skip to Main Content

Yhteistyön iloa

Iloinen nauru kiirii jo kauas, kun kohtaan Hetven ja Riinan työpaikkansa aulassa. Tuotantotilan siivous on joustavaa yhteistyötä asiakkaan ja siivoustyöntekijöiden välillä. Hetve Matvei ja Riina Vaarika ovat  Eaton Power Quality Oy:n tehokas ja iloinen siivoojakaksikko Vantaalla. Kummallakin on omat siivousalueensa tässä häiriöttömän sähkönsyötön varmistavia UPS-laitteita valmistavassa tuotantolaitoksessa. Apua kuitenkin annetaan ja saadaan joustavasti puolin ja toisin aina tarpeen niin vaatiessa.

Siivoojat Hetve ja Riina huolehtivat Vantaan Eatonin tuotanto- ja sosiaalitilojen puhtaudesta päivittäin. Eatonilla on tarkat turvallisuusmääräykset, joiden huolellinen noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää. Hyvä ilmapiiri ja mieleinen työ lisäävät luottamusta molemmin puolin. Hetve on työskennellyt Suomessa jo kuuden vuoden ajan ja viihtyy hyvin. Hän vaihtoi kotimaansa ravintolatyön täällä siivousalaan, eikä ole katunut päivääkään. Hetve viihtyy sekä työssään Eatonilla että Suomessa erinomaisesti. Erityisesti hän kiittelee hyvää yhteistyötä Riinan kanssa sekä Eatonilaisten ystävällisyyttä. Hän kertoo, että hyvän ja sujuvan yhteistyön tuntee siitä, että kaikki tervehtivät aina toisiaan iloisesti, eikä työn laadussa ole ilmennyt huomauttamista.

Hyvä työilmapiiri syntyy luottamuksesta

Siivoojat Hetve Matvei ja Riina Vaarika
Tehokas ja iloinen siivoojakaksikko Riina Vaarika (vas.) ja Hetve Matvei. 

Riinan mielestä on ilo työskennellä Eatonilla, kun saa hoitaa työnsä itsenäisesti ja vastuullisesti. Yhteistyössä Hetven kanssa asiat hoituvat sujuvasti ja kaikki heidän vastuulleen annetut tehtävät tulevat päivittäin joustavasti hoidettua. Työpäivä alkaa jo aamuvarhain vähän yli viisi, mikä merkitsee sitä, että molemmat vapautuvat työstä jo aikaisin iltapäivällä. Aikaa jää siis molemmille hyvin omiin juttuihin.

Molemmat iloitsivat kuluneesta kesästä ja loman tuomista lukuisista mahdollisuuksia. Hetven ja Riinan lomat vietettiin mieluisasti lastenlasten kanssa. Hetve suuntasi perheensä kanssa myös yhteiselle automatkalle Kroatiaan. Molempien mielestä erittäin hyvä lomaharrastus on myös nukkuminen, sillä aamu-unet ovat mieluisaa vaihtelua työaamujen aikaisiin herätyksiin.

Siivoja Hetve MatveiHyvä yhteistyö Eatonin ja Tasolaisten työntekijöiden välille näyttää syntyvän siitä, että

  • työpaikan ilmapiiri on iloinen ja ystävällinen
  • vallitsee molemminpuolinen luottamus
  • työnjako ja vastuut ovat selkeät

Ja kun tuotantotilan siivous sujuu, syntyy myös hyviä tuloksia.

Vierailevan blogistin huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja onnistuneesta yhteistyöstä yritysten välillä. Oivalluksia vakuuttavan siivouspalvelukokemuksen syntymisestä.

Back To Top