skip to Main Content

”Köike mida teen, teen hästi!” – Kaiken mitä teen, teen hyvin

Siivoustyössä laatu on ratkaisevassa roolissa. Laadusta tinkiminen ja huonosti tehty työ näkyy välittömästi. Viron Viljandista kotoisin olevalle Astra Pettaigille työn tekeminen hyvin on itsestäänselvyys. Hän halusi töihin Suomeen lasten aikuistuttua. Samalla entinen pitkäaikainen työ huonekalutehtaassa vaihtui aluksi kesätöihin kalojen, tomaattien ja mansikoiden pariin  Pyhäjoella.

Viikonloppumatkat kotiin Viljandiin helpottuivat, kun Astra löysi siivoustyötä Tasolaisilta, jossa hän onkin työskennellyt jo pian kaksi vuotta. Hän viihtyy erinomaisesti työssään, koska työ on itsenäistä ja tässä työssä hänellä on täysin vapaat kädet tehdä työnsä hyvin. Parasta on, kun saa kaiken kuntoon sovitusti ja näkee heti oman työnsä tulokset.

Vastuulla useita siivousasiakkaita

"Kun olen tehnyt hyvää työtä ja saan siitä kiitosta, niin se tuntuu hyvältä."
”Kun olen tehnyt hyvää työtä ja saan siitä kiitosta, niin se tuntuu hyvältä.”

– Jo isovanhempani aikoinaan opettivat minulle, että jos teet jotain, niin tee se kunnolla, kertoo Astra työskentelyperiaatteistaan.

Astralla on vastuullaan kahdeksan eri asiakaskohdetta, mutta Gavrielides Foodsin iloiset ja hymyilevät ihmiset tekevät siitä hänen ”lempipaikkansa”. Hän siivoaa Gavrielidesin perheyrityksessä muutaman kerran viikossa puolen päivän ajan kerrallaan. Iloinen ja positiivinen ilmapiiri ei ole joka paikassa taattua, sillä Astra on kohdannut työssään myös paljon stressaantunutta ja hymytöntä työskentelyä. Astralle itselleen on tärkeää tehdä muille sydämestään hyvää ja hänellä on luontainen halu auttaa ihmisiä. Hän toivookin, että kunnossa olevat ja siistit tilat helpottavat ihmisten työskentelyä kiireen keskellä ja samalla lisäävät viihtyisyyttä työympäristöön ja parantavat näin työhyvinvointiakin.

– Tiedän, että olen tehnyt työni hyvin, kun wc-tilat ovat kunnossa, lattiat ovat puhtaat ja kukaan ei ole pyytänyt minua tekemään enemmän. Kun olen tehnyt hyvää työtä ja saan siitä kiitosta, niin se tuntuu hyvältä, iloitsee Astra tyytyväisenä.

Astra toivoo siistien tilojen auttavan ihmisiä viihtymään paremmin työssään.
Astran mukaan ihmiset viihtyvät paremmin siisteissä työtiloissa.

– Kun kaikki on sovitusti tehty ja kunnossa, voi olla tyytyväinen itseensä ja työhönsä. Silloin myös vapaa-aikana on helppoa rentoutua uimalla tai käymällä elokuvissa. Myös hyvän kirjan lukeminen on kivaa vapaa-ajan tekemistä, kertoo Astra työstään ja elämästään Suomessa.

Tavoitteekseen hän mainitsee suomenkielen sujuvuuden parantamisen ja uusien suomalaisystävien löytämisen.

– Köike mida teen, teen hästi, toteaa Astra kauniiksi lopuksi.

Lue myös blogi, jossa perheyritys Gavrielides Foods kertoo yhteistyöstä ja siivouksen laadusta.

Vierailevan blogistin huomioita ihmisistä laadukkaan siivouspalvelun ympärillä ja onnistuneesta yhteistyöstä yritysten välillä. Oivalluksia vakuuttavan siivouspalvelukokemuksen syntymisestä.

This Post Has One Comment

Back To Top