skip to Main Content

Urheiluliike arvostaa puhtautta

Tiitiset Oy on perheyritys, joka toimii kauppiaana tamperelaisessa Intersport Lielahdessa.

”Yrityksemme on toiminut 26 vuotta. Työllistämme noin 30 työntekijää. Myymme urheiluvälineitä, vaatteita ja jalkineita viikon jokaisena päivänä. Muutimme 1.8.2019 isompiin tiloihin lähemmäksi K-citymarket Lielahtea. Toimitilamme ovat kiinteistössä, johon tullaan sisään suoraan ulkoa” kertoo kauppias Sanna Tiitinen ja jatkaa: ”Tämä asettaa omat haasteensa puhtaanapidolle varsinkin kuraisina aikoina. Likaa ja hiekkaa kulkeutuu kenkien mukana aika paljon suoraan myymälään. Tarvitsemme siivousta päivittäin, jotta myymälä pysyy puhtaana ja siistinä”

 Lielahti kauppias Sanna Tiitinen
Intersport Lielahti kauppias Sanna Tiitinen

”Myymälämme on iso, pinta-alaltaan 1800 neliömetriä, sekä lisäksi ovat vielä isot varasto- ja taustatilat. Tarvitsemme säännöllisesti luotettavaa ja vastuullista siivousyritystä pitämään huolta liikkeemme puhtaudesta” kertoo Tiitinen myymälästään.

Pitkä yhteistyö Tasolaisten kanssa

Tasolaiset vastaa Lielahden urheiluvälinejätin puhtaanapidosta. ”Olemme olleet tyytyväisiä Tasolaisiin, sillä olemme voineet luottaa siivoukseen ja sen tasoon. Sama siivooja on jo usean vuoden ajan vastannut liikkeemme puhtaudesta. Hän on oppinut tuntemaan kiinteistömme ja toimintatapamme. Tehtäviä ei ole tarvinnut selostaa aina uudelleen” listaa kauppias syitä, miksi he ovat tyytyväisiä Tasolaisiin.

Palaute auttaa kehittymään

Tärkeä ominaisuus hyvällä siivouskumppanilla on se, että palautteita kuunnellaan herkällä korvalla ja niihin reagoidaan. ”Kaikki palautteet ovat menneet toimintaan asti ja tieto on kulkenut välillämme hyvin. Keskustelut ovat Tasolaisten ja siivoojan kanssa ovat sujuneet hyvässä hengessä.

Siivous ja puhtaus on erittäin tärkeää toiminnassamme, koska myymälässä asiakkaiden on miellyttävä asioida sekä henkilökunnan mukava olla töissä”

Yhteistyöllä paras tulos

Kauppias muistuttaa, että jokaisella on oma roolinsa siivouksessa ja puhtaanapidossa: ”Tietenkin me kaikki kannamme vastuun omista sotkuistamme ja tällöin myös henkilökunta huolehtii taukotilojensa siisteydestä. Tästä huolimatta on erityisen tärkeää, että siivousfirma hoitaa säännöllisesti isoimman puhtaanapidon ja me sitten omalla toiminnallamme edesautamme siisteyden pysymisestä hyvällä tasolla.”

”Meille oli tärkeää siivousyrityksen valinnassa se, että tiesimme valitsemamme yrityksen pitävän hyvää huolta työntekijöistään, koska se on asia, joka on myös omassa toiminnassamme erityisen tärkeässä roolissa.”

Intersport Tampere Lielahti ulkokuva
Kauppias arvostaa päivittäistä puhtautta ja vastuullista työntekijöistä.
Back To Top