skip to Main Content

Yrityskuva ikkunoissasi

Yritys näkyy ulospäin monin eri tavoin. Kaikki asiakkaalle näkyvä rakentaa mielikuvaa yrityksen toiminnasta. Miten kirkkaana asiakkaasi näkevät teidän toimintanne? Arvasitko, että yritysmielikuva alkaa jo toimitilojesi tai kiinteistösi ikkunoiden puhtaudesta?

Laadukkaan, täsmällisen ja luotettavan palvelun/tuotteen tarjoajan ikkunat ovat kirkkaat ja viestivät muunkin toiminnan yrityksessä olevan samaa tasoa. Ensivaikutelma siis vääjäämättä syntyy jo ennen kuin asiakas/asukas astuu sisään toimitiloihin tai kiinteistöön. Yrityskuva heijastuu ulospäin siis myös yrityksesi ikkunoista. Ikkunoiden lika voi tuntua mitättömältä seikalta, mutta vaikuttaa kävijöihin vähintäänkin alitajuisesti. Joku ei ollut tässä yrityksessä ihan kohdallaan…

Ikkunanpesujen laadunvalvonta

Ikkunoiden pesu hoituu taloyhtiössä
Ikkunat pestään huolella ja ammattiylpeydellä.

Kun katsot yrityksesi toimitiloja asiakkaan silmin, niin vastaako toimitilojen ja ikkunoiden puhtaus omia odotuksiasi, jos olisit asiakas? Vähintään kerran vuodessa on syytä tehdä tällainen tarkastelu ulkopuolisen katsein. Mieti millaisen kuvan yrityksestäsi ikkunasi luovat.

Tasolaisten palveluun kuuluu aktiivisesti ehdottaa tarvittavia siivoustoimenpiteitä yrityskuvasi pitämiseksi laadukkaana. Erityisesti lattioiden peruspesujen ja vahausten sekä ikkunanpesujen erikoissiivoojat huolehtivat sitten koko tarvittavasta paketista luotettavasti ja tarkasti.

– Kevät on erityisesti ikkunanpesujen kiireisintä aikaa ja varauksia tulee jo elokuusta alkaen, kertoo palvelujohtaja Pirjo Turunen.

Ikkunanpesu yrityksille tulisi varata viimeistään maalis-huhtikuussa, jos mielii saada tietylle kesän ajankohdalle puhtaat ikkunat toimitiloihinsa. Toisaalta mikäli on valmis joustamaan ajankohdasta, niin ikkunoiden pesun voi saada hyvinkin nopeasti myös ruuhka-ajankohtana.

Luottamus pesijöihin ja työn jälkeen

Enriikka ikkunanpesu Helsinki hoituvat
Vahva luottamus ja palaute ovat tärkeitä.

– Ikkunanpesut vaativat hyvän työnjäljen lisäksi vahvan luottamuksen tekijöihin. Tasolaisten ammattitaitoiset ja kokeneet ikkunanpesu-urakoihin erikoistuneet siivoojat ovat vuosien varrella saaneet erinomaista palautetta tarkkuudestaan ja erityisesti siitä, että sovituista toimenpiteistä pidetään kiinni. Tarvittaessa palveluun kuuluu myös tarkistuskäynti paikan päällä sovitun laadun varmistamiseksi, vahvistaa Pirjo.

Pidä yrityskuvasi kirkkaana ja huolehdi ikkunoidesi ja yritystoimintasi läpinäkyvyydestä. Tasolaiset tarjoaa yrityksellesi helpon tavan ylläpitää laadukasta ja vakuuttavaa yritysilmettä. Kartoituskäynnin jälkeen saat arvion/tarjouksen ikkunanpesun tai koko vuosipaketin (sisältää myös lattioiden peruspesun ja vahauksen) hinnasta.

Ikkunanpesut hoituvat niin yrityksiin, yhteisöihin kuin taloyhtiöihinkin – laadulla ja luottamuksella. Me olemme ikkunanpesu yritys. Saat kätevästi ikkunanpesut toimitiloihinne jättämällä tarjouspyynnön.

Vierailevan blogistin huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja onnistuneesta yhteistyöstä yritysten välillä. Oivalluksia vakuuttavan siivouspalvelukokemuksen syntymisestä.

Back To Top