skip to Main Content

Tasolaisten palveluohjaajan matkassa

Kävimme haastattelemassa Tasolaisten työntekijää Maria Latvelaa hänen työnsä lomassa. Maria toimii tällä hetkellä palveluohjaajana Tampereen Tasolaisilla. Palveluohjaajan työnkuva on laaja ja siihen kuuluu muun muassa sairauspoissaolot, mahdolliset tuuraukset, työntekijöiden perehdyttämiset ja erilaisia siivouskeikkoja.

Aikaisemmin Maria oli toiminut kiertävänä siivoojana toisessa siivousyrityksessä. Hän haki Tasolaisille tämän vuoden keväänä ja on ollut palveluohjaajana nyt toukokuun alusta. Työtään hän kuvailee monipuoliseksi.

– Tyypillinen työpäivä alkaa toimistolta ja päättyy toimistolle. Välissä voi olla melkein mitä vain, Maria naurahtaa.

Keikasta toiseen

Työpäiviin voi mahtua loppusiivousta, lattianpesua ja vahauksia, ikkunanpesuja, tavaran vientiä ja uusien työntekijöiden perehdyttämistä. Maria liikkuu päivän mittaan kohteiden välillä autolla.

Maria nauttii työstään, koska työ on joka päivä erilaista ja työajat ovat reilut. Hänen työaikansa on yleensä arkisin 7-15, mutta siinäkin saattaa olla vaihtelua. Joskus saattaa olla myös viikonloppuvuoroja. 

– Päivät ovat työntäyteisiä ja töitä riittää. Työaikana kerkeää myös oikeasti tekemään työt. Ei tarvitse juosta, eikä tarvitse myöskään pyöritellä peukaloita, Maria toteaa.

Vauhdikkaat työpäivät

Vaihtelevien työtehtävien lisäksi Maria kertoo, kuinka päivien kulku voi muuttua myös lennossa.

– Lyhyelläkin varoitusajalla työpäivät saattavat muuttua täysin, Maria paljastaa ja muistelee kertaa, kun hän sai tiedon saunanpesukeikasta syrjäisemmällä seudulla edeltävänä päivänä.

Hän jatkaa, että työt otetaan aina vastaan ja aikataulujen muuttuessa, laitetaan asiat kiireellisyysjärjestykseen tai järjestetään tuuraaja paikalle.

Maria on mielissään siitä, että palveluohjaajan työ Tasolaisilla on ollut erilaista kuin hänen aikaisemmat siivoustyöt, sillä Tasolaisilla tehdään myös esimerkiksi tuotantosiivousta. Työn parhaiksi puoliksi Maria mainitsee vielä mukavat esimiehet.

– Esimiehiin on helppo ottaa yhteyttä joka asiassa, mikä on aina kiva juttu, Maria summaa lopuksi.

Yrityssiivousta Pirkanmaan alueella

Tasolaiset tarjoaa yrityssiivousta Pirkanmaan alueella. Paikallinen Tasolaiset Tampere Oy takaa, että saat avainhenkilöt kiinni heti – ja vieläpä omalla murteella.

Olemme itsenäinen yritys osana Tasolaiset-konsernia. Työllistämme paikallisesti 25 henkilöä. Asiakaskuntamme koostuu eri alan toimistoista, tuotannoista, myymälöistä ja taloyhtiöistä.

Ota meihin yhteyttä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa siivoukseen liittyvissä tarpeissa.

Back To Top