skip to Main Content

Jätä toimiston siivous ammattilaisille

Ihmiset viettävät toimistossa pitkiä aikoja joka päivä. Itse asiassa, monen arjesta puolet valveillaoloajasta vietetään toimistossa.  Ei siis ole yhdentekevää, minkälaiset työskentelyolosuhteet toimisto tarjoaa. Ergonomiasta puhutaan paljon: istuminen on vaarallista ja taukojumppa lisää työtehoa. Myös valaistus on asia, johon osataan jo kiinnittää paljon huomiota. Yksi erittäin tärkeä seikka työviihtyvyyden ja työhyvinvoinnin kannalta on toimiston siisteys.

Toimisto, jossa on raikas ilma, tavarat paikoillaan, roskikset tyhjennetty ja pinnat pyyhitty, luo pohjan onnistumisille, luovuudelle ja viihtymiselle.

Miten teidän yrityksessänne on siivousasiat järjestetty?

Säännöllinen, suunnitelman mukaan toteutettu siivous luo perustan puhtaudelle ja järjestykselle. Ammattitaitoiset siivoojat toimivat järjestelmällisesti, myös pienemmät yksityiskohdat huomioiden.  Toimiston siivoukseen kuuluu sekä työtilojen että yhteisten tilojen perusteellinen siivous. Siivous sujuu parhaiten, kun työntekijät kantavat kortensa kekoon pitämällä pöytäpintoja mahdollisuuksien mukaan vapaana – ja viemällä tyhjät kahvikupit takaisin keittiöön, ja omat roskat roskikseen. On ihan reilua huomioida työkavereita myös tällä tavalla.

Siisti toimisto on myös yrityksen käyntikortti. Asiakkaita on mukava kutsua käymään, kun neuvotteluhuone on siisti eikä lattioilla pyöri pullanmuruja tai pölymakkaroita. WC-tiloilla on usein paljon käyttäjiä, ja niiden oikein, ammattimaisesti hoidettu siivous on erittäin tärkeää sekä hygieniasyistä että käyttäjien viihtyvyyden kannalta.

Harvemmin kannattaa siivota itse

Siivous on asia, jota vain aniharvassa yrityksessä kannattaa tehdä itse.  On ehdottomasti järkevää ostaa ammattitaitoista apua siivoukseen ja keskittyä itse varsinaiseen työhön. Kun koulutettu siivooja hoitaa myös siivouskemikaalien käytön, on työterveyshuollonkin näkökulmasta yksi listattava asia vähemmän.

Tasolaisten tarjoama yrityssiivous perustuu sopimukseen, jossa on määritelty siivottavat asiat. Tarvittaessa voimme tarjota perussiivouksen lisäksi muita palveluita aina viherkasvien hoidosta ikkunanpesuun tai vaikka varaston siivoukseen. Siivoojat ovat osaavia ja tarkkoja työssään –  he tekevät parhaansa toimistosi viihtyvyyden eteen, jotta toimistossa viihdyttäisiin ja päästäisiin parhaisiin työtuloksiin.

Back To Top