skip to Main Content

Taloyhtiön siivous toimii parhaimmillaan, kun sitä ei edes huomaa

Taloyhtiöiden porrassiivous ja yhteisten tilojen siisteydestä huolehtiminen ovat asioita, jotka puhuttavat – jos ne eivät toimi hyvin. Kun siivous hoidetaan ammattitaidolla ja vastuullisesti, ei kenelläkään ole asiasta huomautettavaa eikä siivoukseen edes kiinnitetä huomiota.

Tämä hassulta kuulostava ilmiö pitää todella paikkansa ja sen vahvistaa As. Oy. Munkkivuoren hallituksen puheenjohtaja Mikko Uusikylä. “Kyllä, asia on juuri niin! Meillä ison taloyhtiön siivous on hoitunut jo vuosikaudet niin hyvin, ettei asiaan todellakaan ole täytynyt kiinnittää huomiota.”

Hyvä siivous on näkymätöntä mutta ei olematonta

As. Oy. Munkkivuori on pääkaupunkilaisittain aika normaalin kokoinen, iso taloyhtiö, johon kuuluu 284 asuntoa, jotka sijoittuvat 6 kerrostaloon ja 3 rivitaloon. Kolme kerrostaloista on 10-kerroksisia tornitaloja, kolme matalampia. Siivottavaa siis löytyy!

Hallituksen puheenjohtaja Mikko Uusikylän mukaan siivous on toiminut jo vuosikaudet hyvin.

“Tasolaiset ovat hoitaneet taloyhtiömme siivouksen jo hyvin pitkän aikaa. Olen itse toiminut tehtävässäni seitsemän vuoden ajan ja Tasolaiset olivat työssään jo ennen minun aikaani ja kaikki on aina hoitunut erinomaisesti.” Mikko jatkaa ja kertoo tapaavansa työnjohtajan kahdesti vuodessa ja käyvänsä läpi siivousasiat hänen kanssaan kattavasti. Siivouksen hintaa hän pitää kohtuullisena ja palvelua ammattitaitoisena.

“Siivoushenkilökunta tervehtii iloisesti ja hoitaa työnsä. Toisinaan he ehdottavat esimerkiksi lisävahausta, jos jokin tila sitä vaatii ja olen pitänyt näitä ehdotuksia ihan parhaina osoituksina yhteistyömme toimimisesta.“ Mikko pohdiskelee, että rappukäytävät tarkasti tuntevalla siivoushenkilökunnalla on paras näkemys tilojen kunnosta. Samalla väellä he työskentelevät kaikissa taloyhtiön julkisissa tiloissa – myös sauna- ja pesutupatiloissa – niin säännöllisesti. “Uskon, että Tasolaisten ammattitaitoinen ote tilojemme siisteyteen on pitänyt myös asukkaat tyytyväisinä, eikä ikävää palautetta siisteydestä juuri tule. Joskus on liiskaantunutta purukumia etsitty pitkäänkin asiakkaan ilmoituksen jälkeen,” hän hymyilee.

Hyvä laatu ja luotettavuus ovat tärkeimpiä kriteerejä siivousyrityksen valinnassa

Tasolaiset Oy:n toimitusjohtaja Mikko Savelius kertoo, että heidän asiakassuhteensa ovat kautta linjan pitkiä. “Pidämme huolta palvelun tasosta ja henkilökuntamme on ammattitaitoista, osaavaa ja iloista. Asiakkaiden vaihtuvuus on tosiaankin pientä.” Mikko kertoo, että taloyhtiöt ovat tärkeitä asiakkaita, sillä asukkaat kertovat kyllä, mikäli jossakin siivous ei toimi.

Myös isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan oma työ sujuu vaivattomammin, kun siivous hoituu ilman, että siihen liittyviin asioihin täytyy käyttää työaikaa. “Siitähän asiakkaat maksavat, että me hoidamme siivouksen moitteettomasti ja he saavat nauttia puhtaista ja raikkaista tiloista.”

Tasolaiset Oy on Uudellamaalla ja Pirkanmaalla toimiva siivousalan yritys, jolla on 40 vuoden kokemus tehokkaasta ja laadukkaasta taloyhtiön siivouksesta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta. Tutustu myös muihin palveluihimme. Tarjoamme kotisiivousta sisaryrityksemme Tasokoti Oy:n kautta.

Vieraskynänä toimi Oppila Oy:n sisällöntuottaja ja digikouluttaja Taina Euro

Back To Top