skip to Main Content

Porrassiivousta taloyhtiön tarpeiden mukaan

Ammattitaidolla ja vastuullisesti suoritettu porrassiivous harvemmin antaa puheenaihetta. Hiljaisuus on taloyhtiön tilojen siisteyden kohdalla usein tulkittava merkiksi asukkaiden tyytyväisyydestä. Samaa mieltä on Taito Aliska, As. Oy Soppeenkuusen hallituksen puheenjohtaja, joka viittaa vanhaan sananlaskuun: “Hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas.”

Tarvetta ylläpitosiivoukselle

Tampereen Tasolaisten ja As. Oy Soppeenkuusen yhteistyö alkoi kun taloyhtiöllä sattui olemaan perussiivouksen, eli harvemmin suoritettavan pesun ja vahauksen tarve.

– Oli juuri aika suorittaa perussiivous ja Tasolaisten Sanna otti yhteyttä. Tämän jälkeen kysyin tarjousta ylläpitosiivouksesta, Aliska kertoo.

Siivouksen laatuun ja tarjoukseen tyytyväinen Aliska sopi siivouksesta Tasolaisten kanssa, ja yhteistä taivalta on takana nyt noin puolitoista vuotta. Yhteydenpito Tasolaisten esihenkilöön Katriinaan on sujunut Aliskan mukaan moitteettomasti ja hän kuvailee Tasolaisia markkinointihenkiseksi organisaatioksi.

Silmää yksityiskohdille

Tasolaiset laativat täsmällisen palvelukuvauksen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. As. Oy Soppeenkuusen kiinteistön ylläpitosiivous suoritetaan sovitusti kolme kertaa viikossa. Siivottaviin tiloihin kuuluu taloyhtiön porraskäytävät, alakerran käytävät sekä saunatila. Aliskan mukaan Tasolaisten siivoojien ammattitaito näkyy huolellisuudessa ja yksityiskohdissa.

– Siivooja pyyhkäisee aina myös porraskäytävän pienen ikkunan.

Tasolaiset-ajatteluun kuuluukin yksityiskohtien huomioiminen, sillä mikäli pienet yksityiskohdat eivät olet kunnossa, ei laadukkaan siivouksen edellyttämä isompi kuvakaan ole tällöin valmis.

Aliskan mukaan taloyhtiön asukkaat ovat olleet tyytyväisiä Tasolaisten siivoojiin ja viikottaisten porrassiivousten työnjälkeen.

– Edellisen siivousyrityksen ja siivoojan aikana tuli kommenttia ja huomautettavaa jatkuvasti. Tasolaisten aikana ei sanaakaan, Aliska lisää.

Porraskäytävän siivouksen tärkeys

Kerrostaloissa porraskäytävät ovat usein kovassa käytössä. Ylläpitosiivouksessa taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan mukaan tärkeintä onkin juuri porraskäytävän siivous.

–  Kosteus on aina pahin. Jos laattalattiaan tulee kosteuspintaa.

Huolellisella siivouksella lattiat pysyy kuivina. Matot ovat myös yksi ratkaiseva tekijä.

– Eteisessä on kaksi mattoa, väliovi ja sitten on toinen matto. Isoimmat kurat poistuvat jalkineista mattoihin, Aliska kuvailee.

Toimivassa sisäänkäynnissä eteis- tai tuulikaappimatto usein irrottaa asukkaiden jalkineista karkeimman lian. Välioven jälkeinen matto taas kerää ylimääräisen kosteuden. Näin lian ja veden kulkeutuminen sisätiloihin on vähäisempää, lattiat pysyvät puhtaampina ja lattiapinnan kulutus ei ole yhtä suurta.

Säännölliset peruspesut ja hoitokäsittelyt

Aliskan mukaan siivoustarpeet vaihtelevat jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Heillä ei ole ollut kuitenkaan tarvetta tihentää siivousohjelmaa. Laadukas siivous kolme kertaa viikossa pitää taloyhtiön tilat säännöllisen puhtaana.

– Kaksi kertaa vuodessa suoritetaan myös rappukäytävän lattian perusvahaus, Aliska lisää.

Lattioiden peruspesut ja hoitokäsittelyt ylläpitävät kiinteistön kuntoa. Säännöllisesti suoritetut ja laadukkaat peruspesut saattavat myös joissain tapauksissa pienentää viikoittaista siivoustarvetta.

Me laitamme yhteiset tilat kuntoon

Tarjoamme porrassiivouspalvelua Uudenmaan ja Pirkanmaan seuduilla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja sen lähikaupungeissa. Huolehdimme ammattimaisella otteella niin taloyhtiön säännöllisestä ylläpitosiivouksesta kuin peruspesuistakin.

Pienelle talo- tai kiinteistöyhtiölle soveltuva porrassiivouksen peruspaketti voi sisältää esimerkiksi:

  • Siivouksen kerran tai useammin viikossa
  • Siivoustyön, työvälineet ja valvonnan
  • Irtomattojen imuroinnin
  • Aulatilojen, porraskäytävien ja -huoneiden lattioiden nihkeäpyyhinnän
  • Tahrojen poiston ovilaseista ja nimitauluista
  • Hinnoittelemme erikseen mahdolliset suursiivoukset ja harvemmin tehtävät työt kuten ikkunanpesut, vahaukset, ullakkotilat yms.

Tilaa meiltä maksuton kartoitus. Laatulupauksemme kuuluu, että palaamme kartoituspyyntöön parin päivän sisällä.

Back To Top