skip to Main Content

Puhtailla ikkunoilla kohti laadukasta ensivaikutelmaa

Välillä on hyvä tarkastella yrityksen toimitiloja asiakkaan silmin. Vastaako toimitilojen ikkunoiden puhtaus omia odotuksianne? Houkutteleeko näky ikkunasta astumaan sisään? Likaiset ikkunat voivat tuntua pieneltä ja mitättömältä yksityiskohdalta, mutta ne ovat tärkeä osa asiakkaalle muodostuvaa ensivaikutelmaa ja kokonaiskuvaa. Ne voivat vaikuttaa asiakkaan mielikuvaan yrityksestä myös alitajuisesti.

Kaikki arvostavat puhtautta

Kaikki asiakkaalle näkyvä luo ja muokkaa mielikuvaa yrityksen toiminnasta. Liasta tummuneet ikkunat, joista ei näe ulos, epähygieeniset saniteettitilat, toimiston pölyiset kokoushuoneet tai myymälän sotkuiset sovitustilat eivät vakuuta ketään. Kokonaisvaltainen siisteys ja puhtaat ikkunat ovat helppo keino tuoda esiin yrityksen arvoja ja viestiä samalla asiakkaalle huolehtivasta ja laadukkaasta palvelusta. Kaikki arvostavat puhtautta. Asettamalla siivouksen tärkeysjärjestyksessä korkealle osoittaa, että teille on tärkeää huolehtia työntekijöidenne ja asiakkaidenne hyvinvoinnista.

Ensivaikutelma on tärkeä

Monet harrastavat kaupungilla pyöriessään ikkunashoppailua. Kun myymälän näyteikkunat eivät ole lian ja tahrojen peitossa, esillä olevat tuotteet pääsevät kylpemään valossa ja tulevat kirkkaammin esille. Säkenöivät ikkunat oikein kutsuvat asiakasta astumaan sisään. Vaikka asiakkaalla ei ensin olisikaan aikeita ostaa mitään, voi näyteikkuna saada mielen muuttumaan. Hyvä ensivaikutelma on myymälälle kallisarvoinen. Vaikutelman ylläpitämiseksi, suosittelemme että ikkunat pestään säännöllisesti ja huolellisesti ammattilaisten toimesta.

Säännöllinen ja huolellinen ikkunanpesu

Ikkunoiden ulkopinnat ovat yleensä ne likaisimmat, joten pesukertojen tarve riippuu usein yrityksen ikkunoiden sijainnista. Esimerkiksi vilkasliikenteisen kadun katutasossa sijaitsevan liiketilan ikkunat likaantuvat tavallista nopeammin, joten suosittelemme huolellista pesua useammin kuin pelkästään kerran vuodessa. Kuraroiskeet ja kerrostunut katupöly myös pinttyy helposti. Jos ikkunanpesukertojen välissä kuluu paljon aikaa, muuttuu pesu entistä työläämmäksi.Tärkeintä onkin tilan sijainnin ja tarpeiden mukaan suunniteltu säännöllinen ja toistuva pesu sekä huolellinen pesujälki.

Ammattitaitoiset ikkunanpesijät

Ikkunanpesu on ammattitaitoa ja kokemusta vaativaa työtä. Tasolaisilta saat yrityksesi ikkunanpesut sovitusti ja täsmällisesti ja työnsä osaavat ja ammattitaitoiset pesijät. Teemme työn aina huolellisesti kohteeseen perustuvan suunnitelman pohjalta ja yrityksen asiakkaita häiritsemättä.

Me olemme ikkunanpesuyritys. Meiltä hoituvat ikkunanpesut niin yrityksiin, yhteisöihin kuin taloyhtiöihinkin – laadulla ja luottamuksella. Meidän kauttamme onnistuvat turvallisesti myös nostinpalvelut suurikokoisten ja korkeiden ikkunoiden pesuun. Saat kätevästi ikkunanpesut toimitiloihinne jättämällä tarjouspyynnön.

Back To Top