skip to Main Content

Tampereen siivouspalvelut esittelyssä

Tasolaiset-konserni laajentui vuonna 2019 Tampereelle, jossa palvelupäällikkönä toimii Sanna Sironen. Tasolaiset Tampere Oy palvelee paikallisesti Pirkanmaan alueella, jossa yrityksellä on reilut 15 siivoojaa.

Tasolaiset on pitkän linjan perinteinen, suomalainen siivousalan yritys. Se on panostanut 45-vuoden historiansa aikana asiakaskokemuksen kehittämiseen ja asiakasluottamuksen kasvattamiseen, mikä näkyy kasvavissa asiakasmäärissä ja erinomaisessa asiakaspalautteessa.

Korkeat vaatimukset siivoukselle

Sanna Sironen

Sironen vastaa Tampereen toimipisteen toiminnasta ja kannattavuudesta, ja hänen työkenttäänsä kuuluu myös yhteydenpito uusiin ja nykyisiin asiakkaisiin. Tasolaisten asiakaskuntaan kuuluu hyvin monenlaisia yrityksiä ja yhteisöjä. ”Vastaamme mm. teollisuuden toimijoiden, myymälöiden, porraskohteiden sekä toimistojen puhtaanapidosta”, kertoo Sironen ja jatkaa: ”esimerkiksi tuotantotiloissa on hyvin erilaisia vaatimuksia puhtaanapidolle, sillä osassa tiloista on erittäin korkeat hygieniavaatimukset, kun taas toisissa joudutaan käsittelemään paljon likaa ja myös erilaisia kemikaaleja”.

Asiakkaiden kirjo tekee myös palvelupäällikön työstä vaihtelevaa. ”Jokainen päivä on erilainen, sillä tapaan uusia ihmisiä ja kiinnostavia kohteita” iloitsee Sironen työnkuvastaan.

Tasolaiset on asiakkaan kumppani monessa muussakin, kuin pelkässä peruspuhtaanapidossa. Monipuolisia siivous- ja kunnossapitopalveluita tarjoavan yrityksen kautta asiakkaille järjestyy myös ikkunanpesut, vahaukset sekä oman siivoojan tuuraukset. Samaten saniteetti- ja toimistotarvikkeet sekä kahvitustarvikkeet hoituu Tasolaiset Tampere Oy:n kautta.

Siivoojan hyvinvointi ja kuunteleminen tärkeää

Siivousalalla työviihtyvyys on merkittävä tekijä: kun yrityksen siivooja voi hyvin ja viihtyy työpaikallaan, on myös työn jälki erinomaista ja vakituinen, tuttu siivooja lisää luottamusta. ”Me panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme heille koulutuksen sekä laadukkaat työvälineet. Myös kotimaisuudella ja ekologisuudella on merkitystä, sillä siivoamme vain kotimaisilla puhdistusaineilla” kertoo Sironen.

Tampereen Hämeenkatu 1910-luvulla.

Tasolaiset tarjoaa vakituisen työpaikan ja työntekijän toiveita kuunnellaan, työtunnit katsotaan tekijän elämäntilanteeseen sopiviksi, joten työpaikat sopivat myös opiskelijoille.

Paikallisena toimijana Tasolaiset ovat aina nopeasti tavoitettavissa ja apua löytyy tarpeen vaatiessa pikaisestikin. ”Kuuntelemme aina tarkalla korvalla, mitä asiakas toivoo ja tarvitsee. Kokemuksemme avulla voimme ehdottaa jokaisen yrityksen kannalta parasta mahdollista ratkaisua” summaa Sanna Sironen syitä Tasolaisten menestyksen takana. 

  • Lue myös blogi kuinka lielahtelainen urheiluliike kokee päivittäisen siivouksen toimivan.

Tutustu myös muihin Pirkanmaan alueen palveluihin: yrityssiivoukset Ylöjärvellä sekä Pirkkalan siivouspalvelut . Blogi on tuotettu yhteistyössä Mamwork:in kanssa.

Back To Top