skip to Main Content

Luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani

Tuliko pohdittua siivouksen merkitystä yrityksissä, toimistoilla, myymälöissä tai taloyhtiön tiloissa kuluneen poikkeuksellisen vuoden aikana? Nyt jos koskaan, on entistä tärkeämpää panostaa yhteisten tilojen oikeaoppiseen puhdistustyöhön ja hygieniaan.

Mitä sinä arvostat yrityksesi siivouksessa? Kohtaako laatu ja lasku? Kaipaako yrityksesi siivoustarpeiden kartoitusta? Laadukas siivous on parhaillaan näkymätöntä, ja siivous puhuttaa yleensä vasta kun se on hoidettu huonosti. Siivouspalvelussa myös asiakassuhde vaatii jatkuvaa huolenpitoa. Näin vuoden alussa on hyvä katsastaa tilanne ja harkita uutta siivousyhteistyökumppania.

Luottamus, laatu ja sujuvuus

Kaikkien palveluiden, mutta erityisesti siivouspalveluiden tarjoaminen yrityksille edellyttää ennen kaikkea luottamusta, ammattitaitoa ja yhteistyön sujuvuutta. Molemminpuolinen luottamus ja arvostus on suuressa roolissa.

Uskomme että laatutakuu on toimivien kokonaisuuksien summa; osaavat työntekijät, oikeat työvälineet ja yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelukokonaisuus ja säännöllinen toteutus.

Meidän taloudellinen ja tehokas toiminta sekä ensiluokkainen osaaminen, takaavat sinulle laadukkaan ja joustavan yhteistyökumppanin. Panostamme siihen, että palveluidemme ostaminen ja yhteistyömme on sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Siivousalan ammattilaiset

Me Tasolaisilla kuuntelemme yrityskohtaiset toiveesi ja tarpeesi ja muokkaamme palvelumme juuri sinulle. Reagoimme muutoksiin nopeasti ja joustamme tarpeidesi mukaan. Meihin voit luottaa. Niin ovat tehneet sadat asiakkaat jo yli 40 vuoden ajan.

Pitkän kokemuksemme ansiosta saat käyttöösi joukon siivousalan ammattilaisia. Energinen ja hyvinvoiva henkilökuntamme on voimavara, jota ylläpidämme johtamalla vankasti ja palkitsemalla hyvästä työstä. Näin työntekijät viihtyvät sekä meillä että teillä, ja tuloksena on erinomaista jälkeä.

Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen yrityksesi puhtaanapidosta!

Back To Top