skip to Main Content

Talvi vaatii tiheämpää siivousta

Talvi on aina muita vuodenaikoja vaativampaa aikaa, niin pukeutumisen, liikkumisen, autoilun kuin siivouksenkin kannalta. Pakkanen, lumi, kura ja hiekka laittavat aina jonkun verran kapuloita rattaisiin. Yritys- ja kiinteistösiivouksessa tämä näkyy tarpeena tihentää sovittuja siivouskertoja, sillä märkä lumi ja hiekka löytävät jatkuvasti tiensä myymälöihin sekä kiinteistöjen auloihin ja rappukäytäviin.

Liukastuminen on turvallisuusriski

Märät ja likaiset lattiat eivät ole pelkästään ikävää katsottavaa, vaan myös turvallisuusriski. Monet eivät kiireiltään useinkaan huomaa märkää ja liukasta lattiaa ennen kuin on liian myöhäistä. Talvella liukastumiset ja kaatumiset niin sisä- ja ulkotiloissa ovat harmillisen yleisiä. Harmittoman horjahtamisen sijaan kenelle tahansa voi käydä myös huonommin. Tämän vuoksi onkin tärkeää huolehtia ja varmistaa, että yhteisten tilojen lattiat pysyvät talvisin puhtaina ja kuivina. 

Vältä kalliit lattiaremontit

Epäsiistin ilmeen ja turvallisuusriskien lisäksi, talvisin sisälle kulkeutuva hiekka myös naarmuttaa ja kuluttaa lattioita. Hoitamattomat lattiapinnat usein myös rapistuvat nopeammin. Kalliit lattiaremontit voi välttää, kun siivous ja peruspesut hoidetaan säännöllisesti ja ajoitetaan oikein. Suosittelemme lattiapintojen huoltoa kerran vuodessa tai ainakin joka toinen vuosi. Jos peruspesut suoritetaan säännöllisesti, niin viikottaista ylläpitosiivousta voidaan joissain tapauksissa jopa vähentää.

Kaikille lattiapinnoille sopii säännöllinen imurointi, moppaaminen ja pyyhintä nihkeällä. Laatta-, kivi- ja muovilattiat kestävät usein parhaiten märkää. Käyttämämme työvälineet, materiaalit sekä menetelmät ovat yhteensopivia aina kohteen mukaan. Lattiat käsittelemme valmistajan suosittelemilla siivousmenetelmillä. Tasolaisilla lattioiden pesut ja vahaukset hoidetaan aina niin, että niistä koituu asukkaille ja asiakkaille mahdollisimman vähän haittaa.

Laadukkaasta siivouksesta hyötyvät kaikki

Kunnossa olevat ja puhtaat tilat helpottavat ihmisten työskentelyä kiireen keskellä ja samalla lisäävät tilojen viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Laadukkaasti siivottu kiinteistöosakeyhtiö pitää osakkaat tyytyväisinä ja kiinteistön arvoa yllä. Puhdas myymälä ylläpitää myönteistä ilmettä yrityksestä ja saa asiakkaat viihtymään kaupassa pidempään. Erinomaisesti hoidetusta siivouksesta hyötyvät näin ollen kaikki.

Muistilista ajantasaisen osaamisen varmistamiseksi

  1. Kilpailuta siivoukset säännöllisesti
  2. Varmista siivouspalvelutarjoajan omavalvonta
  3. Haastattele tarvittaessa loppusuoralle päässeiden työnjohto
  4. Tarkista valitun siivousliikkeen taustat vuosittain
  5. Suursiivoukset kannattaa tilata valmistajan ohjeiden mukaisesti

Pyydä maksuton kartoitus. Laadimme teille mielellämme tarjouksen palvelukuvauksella. Edellytyksenä on, että kiinteistönne sijaitsee missä tahansa Helsingin tai Tampereen talousalueella. Jos olette meihin yhteydessä verkossa, laatulupaukseemme kuuluu, että otamme pyyntönne käsiteltäväksi viipymättä.

Back To Top