skip to Main Content

Puutalokahvilan siistiä tunnelmaa

Iloa ja energiaa pursuava Hanna Kuosmanen sytyttää ympärilleen lämpimän ja valoisan ilmapiirin heti ensitapaamisella. Hän luotsaa kaunista ja ainutlaatuista Cafe Violaa, joka tulvii samaa aitoa ja uskomattoman hienoa palveluhenkeä kuin omistajansa. Viola sijaitsee aivan Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kupeessa, osoitteessa Kaisaniemenranta 2. Hanna on toiminut yrittäjänä jo kunnioitettavat 21 vuotta ja Violan rinnalla hän tarjoaa kahvilapalveluja myös Tieteiden talossa Kruununhaassa sijaitsevassa Tiedekahvilassa. Lisäksi Hannan yritys KH -Catering Oy:n  kautta saa kattavat catering-palvelut koko pääkaupunkiseudulle.

Yrittäjä Hanna Kuosmasen Cafe Viola palvelee puutalossa Kaisaniemessä.

Cafe Viola on verraton ja iloinen yllätys löytäjälleen. Kahvila on avoinna arkipäivisin, mutta tilauksesta järjestyvät vaivattomasti myös monipuoliset yksityistilaisuudet hyvän palvelun, hyvän ruoan ja ihanan miljöön tarjoavassa Cafe Violassa milloin vain. Kesällä anniskeluoikeudet omaava kahvila laajenee aurinkoisella terassilla aivan kasvitieteellisen puutarhan sydämeen.

Cafe Violan erityisyyden ja menestyksen salaisuus

Hanna kertoo oman menestyksensä yrittäjänä kuin myös Cafe Violan toiminnan ja tekemisen nojaavan kolmeen tärkeään asiaan. Ensimmäisenä eikä suinkaan vähäisimpänä tulee erinomainen henkilökunta, joka hänellä on huikean ammattitaitoista ja erityisen mukavaa. Hanna myös pitää jatkuvasti hyvää huolta omasta henkilökunnastaan ja monet ovatkin viihtyneet jo yli 10 vuotta hänen palveluksessaan. Henkilökunnan sitoutus yrityksen arvoihin sekä hyvä yhteishenki ja sen vaaliminen ovat Hannalle tärkeitä.

– Yhteiset pienet matkat, esimerkiksi tutustumaan Espanjan kahvilakulttuuriin ja sieltä uusien ideoiden metsästys, samoin kuin virkistävät teatteri-illat ja yhdessä syöminen vahvistavat yhteishenkeä mukavasti, vakuuttaa Hanna ylpeänä.

Puutalo henkii vanhan ajan tunnelmaa.

Menestykseen tarvitaan tietysti myös erinomaisessa kunnossa oleva tuote ja sellainen Cafe Violan kokonaisuus todella onkin. Hanna panostaa vahvasti myös itse tuotteeseen. Cafe Violassa tarjotaan itse tehtyä ruokaa puhtaista raaka-aineista. 

– Kesäisin tarjolla on legendaarinen Violan oma leivos, joka saa asiakkaat muistamaan meidät ja tulemaan aina uudestaan, kertoo Hanna.

Hannan mottona niin elämässä kuin yrittäjänäkin on tarjota asiakkaille: ”Palvelua ilolla” ja se todella näkyy monin tavoin kahvilan toiminnassa.  Kolmantena menestyksen tekijänä Hanna pitää oikeaa hinnoittelua. Asiakkaan on saatava rahoilleen vastinetta ja silloinkin tarjottavan kokonaisuuden on oltava kunnossa.

Puhtaus on puoli ruokaa

Ja koska ”puhtaus on puoli ruokaa”, niin siisteydestä ei Cafe Violassakaan tingitä. Siivouspalveluyhteistyö Tasolaisten ja Cafe Violan välillä on alkanut keväällä 2018. Tasolaiset siivoavat kolmena aamuna viikossa kahvilan henkilökunnan apuna. Yhteistyö toimii Hannan mukaan oikein hyvin, asiat hoituvat joustavasti ja kaikki tarvittava korjataan aina heti. 1820-luvulla rakennettu ja nykyiselle paikalleen myöhemmin siirretty rakennus on erityiskohde Tasolaisille, sillä se on museoviraston suojeltu kohde.

Vaikka yhteistyö Tasolaisten kanssa sujuu kuin tanssi, Cafe Violan lattialla ei sovi tanssahdella, sillä lattia on museoviraston suojeluksessa. Suojeltu lattia edellyttää erityishuomiota myös siivouksen suhteen. Vakiosiivooja huolehtii tämän erityiskohteen lattioiden lisäksi wc- ja toimistotilojen siisteydestä sekä henkilökunnan tilojen moitteettomasta kunnosta. Tällaisessa kohteessa työn huippulaadun lisäksi ratkaisevaa on turvallisuudesta huolehtiminen. 

Cafe Violan henkilökunta palvelee arkisin ja tilausravintolana.

– Kahvilan siivouksessa on tärkeä työajan oikea mitoitus, se on itse asiassa kaiken a ja o, toteaa palveluesimies Taina Blomster Tasolaisilta. Taina kertoo pitävänsä yhteyttä asiakkaaseen säännöllisesti vähintään kerran kuukaudessa.

– Kaikki muutokset tietenkin ilmoitetaan heti ja palvelussa ensisijaisena on aina hyvä yhteistyö ja joustavuus asiakkaan suuntaan, vahvistaa Taina.

Tainan vinkit erityiskohteiden siivoukseen:

  1. Huolehdi oikeasta työajan mitoituksesta
  2. Muista joustavuus resurssien käytössä -oikeat työt oikeaan aikaan
  3. Varmista turvallisuus ja toimivuus
  4. Huomioi kohteen erityistarpeet

Takaamme vahvan erityiskohteiden asiantuntijuuden ja laadukkaan lopputuloksen. Kaikki siivouspalvelut joustavasti mitoitettuna aina juuri sinun tarpeisiisi.

Pyydä tarjous tästä!

Vierailevan blogistin huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja onnistuneesta yhteistyöstä yritysten välillä. Oivalluksia vakuuttavan siivouspalvelukokemuksen syntymisestä.

Back To Top