skip to Main Content

Tehokkuus ja täsmällisyys korostuvat laitossiivouksessa

Hoitokodit, piensairaalat, klinikat ja hoivakodit ovat ympäristöjä, joissa siivouksen merkitys sekä puhdistustoimenpiteiden tarkkuus ja suunnitelmallisuus korostuvat. Näissä ympäristöissä siivous tapahtuu usein laitosten arjessa, ihmisten keskellä, joten myös laitoksen päivärytmin tuntemus nousee arvoonsa.

Siivouskohteen yksityiskohtainen alkukartoitus

Sairaaloissa ja laitoksissa puhdistus- ja siivoustyön tavoitteena on turvallinen ja viihtyisä ympäristö niin potilaille, henkilökunnalle kuin vierailijoille. Laitossiivouksessa on tärkeää että siivous toteutuu tehokkaasti ja suunnitelmallisesti. Laitoksen tiloihin tulee tutustua perusteellisesti ja kartoituksessa on käytävä läpi siivouskohteet yksityiskohtaisesti.

Tasolaisilla varmistamme laadun tasaisuuden sillä, että meillä on kyky nähdä paitsi iso kuva myös pienet, erityistä tarkkuuttaa vaativat yksityiskohdat siivottavassa laitoksessa. Siivoaminen ei ole pelkkää jälkien korjaamista, vaan se on myös pintojen hoitoa ja huoltoa.Tasolaisten kanssa laadittu laitossiivoussopimus on yksilöllinen, täsmällisten työohjeiden mukaan laadittu kokonaisuus.

Kosketuspintojen säännöllinen puhdistus

Säännöllisellä siivouksella pyritään poistamaan lika ja pöly tasoilta ja pinnoilta. Kaikki kosketuspinnat, eli ne pinnat, joita ihmiset koskettavat paljain käsin, kuten ovien kahvat, työtasot, vesihanat ja hissien napit puhdistetaan päivittäin mahdollisten tartuntavaarojen estämiseksi. Kiinnitämme myös erityistä huomiota siivousvälineiden puhtauteen, puhdistusmenetelmiin sekä oikean siivous- ja työjärjestyksen noudattamiseen.

Tasaisen työn laadun salaisuus

Laitossiivouksessa laadun ratkaisevat tehdyn työn tasaisuus, siivoojien perehdyttäminen kohteeseen sekä siivoojien pysyvyys. Perehdytämme siivoojamme perusteellisesti aina kunkin laitoksen erityispiirteisiin. Meillä Tasolaisilla työntekijöiden pysyvyys on korkealla tasolla. Kun samat osaajat siivoavat pysyvästi samaa kohdetta, kertyy laitoskohtaista osaamista. Vaativissa sairaalaolosuhteissa työskennellyt ja Tasolaisilla laadun seurannasta vastannut palveluesimiehemme Katriina kertoo blogissa kokemuksistaan laitossiivoustyössä.

Etsitkö luotettava siivouskumppania?

Tasolaiset palvelee yritysasiakkaita monipuolisesti Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla. Siivousliikkeemme on alansa monipuolinen ammattilainen yli 40 vuoden kokemuksella. Laitossiivouksemme kattaa vanhainkodit, hoivakodit, lastentarhat, päiväkodit, kuntosalit, palvelutalot, uima-altaat ja muut siivoukset. Pyydä siivoustarjous, niin palaamme yhteydenottoonne parin päivän sisällä – laatulupauksemme mukaisesti.

Back To Top