja valvonnan
 • Roska-astioiden tyhjennyksen ja puhdistuksen
 • Irtomattojen imuroinnin
 • Lattian pyyhinnän nihkeällä
 • Tasojen pyyhkimisen pöytien ja ikkunoiden vapailta pinnoilta
 • Tahrojen poiston ovista.
 • Saniteettitilojen pintojen puhdistuksen sekä desinfioinnin erikseen tilattuna
 • Sovittaessa erikseen tiskien ja astioiden pesun
 • Sovittaessa erikseen tiskikoneen tyhjennyksen ja täytön

Lue lisää, miten olemme onnistuneet

Ota yhteyttä

Taina Blomster

myynti, Uusimaa
puhelin 040 359 2877
taina.blomster(ät)tasolaiset.fi

Sanna Sironen

myynti, Pirkanmaa
puhelin 050 359 0262
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi

Back To Top