skip to Main Content

Ammattilainen osaa

Siivoojan työ on usein näkymätöntä – sillä aikaa, kun toimiston väki on muissa askareissaan ja harrastuksissaan, on työtilat siivottu, roska-astiat tyhjennetty ja toimiston keittiö puunattu puhtaaksi.

Jotta työ toimistossa sujuu ja työntekijät voivat hyvin, on ammattitaitoisesti ja säännöllisesti tehty siivous merkittävässä roolissa. Luotettava siivousfirma on yritykselle yhtä tärkeä kumppani, kuin asiakkaat ja sidosryhmät – tätä ei vain aina heti kaikki tule ajatelleeksi.

Puhdas toimisto vaatii ammattilaisen otteen.

Luottamus on kaiken a ja o

Siivoojalla on pääsy yrityksen kaikkiin tiloihin, joten jo tästä näkökulmasta mietittynä luottamus on kaiken a ja o. Meillä Tasolaisilla kaikilla siivoojilla on aina mukanaan henkilökortti ja yhdenmukainen työasu, joten heidät on helppo tunnistaa. Tunnemme myös työntekijämme hyvin, sillä haluamme varmistua luottamuksesta ja työn laadusta jokaisessa kohteessamme.

Siivouksen merkitys työviihtyvyyden ja –turvallisuuden kannalta on kiistaton. Oikein siivotussa tilassa huoneilma pysyy puhtaana, eivätkä esimerkiksi infektiot, kuten kausi-influenssat ja norovirukset pääse leviämään.  Kun matot ovat suorassa, lattiat puhtaat ja kuivat, ei liukastumisiakaan pääse tapahtumaan.

Tietokoneet, tulostimet, skannerit, tykit ja muut tietotekniset laitteet kestävät huomattavasti pidempään, kun niistä puhdistetaan pölyt ja ne ovat siistissä ympäristössä.

Ammattisiivooja osaa

Yrityksen kanssa sovitaan käytettävistä välineistä ja materiaaleista. Siivoojilla on koulutus kemikaalien turvalliseen ja taloudelliseen käyttöön, joten työterveyshuollon kannalta ammattisiivoojan käyttö vähentää myös listattavien kemikaalien ja riskien määrää.

Säännöllinen siivous pitää huolen siitä, että yrityksen toimitilat säilyvät edustavina ja hyväkuntoisina. Mietipä, miltä asiakkaan silmissä näyttäisi toimisto, jossa roskikset ovat tyhjentämättä tai pöydät ovat täynnä kahvikuppien jättämiä ruskeita renkaita?

Puhtaat ikkunat ovat yksi osa yrityskuvaa ja henkilöstön viihtyvyyttä.

Arvosta tekijää!

Hyvä siivousfirma on myös arvostuksen osoittamista työntekijöitä kohtaan. Ei ole yhdentekevää, minkälaisissa oloissa ihmiset työskentelevät. Mitä paremmin työntekijät voivat, sitä paremmin yritys voi – tässä yksinkertaisessa, mutta tuikitärkeässä yhtälössä ketterällä ja luotettavalla siivousfirmalla on merkittävä rooli.

Pyydä nyt meiltä tarjousta toimitilojesi siivouksesta – voimme hoitaa myös lattioiden peruspesut ja ikkunanpesut, sillä mikään puhtaanapitoon ja siivoukseen liittyvä asia ei ole meille vierasta!

This Post Has One Comment

Back To Top