skip to Main Content

Puhdas porras on taloyhtiön käyntikortti

Taloyhtiön porrassiivous on tärkeä asia, josta pitää huolehtia säännöllisesti. Helpoimmalla taloyhtiö pääsee, kun tekee yhteistyösopimuksen ammattimaisesti toimivan, luotettavan siivousyrityksen kanssa.

Porrassiivouksella on merkittävä vaikutus talossa liikkujien turvallisuuteen. Kadulta kenkien, rattaiden ja kassinpohjien kautta kulkeutuu sisälle valtava määrä hiekkaa, pölyä ja kuraa. Vuodenajasta riippuen suurin ongelmanaiheuttaja vaihtelee siitepölystä katuhiekoitukseen tai loskaan – mutta Suomen olosuhteissa likaa kyllä riittää!

Jos portaita ja yleisiä tiloja ei puhdisteta säännöllisesti, kertyy lattioille likaa, mikä on liukasta ja aiheuttaa vaarallisia tilanteita. Erityisesti lapset ja ikäihmiset ovat riskiryhmässä – eikä kukaan varmasti halua, että oma porraskäytävä on vaaran paikka.

Kaiteiden ja seinien sekä ovenkahvojen säännöllinen puhdistaminen on myös hygienian kannalta tärkeä asia, sillä vain säännöllisellä, oikein tehdyllä puhdistuksella voidaan välttää haitallisten mikrobien leviäminen.

Siisti, hyvin huollettu porraskäytävä on myös taloyhtiön käyntikortti: asuntojen arvo säilyy, kun yhteisistä tiloista pidetään huolta. Hyvin siivottu porraskäytävä toivottaa tervetulleeksi niin asukkaat kuin vieraat.

Tasolaiset hoitaa porrassiivouksia kokemuksella – luotettavasti ja ammattitaidoilla. Pyydä nyt tarjous!

Back To Top