skip to Main Content

Toimistosiivous Tampere

Siivoamme kaikenkokoiset toimistot Pirkanmaalla

Siivoamme toimistoja monipuolisesti Tampereen talousalueella. Puhtaat toimitilat vähentävät henkilöstön sairauspoissaoloja ja luo viihtyisyyttä työpaikalle. Tärkeää on mitoittaa siivoustaajuudet oikein siten, ettei toimistoja siivota liian harvoin tai vastaavasti liian usein. Paikallinen Tasolaiset Tampere Oy takaa, että saat avainhenkilöt kiinni heti – ja vieläpä omalla murteella.

Toimiston siivousta sinua kuunnellen

Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja tarpeet, joiden perusteella räätälöidään teille sopiva siivouskokonaisuus. Ylläpitosiivouksen lisäksi hoidamme ikkunanpesut & vahaukset sekä muut suursiivoustarpeet kohteessa kokonaisvaltaisesti. Kun valitset Tasolaiset Tampere Oy;n huolehtimaan toimistosi puhtaudesta, sinulta jää yksi huoli vähemmän.

Valitse meiltä toimistosiivous Tampereelle

Hoidamme kaikenkokoisten toimistotilojen siivoukset kattavasti Pirkanmaalla. Tampereen toimistosiivouksien lisäksi palvelualueemme kattaa Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven, Lempäälän, Kangasalan ja Akaan. Meiltä onnistuvat myös teollisuus, tuotanto, myymälä ja taloyhtiöiden siivoukset, jotka niin ikään hoituvat paikallisesti ja viivytyksettä.

Meillä siivouksen ammattilaiset ovat ylpeitä ammattitaidosta. Toimiston puhtaus vaikuttaa koko henkilöstön työhyvinvointiin.  Ota jo tänään yhteyttä ja sovi tapaaminen Sannan kanssa.

Saat ilmaisen kartoituskäynnin lisäksi siivoustarjoukset nopealla aikataululla ja siivouksen aloittaminenkin onnistuu nopealla aikataululla. Toimistosiivouksen lisäksi kauttamme hoituu vaivattomasti saniteettitarvikkeet, toimistotarvikkeet, kahvitustarvikkeet toimistollenne lyhyellä toimitusajalla. Hinnat sisältävät toimituskulut.

Siivouslupaus

100%

Paikallisia asiakkaita

>30

Paikallisia siivoojia

25

Siivous hoituu joustavasti

Pienien toimistojen siivous Tampereen seudulla alkaen kuukaudessa 300 eurosta aina suurempiin tuhansien eurojen toimitiloihin (+ alv 24%). Pienin paketti sopii pientoimistolle, jossa siivostarve on vain kerran viikossa. Voimme joustaa siivoustiheydessä ja hinnassa, mikäli toimiston sijainti tai työajat osuvat kohdilleen. Tästä ylöspäin siivoamme aina useamman siivoojan suurtoimistoihin asti. Ja kaikkea löytyy tältä väliltä. Älä epäröi kysyä!

Pienpaketti sisältää esimerkiksi seuraavat työvaiheet:

  • Siivouksen kerran viikossa, työvälineet ja valvonnan
  • Roska-astioiden tyhjennyksen ja puhdistuksen
  • Irtomattojen imuroinnin
  • Lattian pyyhinnän nihkeällä
  • Tasojen pyyhkimisen pöytien ja ikkunoiden vapailta pinnoilta
  • Tahrojen poiston ovista.
  • Saniteettitilojen pintojen puhdistuksen sekä desinfioinnin erikseen tilattuna
  • Sovittaessa erikseen tiskien ja astioiden pesun
  • Sovittaessa erikseen tiskikoneen tyhjennyksen ja täytön

Ota yhteyttä

palvelumyynti
Sanna Sironen
sanna.sironen(ät)tasolaiset.fi
puhelin 050 359 0262

Back To Top