skip to Main Content

Hyvän työpäivän unelma

Alkoipa kerran työpäivä, jollaista olin jo ehtinyt salaa odotella. Kun saavuin aamuvarhain työpöytäni ääreen, kaikki oli erinomaisessa järjestyksessä. Puhtaalta pöydältä aloittaminen oli helppoa ja ajatukset kohdistuivat heti käsillä olevaan tehtävään ja sen ratkaisemiseen. Toimistossa oli vallalla hyvä fiilis ja ihmiset innoissaan uudesta alkavasta työpäivästä. Oli käynnistynyt unelmieni työpäivä!

Siivooja Hetve Matvei EspooSellainen työpäivä,
kun tuntee itsensä uskomattoman energiseksi, aktiivisuus on huipussaan, eikä tunne minkäänlaista väsymystä tai kyllästyneisyyttä käsillä oleviin tehtäviin. Kaikki päivän tavoitteet ovat kirkkaina mielessä ja työskentely tuntuu erityisen tehokkaalta. Uusia ideoita pursuilee ja luovuuskin suorastaan puhkeaa kukkaan.

Sellainen työpäivä,
jonka aikana kaikki tuntuu sujuvan kuin tanssi ja uskoo olevansa ylivoimaisen hyvä siinä mitä tekee. Hengittää toimiston puhdasta ja raikasta ilmaa keuhkoihinsa ja katselee kiiltävää ja hyvässä järjestyksessä olevaa työpöytäänsä. Uskoo pystyvänsä ihan mihin vain. Olo on superhyvä!

Sellainen työpäivä,
jonka aikana saavuttaa kaikki päivän työlle asettamansa tavoitteet kuin leikiten. Pystyy keskittymään vain ja ainoastaan oleelliseen ja saavuttamaan tuloksia, joissa onnistumisen tunne nousee päällimmäiseksi.

Voiko ihanammin työpäivä enää alkaa!

Hyvän työpäivän unelmasta totta

Miten tällaisista tehokkaista ja inspiroivista lähes flow-tilassa kulkevista työpäivistä saisi arkea ja jokapäiväistä herkkua? Työskentelyolosuhteisiin kannattaa panostaa ja huolehtia työpäivän onnistumisen edellytyksenä olevasta toimiston siisteydestä.

Säännöllinen ja huolellinen toimistosiivous auttaa osaltaan saavuttamaan yrityksen liiketoiminnan tavoitteet:

a) Työskentely tapahtuu puhtaassa, raikkaassa ja pölyttömässä toimistossa.
b) Olo pysyy energisenä ja aktiivisena koko päivän ajan, aivot eivät jumita ja uusia ideoita syntyy.
c) Tavoitteet ovat kirkkaina mielessä ja työvälineet/paperit hyvässä järjestyksessä.

Tulosta syntyy!

Tämän ei tarvitse olla pelkkää unelmaa, vaan totta ihan jokaisena päivänä sinunkin toimistossasi. Kun ilma, jota hengität on raikas ja kun huone ja pöytä, jonka ääressä työskentelet hohtavat puhtautta, niin sinä voit keskittyä huipputulosten tekemiseen.

Väsymys ja pään raskas olo kesken työpäivän eivät katkaise ajatuksiasi ja ideointiasi.
Siisteyden ja varsinkaan pölyttömyyden vaikutusta työtehoon ei voi liioitella. Olo pysyy energisenä ja aivot tehokkaina koko aktiivisen työpäivän ajan, kun ammattilaiset huolehtivat toimiston siivouksesta ja työskentelyilman raikkaudesta ja pölyttömyydestä.

Pyydä nyt tarjous Tasolaisilta toimistosi säännöllisestä siivouksesta ja varmista hyvä ja tehokas työpäivä kaikille!

Vierailevan blogistin huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja onnistuneesta yhteistyöstä yritysten välillä. Oivalluksia vakuuttavan siivouspalvelukokemuksen syntymisestä.

Back To Top