skip to Main Content

Asiakascase: Kun siivous toimii, sen huomaavat naapuritkin

Kaikilla asiakkaillamme on oma tarinansa siitä, miten he päätyivät tilaamaan siivouspalveluitamme. Vantaalla sijaitsevan Elcogen Oy:n toimitilojen siivouksen hankkimisesta vastaava Maria Bergkvist ei ollut vuosi sitten tyytyväinen heillä käyviin siivoojiin. Hän alkoi kiinnittää yhä enemmän huomiota siihen, miten hyvin naapurissa siivous näytti luistavan.

“Huomasin kuinka alakerran naapuriyritykseen tuli samat siivoojat aina samaan aikaan. Kysyin heidän työntekijältään siivouspalvelun yhteystiedot. Tämä oli noin vuosi sitten”, muistelee Bergkvist. Hän sai naapurilta Tasolaisten Uudenmaan palvelupäällikön Taina Blomsterin puhelinnumeron ja päätti ottaa yhteyttä saman tien.

Tasolaisilla tavoitat avainhenkilöt heti

Asiakkaamme iloksi Taina tarttui tarjouspyyntöön salamannopeasti. ”Soitin Tainalle ja sovittiin tapaaminen jo samalle viikolle. Se hoitui tosi äkkiä”, Bergkvist kertoo.

Tasolaisilta saat aina alkuun maksuttoman käynnin, kartoituksen ja aikataulussa laaditun tarjouksen. Pidämme kartoituskäyntejä tärkeänä ja pyrimme siihen, että kaikki olennainen tulee käytyä perusteellisesti läpi. Kun ymmärrämme paremmin kaikki asiakkaamme toiveet ja tarpeet, voimme muokata palvelun tilan, käyttäjien ja toimintaympäristön mukaan.

Puhtaampia energiatuotannon ratkaisuja tarjoavan yritysasiakkaamme siivottaviin tiloihin kuuluu kaksi toimistotilaa, tuotantotila ja neuvotteluhuone. Bergkvist kuvailee ensimmäistä käyntiä hyvillä mielin. “Tuli mukava ensivaikutelma. Käynnillä käytiin läpi siivottavat alueet. Olin tyytyväinen, sillä Tasolaisten tarjous oli parempi kuin edellinen. Hintakin oli edullisempi, niin mikä sen mukavampaa”, hän toteaa.

Tutut siivoojat joka viikko

Kysyttäessä tarkemmin, mikä sai yrityksen vaihtamaan siivouspalvelun tarjoajaa, Bergkvist kertoo kokemuksistaan muiden siivousyritysten kanssa: “Porukka vaihtui jatkuvasti. Ei siivottu kunnolla, näprättiin vaan puhelinta, mikä otti hermoille.” Hän on iloinen, että siivoojien vaihtuvuus ei ole enää samaa luokkaa kuin aikaisemmin, vaan siivoojat ovat aina samat kaksi siivoojaa. Pidämme työntekijöidemme pientä vaihtuvuutta ja pitkiä työsuhteita merkkinä siitä, että meillä on hyvä olla töissä. Kun työntekijät viihtyvät sekä meillä että teillä, tuloksena on laadukasta työnjälkeä.

Siivoustiimi, joka koostuu alan ammattilaisista

Tasolaisilla saat käyttöösi tiimin, joka koostuu siivousalan ammattilaisista. Bergkvist mainitsee, että tähän mennessä ei ole tullut mitään huonoa sanottavaa Tasolaisista. “Huomaa että heidän kanssaan voi jutella, he tietävät asioista, heidän kanssaan kommunikointi toimii eikä tarvitse jännittää. Meillä on pitkä käytävä, jota harvoin näki aikaisempien siivoojien siivoavan. Sain huomata, että Tasolaisten siivooja siivoaa myös tämän käytävän todella hienosti. Hänelle plussaa”, Bergkvist kiittelee.

Hän pitää Tasolaisten joustavuudesta. ”Alussa hankin kaikki paperit itse ja Taina sanoi, että saan hankkia, mutta sitten huomasin, että on parempi antaa Tasolaisten hommata käsipaperit ja muut, niin kaikki pysyy paremmin ajan tasalla”, Bergkvist pohtii. Hän lisää vielä, että: “Tainan kanssa kommunikointi sujuu. Yhteydenpitoa ei edes tarvitse niin usein, kun kaikki toimii. Tasolaisille antaisin arvosanaksi 10+.”

Lupaus, josta pidämme kiinni

Voimme itsevarmasti sanoa, että asiakassuhteemme ovat yleensä pitkäikäisiä. Ne vaihtelevat päivittäin tehtävästä sopimussiivouksesta aina vuosittaisiin erikoissiivouspalveluihin. Toimintamme perustuu ajatukseen, että me emme tarjoa vain siivouspalveluita, vaan autamme asiakkaitamme oman toimintaansa keskittymisessä. Olemme luotettava ja joustava kumppani – mittava kokemus takeenamme. Käy tutustumassa  myös muihin asiakascaseihin ja lähetä meille tarjouspyyntö jo tänään.

Back To Top