skip to Main Content

Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden

Siivouksen laatu syntyy yksityiskohdista. Toimivat kokonaisuudet ovat mietittyjen yksityiskohtien summia, jotka yhdessä luovat tunteen siitä, että kaikki on kunnossa. Monesti näitä kokonaisuuksien osa-alueita ei huomaa, ennen kuin niissä ilmenee puutteita tai ne puuttuva kokonaan.

Yrityksien siivous on parhaimmillaan laadukkaiden kokonaisuuksien summa, jossa oikeat työvälineet, osaava työntekijä, asiakkaan kanssa yhdessä mietitty palvelukokonaisuus ja säännöllinen toteutus kohtaavat. Hyvällä siivouksella ei ehkä voita, mutta sen puuttumisella voi hävitä paljon.

Ikkunoiden pesu valoisaan aikaan

Näin vuoden valoisimpaan aikaan ikkunat ja niiden peseminen tulee helposti huomatuksi. Talven aikana kertynyt lika, kevään katupölyt ja puiden siitepölyt ovat uhka kirkkaille ikkunoille: lika kertyy pikkuhiljaa ja monesti katse tottuu hieman himmeämpään ikkunapintaan.

Ikkunat olisi hyvä pestä useamman kerran vuodessa, ei vain keväisin, eikä vain silloin, kun ne alkavat olla niin likaiset että pintaan voisi kirjoittaa sormella viestejä. Toimitiloissa ikkunoiden peseminen on osa sitä yksityiskohtien ketjua, jolla luodaan viihtyisä ilmapiiri.

Tiesitkö, että ikkunoiden pesemiseen on monta hyvää syytä?

  • Likaiset ikkunat voivat viedä jopa 60 % valon tehosta. Nyt, kun on muutenkin kirkasta ja aurinkoista, tätä ei tule niin miettineeksi, mutta silloin, kun valoa on vähemmän, on hyvä ottaa siitä kaikki ilo irti.
  • Ikkunanpesu on myös energiataloudellisesti kannattavaa, sillä ikkunoista sisään tuleva valo ja lämpö pienentävät energiankultusta ja sähkölaskua.
  • Puhtaat ikkunat kertovat siisteydestä ja hygieniasta: jos ikkunat ovat pölyiset ja rapaiset, karisee parhaimmankin sisätilojen siivoamisen tuoma hyvänolon tunne nopeasti.
  • Kirkkaat ikkunat ovat myös markkinointiviesti asiakkaille: meillä kaikki on kunnossa!

Ikkunanpesusta kannattaa keskustella Tasolaisten yhteyshenkilösi kanssa. Voimme tehdä ikkunanpesusta erilliset tarjouksen tai se voidaan myös sisällyttää siivouksen vuosisopimukseen.

Tasolaisten siivoojilla on koulutus ja osaaminen kaikenlaisten ikkunoiden ja lasipintojen pesemiseen. Heillä on käytössään asianmukaiset työvälineet ja pesuaineet, joten työn jälki on kaunis ja kirkas – ilman raitoja tai sotkuja ikkunalaudoilla.

This Post Has One Comment

Back To Top