skip to Main Content

Perheyritys palvelee perheyritystä

Jos paperit puuttuvat ja laseissa on sormenjälkiä, ei siivooja ole hoitanut työtään sovitusti.

– Yhteistyön on sujuttava vaivattomasti ja palvelun tulee toimia ilman, että siihen tarvitsee puuttua, toteaa Janne Lähteenmäki, joka työskentelee käyttöpäällikkönä elintarvikkeita maahantuovassa perheyrityksessä Gavrielides Foods Oy:ssä.

Janne on viihtynyt erinomaisesti yrityksessä, jonne tuli suoraan yo-datanomi-opintojensa loppuvaiheessa yli 11 vuotta sitten. Ensimmäinen työ oli kesätyö autonkuljettajana ja oma-aloitteiselle Jannelle onkin aina siitä lähtien löytynyt uutta mielenkiintoista työtä tässä perinteikkäässä perheyrityksessä. Gavrielides Foodsissa vallitseva ”yhtä perhettä fiilis” tarjoaa Jannelle vapaat kädet tehdä ja toteuttaa sekä kehittää omaa työtään. Vuonna 2010 järjestelmäpäällikkönä seitsemän vuotta työskennellyt Janne sai vastuulleen uuden kiinteistön varustamisen toiminnan tarpeita vastaavaksi. Samalla hänestä tuli yrityksen käyttöpäällikkö, jonka vastuulla on kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvä, myös siivous.

Gavrielides Foods on perheyritys, joka arvostaa elintarviketiloissaan toimivaa siivouspalvelua.
Gavrielides Foods on perheyritys, joka arvostaa elintarviketiloissaan toimivaa siivouspalvelua.

Tasolaiset Oy:ltä ostettu toimisto- ja sosiaalitilojen siivouspalvelu on ensimmäinen ulkoistettu toiminto ja se valikoitui normaalin tarjouskilpailun perusteella. Jannelle oli valinnassa tärkeää perheyrityksen ”hengen” mukaisesti saada palvelua tutulta ja tunnolliselta vakituiselta siivoojalta, joka huomaa itse tarvittavat asiat ja jolle ei tarvitse sanoa työn jäljestä.

– Jos minä olen se, joka huomaa siivouksessa puutteita, niin laatu ei varmasti ole kohdillaan, naurahtaa Janne.

Gavrielides Foodsin vakituisena siivoojana on jo pian parin vuoden ajan toiminut Virosta Suomeen töihin tullut Astra Pettaig. Hän on tullut tutuksi henkilökunnalle pari kertaa viikossa tapahtuvan siivoustyönsä aikana. Työn laatu ja erityisesti Astran tapa työskennellä ovat vastanneet erinomaisesti Jannen odotuksia.

Perhesiivoojan laatua sovitusti
Asiakkaana ja laadukkaan siivouspalvelun ostajana Jannelle tärkeimpiä vaatimuksia ovat, että:

  • siivooja on paikalla sovittuna aikana
  • siivooja on itseohjautuva, eikä jäljestä tarvitse sanoa
  • sovitut työt hoituvat ilman huolehtimista
Käyttöpäällikkö Janne Lähteenmäki arvostaa yhteistyön vaivattomuutta ja toimivuutta.

Jannesta hyvä ja laadukas siivous on tärkeää erityisesti oman henkilökunnan viihtyvyyden kannalta.

– Laadukkaan siivouspalvelun merkitys on huomattava myös elintarvikkeita meiltä ostavien asiakkaidemme meistä luoman mielikuvan kannalta, pohtii Janne.

Homma on kunnossa ja asiakas on tyytyväinen, kun he ovat saaneet Tasolaisten Astrasta omalle yritykselleen sopivan siivoojan.

– Siivouspalvelun ostaminen kun on helppoa, mutta toimivan ja omalle yritykselle sopivan oikean henkilön löytyminen vaatiikin sitten jo hieman enemmän työtä. Meitä onnisti ja homma hoituu nyt hienosti, kun saimme Astran ”meidän perheeseen” siivoamaan, toteaa Janne tyytyväisenä.

Lue myös blogi, jossa siivooja Astra Pettaig kertoo omasta työstään ja ammattitaidostaan asiakkaan tiloissa.

Vierailevan blogistin huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja onnistuneesta yhteistyöstä yritysten välillä. Oivalluksia vakuuttavan siivouspalvelukokemuksen syntymisestä.

This Post Has One Comment

Back To Top